Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Próba czasowa] Nurburgring Nordschlaife

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Próba czasowa] Nurburgring Nordschlaife

Tak teraz przeglądam temat i post Nuttie'go jest dobry. Podzielę listę ogólną na samochody modyfikowane i te seryjne. Ale nic więcej. Żadnego rozdrabniania na race car, sport car itp. A no i skoro tak to ma wyglądać, to proszę żeby dalej były dodawane czasy samochodami seryjnymi jak i modyfikowanymi.

A tak jak obiecałem dodam swoje czasy. Na razie tylko dwa ale w weekend będzie więcej.

07.47.715 - Ferrari California '08 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
    08.19.302 - Alfa Romeo Brerra Sky Window 3.2 JTS Q4 '06 [AT; Seria; Sportowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:ON; Szybka Gra; Pad] - GTManiac

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Ja swoje czasy szlifuję, więc póki co nie będę ich podawał, bo pewnie za tydzień się niektóre poprawią. Już samo RS6 seryjne udało mi się poprawić o prawie 10 sekund Dopiszę pulę czasów jak zobaczę, że już ciężko mi się zbliżyć do najlepszego czasu Trochę tych aut przemaglowałem

Komentarz

Ja tam zawsze robię 1 lub 2 kółka na wyczucie wozu a potem jedno pomiarowe. Chcę sobie przetestować możliwie jak największą liczbę samochodów dostępnych w grze.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Kolejna moja porcja czasów. Wszystkie czasy seryjnymi wozami, bez tuningu. Na końcu dałem też rodzynka. :mrgreen:

Nurburgring Nordschleife:
          5:51,342 – Toyota GT-ONE Race Car (TS020) ’99 [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          6:37,863 – Mazda RX-7 LM Race Car [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          6:39,547 – DENSO SARD SUPRA GT ’00 [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:02,720 – Autobacs ARTA Garaiya (Super GT) ’08 [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:02,925 – Honda S2000 LM Race Car [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:05,476 – RE Amemiya Amemiya AsparaDrink RX7 (Super GT) [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:33,971 – Lamborghini Countach LP400 ’74 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:38,804 – Lotus Esprit Sport 350 ’00 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          7:40,667 – Spyker C8 Laviolette ’01 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          8:11,427 – Spoon Integra Type-R (DC2) ’99 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          8:44,355 – Lotus Elise ’96 [MT; Seryjny; Komfortowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
          16:47,059 – Citroen 2CV Type A ’54 [MT; Seryjny; Komfortowe-Średnie; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88

Komentarz

Dodam coś od siebie. Ostatnio kupiłem dwa całkiem fajne RACE CARS. Czasy poniżej. A tak na marginesie kółko w Subaru Impreza było moim jubileuszowym czasem. To już 100 kółek na Nurburgringu

07.11.389 - Cusco Dunlop Subaru Impreza '08 [AT; Seria; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
            07.26.704 - IS 200 GT-1 Race Car '04 [AT; Seria; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac

Komentarz

Zamieszczone przez GTManiac
              Dodam coś od siebie. Ostatnio kupiłem dwa całkiem fajne RACE CARS. Czasy poniżej. A tak na marginesie kółko w Subaru Impreza było moim jubileuszowym czasem. To już 100 kółek na Nurburgringu
              Jak sprawdzić ile kółek na danym torze się przejechało?

Komentarz

06:39,259 - BNR34 SKYLINE GT-R N1 base '06 [MT; Seryjny; Wyścigowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:1; Szybka Gra; Driving Force GT] - Marcino24PL
                06:28,439 - Castrol TOM'S SUPRA '97 [MT, seria, Wyścigowe-Miękkie, TCS:OFF ABS:1; Szybka Gra; Driving Force GT] - Marcino24PL

Komentarz

09:11,666 – Spoon CRZ [AT; Seryjny; Komfortowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:1; GT Life; Dualshock 3]

Komentarz

08:15:465 – Dodge Viper GTS 02 [MT; Seryjny; Sportowe-twarde; TCS:OFF ABS:1; GT Life; Logitech G25]

