Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

250HP Poland Cup (Sezon 1)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: 250HP Poland Cup (Sezon 1)

A właśnie.. ja powtórki po wyścigu nie widziałem... gdzie ją można zobaczyć? Można ją zapisać?
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A czemu na koncu Sasek i Joker tak się wlekliście?

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        A właśnie.. ja powtórki po wyścigu nie widziałem... gdzie ją można zobaczyć? Można ją zapisać?
        Tak można, ja ją zapisałem. Zaraz po ukończeniu, obok ikonki czatu masz ikonkę podium. Pokazuje ci wyniki z ostatniego wyścigu, a na dole masz ikonkę zapisz powtórkę. :wink:

Zamieszczone przez Quattro
        A czemu na koncu Sasek i Joker tak się wlekliście?
        Dostałem porządnego strzała w tył od cichego w ostatnim zakręcie. Chciał mi się wcisnąć na wewnętrzną, późno hamując. Zahaczył mi tył i mnie obróciło. Potem jak postawiłem się do kierunku jazdy i przejechałem kawałek dostałem w tył od Jokera, dlatego tak zwolnił.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Hah, a ja to wykorzystałem. Tak to byłbym 4. Ładnie mi Joker odjechał, ale na początku szliśmy równo. Cichy był bardzo szybki...

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
            Hah, a ja to wykorzystałem. Tak to byłbym 4. Ładnie mi Joker odjechał, ale na początku szliśmy równo. Cichy był bardzo szybki...
            Ja go w 3-cim okrążeniu wyprzedziłem i gdyby nie ten strzał w tyłek bym wygrał, ale mniejsza z tym

Komentarz

A tam strzał, Sylwia zaczęła Ci uciekać tyłem bo to FR, wiec zniosło cię w moim kierunku, a jak mnie stuknąłeś, to tak jak byś dał po hamulcach. Anyway, jak nie tak to możliwa ze bym cię na prostej przed metą wyprzedził, szczególnie jak by był tunel aerodynamiczny. Ale jeśli moja wina to przepraszam, autko ma tendencje do ślizgów, więc możliwe ze jak jechałem obok ciebie to uciekł tył i puknął cię w zadek i stąd ten spin. W każdym razie to nie było zamorzone ma ktoś replaye, musimy się na YT pochwalić, że też mamy swoje serie wyścigowe na forum. edit:

Kiedy następny wyścig?

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                A tam strzał, Sylwia zaczęła Ci uciekać tyłem bo to FR, wiec zniosło cię w moim kierunku, a jak mnie stuknąłeś, to tak jak byś dał po hamulcach. Anyway, jak nie tak to możliwa ze bym cię na prostej przed metą wyprzedził, szczególnie jak by był tunel aerodynamiczny. Ale jeśli moja wina to przepraszam, autko ma tendencje do ślizgów, więc możliwe ze jak jechałem obok ciebie to uciekł tył i puknął cię w zadek i stąd ten spin. W każdym razie to nie było zamorzone ma ktoś replaye, musimy się na YT pochwalić, że też mamy swoje serie wyścigowe na forum. edit:

Kiedy następny wyścig?
                Nie żywię urazy do ciebie, też troszkę za szeroko poszedłem, i pewnie z laga dostałem bo ostro mnie obróciło. Ja mam replay i mogę nagrać go aparatem cyfrowym. Tylko że jakość nie będzie porażać, bo to max 640x480 będzie... No i zauważyłem, że w tych powtórkach nie da się zmieniać ustawień kamery. Można tylko zmieniać pokazywany aktualnie samochód. Szkoda, że nie ma opcji YT jeszcze. Tak bym to w 720p wrzucił. :wink:

Komentarz

Mimo że najsłabszą fure miałem, to jeszcze bartek sie we mnie tak wbił, że bande zaliczyłem i sobie odpuściłem :/

Komentarz

ja niestety zrobiłem jedno okrążenie próbne i musiałem spadać
                    co do mocy wagi itd. to przecież wszystko tam jest do ustawienia co potrzeba , jeśli ktoś przekroczy choćby o 1km albo 1dkg to go serwer nie dopuści do wyścigu
                    może jakieś treningi w tygodniu :mrgreen:

Komentarz

Apropo kwalifikacji to mozna ustawic na dwa kolka normalny wyscig bo potem podobno przy nastepnym ustawia wg zakonczonego poprzedniego

Komentarz

Witam nowy jestem na forum chetnie bym sie zmierzyl z wami
                        PSN modrzyn

Komentarz

Witam tez jestem nowy na forum w świecie gran turismo nie. Obserwowałem przygotowania do wyścigu od początku niestety nie mogłem wystartować bo miałem akurat do pracy..:/ Kiedy następny wyścig chętnie sie z wami pośmigam? I dopracujcie wymagania do wyscigu żeby były bez szwanku a nie ze sobie ktos wchodzi jak ma wiecej Hp jak to miało miejsce..

Komentarz

Kiedy nastepny

Komentarz

Ja bym mógł coś zorganizować tylko nie wiem jak wygląda sprawa hosta. Potrzebne jest szybkie łącze internetowe czy nie?

Komentarz

Ja moge hostować bo to chyba zakladający hostuje mam 50mb down i up 5mb tylko ps łączy mi się z routerem po wifi wiec nie wiem czy nie będzie laga, w sumie to nie powinno być no i kolejny problem czy bede miał czas bo z tym bardzo roznie :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X