Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

250HP Poland Cup (Sezon 1)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: 250HP Poland Cup (Sezon 1)

A mi teraz napisał, że komfortowe.

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
      Zamieszczone przez Quattro
      Komfortowe.
      i sportowe -jak kto woli...
      nie zmienia się zasad 3h przed wyścigiem
      Dokładnie ,było napisane komfort/sport jak kto woli.

Więc sport tez wchodzi w grę

Komentarz

pigul81 moj nick, jaki jest nr pokoju plessss :0

Komentarz

HAlo!? co z tym wyścigiem gdzie się on odbywa? beze mnie?! :mrgreen:
          OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Podziekował

Sorka za pare kontaktów ale takie uroki rywalizacji i pad to nie prawdziwe kólko.
            Pozdro i do nastepnego

Komentarz

Jak dla mnie padaka organizacyjna.. wielki chaos.. Wygrał cichy45, ale chyba tę rundę trzeba potraktować jako trening i wszystko dokładnie ustalić na przyszły tydzień..
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Hmm na jakiej zasadzie dzialaja kwalifikacje w tej grze, bo bylem czwarty a startowalem z ostatniej pozycji. No i trzeba ustalic ze 250 koni to 250 i ani jednego wiecej, bo panowie tam w tych Silviach troche wiecej mieli

Komentarz

Przecież można moc ograniczyc po stronie pokoju tak samo jak wage i rodzaj gum i do tych wartości bym ustalał wymogi turniejowe

Komentarz

Tak bylo, tylko ze ktos tam po wymianie oleju mial 251 koni... I zrobilo sie wyjatek dla takiej osoby. A chyba nie po to byl tydzien czasu zeby wszystko ogarniac na ostatnia chwile

Komentarz

Jechalem silvia 256km i 1225kg . Stało sie tak gdyz kupujac ja mialem rowno 250 po pewnym czasie jezdzenia spadla moc do 243 wiec bylo ok. Jak zmienilem olej zrobilo sie 255 . Wpadłem na pomysł ze ja pokatuje troche offline wiec moze spadnie, a tu dupa bo zrobilo sie 256 . Nastepnym razem bedzie lepiej

Komentarz

Zamieszczone przez quendae
                        Hmm na jakiej zasadzie dzialaja kwalifikacje w tej grze, bo bylem czwarty a startowalem z ostatniej pozycji. No i trzeba ustalic ze 250 koni to 250 i ani jednego wiecej, bo panowie tam w tych Silviach troche wiecej mieli
                        Noo, ja za to startowałem ustawiony bokiem do drogi.. :mrgreen:
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          No tak ale pozniej w sumie tez jechales caly czas bokiem, wiec moze gra zapamietuje sposob jazdy i "ulatwia" mu zadanie

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            No tak ale pozniej w sumie tez jechales caly czas bokiem, wiec moze gra zapamietuje sposob jazdy i "ulatwia" mu zadanie
                            naprawde bokiem jechałem? Ani razu nawet tyłem nie zarzuciłem za bardzo.. :mrgreen: Aj, poprawić muszą to online, a mi by sie lepsze łącze przydało.
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak na pierwszy wyścig w GT5 nie było źle. Trochę głupio, że nie ma kwalifikacji, a admin nie może w każdej chwili uruchomić wyścigu, bądź wolną jazdę. Na początku ktoś odpalił wyścig i był bajzel.
                              Zakładając temat turnieju/wyścigu, z góry podajemy wszystkie dane do wyścigu. Najlepiej w takiej kolejności:
                              1. Typ samochodu. (rodzaj: muscle car, egzotyczne itp, napęd na którą oś, bądź dowolnie)
                              2. Moc maksymalna. (nie ma, że ktoś się nie zmieści, trzeba spełnić wymogi, wystarczy brać furę słabszą o te pare koni od wymaganej, aby później nie było nadwyżek)
                              3. Waga minimalna.
                              4. Tor.
                              5. Ilość okrążeń.
                              6. Kwalifikacje bądź ich brak.
                              7. Ustalenie zasad. (linia włączona/wyłączona, kontrola poślizgu wł/wył, trakcja wł/wył itd

Co do wyścigu. Nie wiem dlacego, mimo iż zrobiłem najlepszy czas, startowałem jako 3-ci. Cichy wygrał bo mnie trącił na ostatnim zakręcie i spin. Głupotą jest włączanie wszelkich rodzajów kar. Ktoś mnie stuknął w tył i samochód przez kilka sekund sam jechał... Idiotyzm. Kary powinno się rozpatrywać po wyścigu, po obejrzeniu powtórki. I wtedy ocenić, czy kierowca zachował się prawidłowo czy nie. Czy go wykluczyć z końcowego wyniku czy nie. Po za tym trzeba połowę nauczyć zasad CRC. Każdy kto chce się porządnie pościgać powinien je znać: http://pl.lfsmanual.net/wiki/Zasady_CRC .

Dalej. Jak już robić wyścig. To niech on trwa co najmniej te 20 minut. 5 okrążeń to śmiesznie mało...
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Moja miała 248KM chcesz wyślę ci screena. Po za tym miałem tuning skrzyni biegów i zwiększony docisk
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X