Nie zauważyłem żeby ktokolwiek próbował tym klasycznym przecież dla GT wozem dlatego podaje czas jaki udało mi się nim zrobić po kilku próbach
                    Czas jest średni - wiem , ale jazda nim to wyzwanie

Komentarz

Dzisiaj podam kolejne czasy wykręcone wczoraj wieczorem. Trochę rozczarował mnie przejazd Subaru Impreza. Spodziewałem się czegoś bardziej ekscytującego po samochodzie z silnikiem ponad 300 KM. Jechałem nim chyba z 5 kółek i to na maksa i lepszego czasu nie udało mi się wykręcić. Jeżeli ktoś da radę ma ten samochód w wersji seryjnej to niech pojedzie nim, wrzuci czas i porównamy.

07.53.057 - RUF RGT '00 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                      06.56.380 - Nissan Clasonic Skyline GT-R Race Car '93 [AT; 597KM; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                      07.55.072 - Merc-Benz SL 65 AMG (R230) '04 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                      08.10.242 - Subaru Impreza Sedan WRX STI '10 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac

Szczególnie ciężko jechało mi się Mercedesem. Cały czas czułem, że nie moge przesadzić, bo tył mi odjedzie i nie zdążę narzucić odpowiedniej kontry. Więc czas trochę kiepski.

A co do pytania, skąd wiem ile kółek przejechałem, to o ile wiem nie da się tego sprawdzić. Ja po prostu liczę ile kółek przejechałem. Po każdym przejeździe dodaje je do siebie (może wam się to wydać dziwne)

Komentarz

Nie no czas subaru nie jest zły. Ale pewnie starszy model przejechałby ten tor szybciej. Sprawdzę to.
                        Heh tak też myślałem, że liczysz te kółka. Ja to pewnie już grubo ponad 150 przejechałem.

Komentarz

http://www.gamefaqs.com/ps3/941103-gran ... faqs/61442

Ten gostek zrobił 3881 okrążeń na NN w GT4 i 757 w Gt5 :-)

Komentarz

Coś cicho się zrobiło w temacie. Więc dodam swoje kolejne czasy.

08.41.020 - Ford Focus ST '06 [AT; Seria; Komfortowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                            08.09.926 - Subaru Impreza Sedan WRX STI Spec C Type RA '05 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON GT Life; Pad] - GTManiac
                            06.51.765 - MINE'S BNR34 SKYLINE GT-R V-Spec N1 Base '00 [AT; 638KM; Wyścigowe-Średnie; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac

Co do czasu Subaru, to kilka postów wyżej jechałem najnowszą wersją tego samochodu z 2010 roku. Czas był taki sobie. Bardzo mnie ciekawiło jaki czas uzyskam na starszej wersji tego wozu. Pytanie to dręczyło mnie kilka dni, aż wreszcie zdecydowałem się kupić starszą wersje tego auta. No i przekonałem się, że starsze nie musi oznaczać gorszego. Wóz o 30 KM słabszy powinien być teoretycznie wolniejszy a tu taka niespodzianka. Co prawda różnica nie jest jakaś kolosalna, ale zawsze to coś.

Komentarz

7:55,453- Alfa Romeo Giulia TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65 [AT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; GT Life; Pad] - tata_arek
                              9:18,530- Peugeot 206 CC [AT; Seryjny; Komfortowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:OFF; GT Life; Pad] - tata_arek

Komentarz

Trochę zaszalałem. Kupiłem kilka bardzo fajnych samochodów Głównie to samochody sportowe :wink: Czasy na dole:

08.26.219 - Audi TTS Coupe '09 [AT;Seria;Komfortowe-Miękkie; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                                07.45.733 - Ferrari F430 '06 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                                07.32.961 - Merc-Benz SLR McLaren '03 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                                07.29.491 - Merc-Benz SLS AMG '10 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac
                                07.29.009 - Nissan GT-R Spec V '09 [AT; Seria; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:ON; GT Life; Pad] - GTManiac

Komentarz

Pracuję...
                                X