Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Wyścig] Subaru vs Mitsubishi na Cape Ring North

ok czekam

Komentarz

1. PSN: Sasek88
      2. PSN: C3haNo1
      3. PSN: nikwax
      4. PSN: IcEnzo
      5. PSN: kmieciu4ever
      6. PSN: Chicki_331
      7. PSN cobajerol

Ja też się dołączę, chociaż nie przygotowałem auta ale pomyślałem że dam wam szansę :wink: i wyczaruje coś na szybko wedle przykazania...
      tak apropo wiadomo ile będzie mitsu a ile subu...? może 50/50 ? bo ja mam subu...
      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

ja lancer 6

Komentarz

Dane do pokoju:
          Pokój nr: 1472-6118-4259-7714-7502
          Nazwa: GT.pl Puchar

Serwer już stoi, zapraszam.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PSN: KAJA25

Komentarz

Jeżeli są jakieś ale, co do wyścigu proszę pisać.
              Jeżeli są jakieś protesty proszę pisać: okrążenie i zakręt + opis sytuacji

Wyniki nieoficjalne:
              1. Sasek88
              2. Kmieciu4ever
              3. nikwax
              4. KAJA25
              5. C3hano1
              6. nowonioli

Najlepsza trójka po nagrody:
              1. Kmieciu4ever
              2. nikwax
              3. KAJA25

Oficjalny werdykt jutro rano, jeżeli nie będzie żadnych protestów.

Komentarz

Przepraszam, ale po prostu nie mogłem się stawić na ten wyścig dzisiaj.. następnym razem nadrobię.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Bardzo dobry wyścig tylko mam kilka pytań. Zacznę od tego ze się nie przygotowałem do tego wyścigu lancerka kupiłem i tunigowalem 15 min do rozpoczęcia wyścigu. Jak była minuta do rozpoczęcia to przypomniało mi sie ze masy nie zredukowałem i nie dodałem sztywności i pojechałem bez tego Moje pytanie ktos jeszcze wjechał do pit stopu oprócz mnie żeby naprawić auto i zmienić opony bo nie zauważyłem i czy tylko ja jechałem jak wariat aż dym szedł spod opon a wszyscy na lajtowo oszczędzali opony ?

Komentarz

ja musialem ale z pwoodu ze ktos mi ostro zmasakrowal fure na 1-wszym zakrecie i wiem ze ten ktos mial ksywe na k i numer wsrodku miedzy wyrazami mniejsza oto wyscig zaliczam to malo udanych poniewaz 2 osoby wyszly w czasie wyscigu 3 osoby wjezdzalu pod kola wyjezdzajac z trawy nie patrzac na inncyh.... jak dla mnie no niestety wyscig zaliczam do porazek...

Komentarz

Ja początkowo jechałem ostro bez oszczędzania opon. Później gdzieś w połowie zauważyłem, że za szybko schodzą, więc zwolniłem trochę. Ostatnie 2 okrążenia to bardzo wolne tempo, ale nie musiałem się spieszyć, bo miałem ponad 30 sekundową przewagę.

Komentarz

Chciałbym zgłosić protest, bo Sasek jest po prostu zbyt szybki niż ustawa zezwala :-) Już chyba na 5-tym okrążeniu straciłem go z oczu. No ale 60-złotych licencji zobowiązuje ! Przynajmniej sobie obejrzę powtórkę i zobaczę, jak jeżdżą kozaki.

Pozostałym kierowcom dziękuję za grę i przepraszam, jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony po kontakcie z moim czarnym Lancerem.
                        Kaja - gdybyś jechał trochę wolniej, to bym cię nie wyprzedził. Tak paliłeś gumę na zakrętach, że tylko czekałem kiedy wylecisz i będę mógł cię minąć :-)

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                          Chciałbym zgłosić protest, bo Sasek jest po prostu zbyt szybki niż ustawa zezwala :-) Już chyba na 5-tym okrążeniu straciłem go z oczu. No ale 60-złotych licencji zobowiązuje ! Przynajmniej sobie obejrzę powtórkę i zobaczę, jak jeżdżą kozaki.

Pozostałym kierowcom dziękuję za grę i przepraszam, jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony po kontakcie z moim czarnym Lancerem.
                          Kaja - gdybyś jechał trochę wolniej, to bym cię nie wyprzedził. Tak paliłeś gumę na zakrętach, że tylko czekałem kiedy wylecisz i będę mógł cię minąć :-)
                          Mój Lancer był najstarszym samochodem w tym wyścigu.
                          Zdradzę wam jego dane techniczne:
                          1248kg / 386KM / Sportowe Miękkie
                          Zawieszenie:
                          Obniżone o 8 milimetrów przód i tył. Kambery na: przód -1.2 , tył -0.8. Zwiększenie rozprężania amortyzatorów, zwiększenie stabilizacji o 2, na każdą oś.

Wszystko to ustawiłem na 15 min przed wyścigiem. :mrgreen:

Komentarz

Sorki ,że mnie nie było.

Komentarz

Ja się na tuningu nie znam, więc kupiłem najnowszego lancera i go podkręciłem do 396 KM (nota bene po wyścigu pewnie jest ponad 400), odchudziłem do ok 1250 kg, ustawień nie zmieniałem.

W sumie to pierwszy raz jechałem w GT5 bez linii pomocniczej, pewnie dlatego na pierwszym zakręcie za późno zahamowałem. A tor zaczęłam ćwiczyć dziś o 1900 :-)

Komentarz

szkoda tylko że organizator nie poczekał na wszystkich i zaczął wyścig bez uprzedzenia...bo miałby z kim walczyć :wink:
                                OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Pracuję...
                                X