Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North

Nie prawda organizator dobrze zadbał o rozpoczęcie poinformował wszystkich 10min przed 5min 3min i 1min przed ze zaczynamy i to m i się podobało . Dlaczego nikt nie wie chał do boksu nie potrzebowaliście??

Komentarz

cobajerol - nie przejmuj się będą kolejne wyścigi. Liczę na ostrą walkę między tobą a saskiem - bo gdzie dwóch się kłóci tam korzysta trzeci ale jak umawiamy się na konkretną godzinę to szanują innych i bądź punktualny.
      Ja opon nie zmieniłem, mimo że jechałem na miękkich. Gdy zaczęły się zużywać to i tak bylem jakies 20 sekund za saskiem więc bym go nie dogonił nawet na świeżych gumach a reszta stawki jechała na tyle wolno że mogłem zwolnić i oszczędzać opony.

Komentarz

Następnym razem inna taktyka kto wiedział ze będzie trzeba do boksu wierzdzac bo ja nie!Za OSTRA jazda na poczatku , sasaek graty!!

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
          cobajerol - nie przejmuj się będą kolejne wyścigi. Liczę na ostrą walkę między tobą a saskiem - bo gdzie dwóch się kłóci tam korzysta trzeci ale jak umawiamy się na konkretną godzinę to szanują innych i bądź punktualny.
          Ja opon nie zmieniłem, mimo że jechałem na miękkich. Gdy zaczęły się zużywać to i tak bylem jakies 20 sekund za saskiem więc bym go nie dogonił nawet na świeżych gumach a reszta stawki jechała na tyle wolno że mogłem zwolnić i oszczędzać opony.

Gdybys mi na 1-wszym zakrecie auta nie zmasakrowal to moze bylbym z przodu gdzies.....

Komentarz

Szkoda bo lubię rywalizacje a mogłem tylko popatrzeć jak sasek was objeżdża :wink: . Punktualnie byłem i nawet zaliczyłem około 6 kółek na jezdzie próbnej tylko nigdzie nie widziałem tych upomnień o zbliżającym się wyścigu więc postanowiłem dokupić opony i opuściłem pokój .Gdy wróciłem ,było już połowa 2 okrążenia... Czyli znowu wam się upiekło :mrgreen: :wink:
            Czekam na rajd klasyków bez żadnego rasowania do 150 Hp i normalnych oponach i zmiennej pogodzie...
            OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Sebastian - obejrzałem powtórkę i jeżeli jechałeś żółtym lancerem na pierwszym zakręcie uderzyło w Ciebie białe subaru. Ja jechałem czarnym lancerem X i również byłem poszkodowany, bo jechałem za Tobą. Natomiast na tor wyjechałem czysto, bo jako ostatni.

Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.com/ksielick/Gt5#

Komentarz

Moze w tyg jeszcze uda si powtórzyć wyścig bo chętnie bym się pościgał w tej klasie a w sobotę bylem zajęty
                A-spec- 32
                B-spec- 33
                http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Sebastian - obejrzałem powtórkę i jeżeli jechałeś żółtym lancerem na pierwszym zakręcie uderzyło w Ciebie białe subaru. Ja jechałem czarnym lancerem X i również byłem poszkodowany, bo jechałem za Tobą. Natomiast na tor wyjechałem czysto, bo jako ostatni.

Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.com/ksielick/Gt5#
                  jezeli tak to przepraszam ale w lusterkach widzialem tylko czarnego lancera a replaya zapomnialem save-nac jeszcze raz przepraszam i zwracam honor

Komentarz

No właśnie na pierwszym zakręcie wypadło co najmniej 3 osoby spore zamieszanie było wyskoczyłem wtedy na 2 pozycje z przodu mnie jechał sasek zielonym lancerkem o ile dobrze pamiętam.
                    Jak to było z polem startowym sasek na jakich zasadach miałeś ustawione??

Komentarz

Zamieszczone przez Kaja
                      No właśnie na pierwszym zakręcie wypadło co najmniej 3 osoby spore zamieszanie było wyskoczyłem wtedy na 2 pozycje z przodu mnie jechał sasek zielonym lancerkem o ile dobrze pamiętam.
                      Jak to było z polem startowym sasek na jakich zasadach miałeś ustawione??
                      Ustawienia były takie, że najsłabsze samochody na początku, najmocniejsze na końcu.

Następny wyścig, będzie dopiero po świętach. Zorganizuję coś w drugą sobotę nowego roku. Nagrody za 3 pierwsze wyślę dopiero przed nowym rokiem jak będę w domu przy konsoli. Przepraszam, zapomniałem :mrgreen:
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Szybciej Bo mi auto stygnie..
                        A-spec- 32
                        B-spec- 33
                        http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Sasek moze znow wyscig jakis rywali ^^ Bo podoba mi sie taka koncepcja tylko teraz trzeba bedzie ustalic zeby bylo mieszane... bo w zeszlym wyscigu jechaly 2 subarki a 6 lancerow

Komentarz

Proponuję wozy z napędem na tył, bo 4x4 są zbyt prostackie w prowadzeniu.

Komentarz

Fajna galeria :mrgreen:
                              Po obejrzeniu fotek widzę, że świetnie bawiliście się Żal mnie za dupę ściska, że nie mogę na razie do Was dołączyć a to dlatego, że nie chce mi się ciągnąć neta do PS3 na miesiąc przed przeprowadzka. Jak już będę na nowym (własnym) mieszkaniu to podepnę neta (bardzo dobry i szybki) pod PS3 i będę też mógł tworzyć pokoje.
                              Teraz mogę jedynie życzyć Wam miłej zabawy i zaciętej (czystej i sportowej) rywalizacji

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                                Sasek moze znow wyscig jakis rywali ^^ Bo podoba mi sie taka koncepcja tylko teraz trzeba bedzie ustalic zeby bylo mieszane... bo w zeszlym wyscigu jechaly 2 subarki a 6 lancerow
                                Tak też zrobię. Proponowałbym wyścig amerykańskich Muscle Car'ów. Podział samochodów byłby pół na pół. Osoby zapisane z numerami nieparzystymi brałyby np. Dodge'a, a z parzystymi Chevy. Ciekawie mogłaby wyglądać konfrontacja Chevy Camaro z Dodge'm Challenger'em. Oba są podobnej mocy. Lekki tuning aby zaokrąglić nieco moc. Oponki wyścigowe twarde - w takim wypadku - i jazda.

Proponuję wozy z napędem na tył, bo 4x4 są zbyt prostackie w prowadzeniu.
                                Powyższa opcja pasi?

Szkoda tylko, że nie da się jeszcze wprowadzić ograniczeń co do zawieszenia i skrzyni biegów.

Na jakim amerykańskim torze chcielibyście się przejechać?
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X