No tak ale jest tak szerokim torem z naprawde trzeba przesadzic zeby go opuscic REV serio musze startowac z ostatniej pozycji ? wez ze no obiecuje poprawe hi hi hi
Tak bylo, MM lekko dotknalem ale w manka dopiero walnalem juz za wierzcholkiem bo sie nie spodziewalem ze tak zwolni nagle i nie zdazylem zahamowac.
Ale co tam bede tlumaczyl siniakowi, on swoje wie najlepiej. A jak nie wie, to kasuje posty
Daruj sobie takie bezpodstawne oskarżenia. Jeśli kasuje jakiś post to tylko jeśli wyraźnie łamie regulamin (a i tak w większości ograniczam się do cenzurowania albo dopisywania odpowiedniego komentarza). Taka rola moderatora jak byś nie wiedział.
Po drugie po co w ogóle te komentarze skoro na filmikach widać (i słychać) wszystko WYRAŹNIE. Maniek jedzie normalnie, a ty uszkadzasz go 2 razy pod rząd. Nie wiem o czym tu jeszcze dyskutować, sprawa jest jasna jak słońce.
Zamieszczone przez PaKoS
REV serio musze startowac z ostatniej pozycji ? wez ze no obiecuja poprawe hi hi hi
Możesz nawet ostatnie miejsce zająć, ale jak będzie tak jak ostatnio a ty pojedziesz 100% czysto to powinieneś być pierwszy hehe
A w co tu nie wierzyc,klasyfikacja sprintu jest powywracana lepiej jak paczka zuli okolo 10 rano,a w glownym to bedzie dopiero masakra.Nie wiem czy dobrze wyczytalem ale jest -5pkt za jeden incydent-okrazen bylo 34-u siebie obejrzalem kilka i juz mi brakuje punktow za zwyciestwo zeby to "oplacic",a jak Revetion podliczy to do konca sezonu z ujemnej wartosci nie wyjde.
To sie nazywa miec plan i wprowadzic go w zycie
A w co tu nie wierzyc,klasyfikacja sprintu jest powywracana lepiej jak paczka zuli okolo 10 rano,a w glownym to bedzie dopiero masakra.Nie wiem czy dobrze wyczytalem ale jest -5pkt za jeden incydent-okrazen bylo 34-u siebie obejrzalem kilka i juz mi brakuje punktow za zwyciestwo zeby to "oplacic",a jak Revetion podliczy to do konca sezonu z ujemnej wartosci nie wyjde.
To sie nazywa miec plan i wprowadzic go w zycie
Zamiast p*** jak potłuczeni następnym razem nie powodujcie incydentów to kar i minusowych punktów nie będzie. Jak ktoś jednego kółka zrobić nie potrafi bez obcierki, wpakowania się komuś w d*** czy cięcia/wyjazdów to albo niech wróci do jazdy z botami, albo dostosuje się do zasad obowiązujących wszystkich w wyścigach online. Brak umiejętności to nie powód, by narzekać na system kar. Nie stosujesz się do reguł to otrzymujesz karę, aż nie nauczysz się, że nie jesteś sam na torze.
Chlopie,wez Ty sie nie udzielaj bo zal czytac-jazda z botami-Ty sam jestes bot(nowa odmiana Trolla).
Jak nie masz dostepu do replaya i mojej jazdy gdzie bylo 4(slownie cztery) wyjazdy to fizycznie nie moglem tym wypaczyc wyniku koncowego.A 60 sekund za to jest nieporozumieniem.
Zreszta temat jest zakonczony,kary zaakceptowane.Normalnych zasad jakos nikt nie chce wprowadzac.I spoko,wolnoc Tomku w swoim domku.
Jak powiedzial Sir Stirling Moss-Jesli wszystko jest pod kontrola jedziesz zbyt wolno,a tak jak jechalem, w prawdziwych zawodach jezdza wszyscy a nawet bardziej scinaja i wyjezdzaja i nikt im wyniku nie degraduje.
Moze Ty jestes taki kozak,ze robisz swietne czasy i masz zawsze wszystko pod kontrola.Ja musze ryzykowac zeby urwac dwie trzy setki.
Wreszcie uporałem się z powtórkami i efekty mojej pracy są już dostępne w moim pierwszym poście dotyczącym kar za sprint. Zapraszam do zapoznania się z nim. Trwało to tak długo ponieważ tylko dwóch uczestników turnieju( Dominik i Sebastian za co im dziękuję ) odpowiedzieli na moją prośbę dotyczącą oceny przejazdu kolegi który ukończył wyścig główny oczko wyżej od nich. Na przyszłość proszę o taką jazdę oczywiście w miarę możliwości żebym nie musiał godzinami przeglądać powtórek. Wyniki będą dzisiaj po południu. Korzystając z okazji miał bym prośbę do jednego z uczestników drugiej rundy tego turnieju która mam nadzieję odbędzie się w przyszłą niedzielę 7lipca o poprowadzenie jej (mnie niestety nie będzie ) i ewentualne przesłanie mi powtórek na maila bądź w inny sposób. Jeżeli znajdzie się taka osoba ,proszę o kontakt na pw bądź psn
No to się porobiło...
Skoro za pierwsze miejsce jest 25 punktów to po Nurbie jestem z minusowym dorobkiem punktowym, bo po karach wątpię, abym wygrał oba wyścigi...
Cóż, takie coś uczy... w tej sytuacji mogłem nie startować w rundzie 1
Pytanie
Czy to że rev nie ma żadnych kar oznacza że w obydwu wyścigach miał super czysty przejazd czy też czekasz Paweł aż ktoś obiektywnie cię sprawdzi? Jeśli druga opcja to zgłaszam się na ochotnika
Trzeba juz bylo liczyc po calosci i nie litowac sie.Nie wiem moze mamy inne powtorki,ale stawiam kazde pieniadze,ze wyjechalem za tor wiecej niz 7 razy.Czy bym dostal -40 czy -80pkt to tak samo powoduje,ze odechciewa sie jechac z chorym systemem naliczania.
Zastanawiam sie czy jeszcze pojechac na Fuji i udowodnic,ze moge powtorzyc wynik jadac z dokladnoscia niewiele gorsza od maszyn CNC i zrezygnowac czy dorazu zrezygnowac.
Z calym szacunkiem do uczestnikow i organizatora,ale jestem osoba konkretna i jasno mowie to co mysle.A w tym wypadku logika mi podpowiada,ze w tych zasadach logiki brak.
Napisalem,ze napewno nie zrezygnuje i bardzo zaluje,ze rzucilem slowa na wiatr,a raczej nie mam tego w zwyczaju.Sprawe dalszego udzialu jesli moge jeszcze przemysle,jak frekwencja "siadzie" to ja dodatkowa ja uszczuple.
Znam osoby co nazwali by to krotko-jednym wielkim walkiem-zebyzz 2-krotnego zwyciestwo zrobilo sie...nawet nie wiem jeszcze nie patrzylem gdzie sie plasuje po tej hecy
Komentarz