Re: [Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North
Moze jednak warto zmienić zasady aby każdy sobie sam wybierał auto z tych 2, to tylko zabawa wiec co to za różnica czy jest 5 Evo i 1 Subaru :wink: ? Osobiście chce pojechać dodgem i muszę czekać az ktoś się wpisze pierwszy.
Druga sprawa fajny pomysł z takimi wyścigami: można zrobic BMW-Merc/VAG/Auta japońskie/lamo-ferrari-ruf/ itp podziały.
Mozna by tez pomyśleć o zmianę terminu na jakiś w tyg, np czwartek bo sobota to taki dzień gdzie czasem się wyjdzie czy spotka z kimś.
Ja chce jeszcze raz subaru Vs evo!!
To tylko propozycje, szkoda ze tak mało chętnych jest
Re: [Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North
Zamieszczone przez bartek123
Moze jednak warto zmienić zasady aby każdy sobie sam wybierał auto z tych 2, to tylko zabawa wiec co to za różnica czy jest 5 Evo i 1 Subaru :wink: ? Osobiście chce pojechać dodgem i muszę czekać az ktoś się wpisze pierwszy.
Druga sprawa fajny pomysł z takimi wyścigami: można zrobic BMW-Merc/VAG/Auta japońskie/lamo-ferrari-ruf/ itp podziały.
Mozna by tez pomyśleć o zmianę terminu na jakiś w tyg, np czwartek bo sobota to taki dzień gdzie czasem się wyjdzie czy spotka z kimś.
Ja chce jeszcze raz subaru Vs evo!!
To tylko propozycje, szkoda ze tak mało chętnych jest
Ok zmienię tą zasadę. Sobota i niedziela, ewentualnie piątek, to jedyne opcje. W środku tygodnia nie ma mnie w domu przy konsoli.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz