Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Zgłaszanie skarg i kar po wyścigach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS - Turniej DTM - Kary

Pakos proszę oto zdjęcia

Zobacz ile miejsca

O czym świadczy trawa wylatująca spod kół bawary i zakurzone opony?

Prawo do zakrętu?

ten sam manewr z Arkiem

Gawron muszę Cię przeprosić bo pomyliłem numer okrążenia , chodziło mi o 14 a nie o 12.

Sebastian

Na przyszłość ,jeżeli Wyrazicie jeszcze chęć udziału w następnych rundach tego turnieju co chciałbym aby nastąpiło nie Dawajcie mi tyle pracy co teraz bo ogarnięcie tego wszystkiego zaczyna graniczyć z cudem. Jeszcze nie ma oficjalki sprintu a ja nawet nie spojrzałem na główny. Będę zmuszony zmienić harmonogram rund z co dwutygodniowych na co czterotygodniowe, wtedy na spokojnie wszystko ogarnę. Nie Dawajcie mi powodów do karania , a kar nie będzie.

Komentarz

mam głeboko i szeroko twoje zdjecia. mam powtorke i widzialem jak jechalem a ty nie przyjmujesz do swojej ciezkiej glowy ze sa lagi. zobacz sobie na filmiku ktory wrzucilem ze nawet nie wjezdzam na kraweznik...$. czy ty jestes slepy?? a pozatym to ja juz zakonczylen ten temat i jazde w twoim turnieju z idiotycznymi zasadami. tak sa idiotyczne bo gt nie daje mozliwosci na taka ocene sytuacjii tak jak mowie opuscilem tor 17 razy do 7 okrazenia wedlug ciebie na caly 16 u mnie na powtorce wyraznie moge zaznaczyc jak PLOTNIK conajmniej 7 razy opuszcza tor sprawdzalem ciebie bo byles w poblizu mnie na wyscigu i widzialem jak jedziesz czy to w lusterku czy z przodu. a pozatym jak widze organizator nie podlega karze...

Prosze REV specjalnie dla Ciebie tylko okrązenie numer 4 wedlug Ciebie opuscilem tor 2 razy.

Komentarz

Zamieszczone przez PaKoS
        mam głeboko i szeroko twoje zdjecia. mam powtorke i widzialem jak jechalem a ty nie przyjmujesz do swojej ciezkiej glowy ze sa lagi. zobacz sobie na filmiku ktory wrzucilem ze nawet nie wjezdzam na kraweznik...$. czy ty jestes slepy?? a pozatym to ja juz zakonczylen ten temat i jazde w twoim turnieju z idiotycznymi zasadami. tak sa idiotyczne bo gt nie daje mozliwosci na taka ocene sytuacjii tak jak mowie opuscilem tor 17 razy do 7 okrazenia wedlug ciebie na caly 16 u mnie na powtorce wyraznie moge zaznaczyc jak PLOTNIK conajmniej 7 razy opuszcza tor sprawdzalem ciebie bo byles w poblizu mnie na wyscigu i widzialem jak jedziesz czy to w lusterku czy z przodu. a pozatym jak widze organizator nie podlega karze...
        Słuchaj Kolego jeżeli mogę tak powiedzieć, wiem że Wyjechałeś tyle razy ale mam oczy i widziałem pasek przepustnicy Twojej bawary i tam gdzie było na full zaliczałem ja ko przewinienie ,a gdzie Odpuściłeś puszczałem w niepamięć ,więc proszę nie Denerwuj się bo nie Masz o co. A zdjęcia zrobiłem na wyraźne Twoje życzenie. Jeżeli Twierdzisz że pojechałem nie fair sprint to Udowodnij to a nie Rzucaj bezpodstawnych oskarżeń. Ten błąd na początku wyścigu, owszem spóźniłem hamowanie i zblokowałem koła co skończyło się jak wszyscy mogli zobaczyć w powtórce. I to Chcesz podciągnąć pod przewinienie? Tak gt nie daje możliwości pełnej oceny sytuacji takiej jak Twoja i dlatego Chcesz to wykorzystać na Swoją korzyść. Inaczej tego nie mogę zinterpretować. Jest mi przykro że Masz takie zdanie o mnie i nie cieszę się z Twojej decyzji odnośnie dalszego udziału w turnieju.

Komentarz

nie wazne ja widzialem ze tam nie wychamowales lecz na starcie ja za nie wychamowanie juz zostalem ukarany kara 15 sekund. spojrz na swoje zdjecia a spojrz na moje i powiedz mi teraz czy napewno jechalem tam po trawie i czy napewno dzieki temu zyskalem pozycje czy na szykania w drugim zakrecie. juz olac te wyjazdy ale dlaczego mialbym startowac z ostatniej pozycji....

Komentarz

Zamieszczone przez PaKoS
            nie wazne ja widzialem ze tam nie wychamowales lecz na starcie ja za nie wychamowanie juz zostalem ukarany kara 15 sekund. spojrz na swoje zdjecia a spojrz na moje i powiedz mi teraz czy napewno jechalem tam po trawie i czy napewno dzieki temu zyskalem pozycje czy na szykania w drugim zakrecie. juz olac te wyjazdy ale dlaczego mialbym startowac z ostatniej pozycji....
            Proszę tutaj wyjazdy za które Otrzymałeś kary:
            -9 zak -1 okr
            -4 zak -2 okr
            -2 zak -3 okr
            -2 zak -4 okr
            -4 zak -4 okr
            -2 zak -5 okr
            -4 zak -5 okr
            -4 zak -6 okr
            -2 zak -7 okr
            -4 zak -7 okr
            -szykana =8 okr
            -4 zak -10 okr
            -szyk -11
            -szyk -13
            -4 zak -14 okr
            -szyk -15 okr

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
              Zamieszczone przez PaKoS
              Proszę tutaj wyjazdy za które Otrzymałeś kary:
              -9 zak -1 okr
              -4 zak -2 okr
              -2 zak -3 okr
              -4 zak -4 okr
              -2 zak -5 okr
              -4 zak -5 okr
              -4 zak -6 okr
              -4 zak -7 okr
              -szykana =8 okr
              -4 zak -10 okr
              -szyk -11
              -szyk -13
              -4 zak -14 okr
              -szyk -15 okr

dobra to skonczmy ten temat karaj jak se tam chcesz moze pojade dalej a moze nie tylko w pierwszym poscie dostalem kar 16 a teraz juz 14 hhhahahaahahahhahaahahahahahah pozdro REV.
              masz nowa ksywke KAT DTM

Komentarz

Spieszyłem się do pracy i stąd to niedociągnięcie. Sam Widzisz jest ich tyle, że musiałem niechcący którąś pominąć ale jak to mówią: co się odwlecze to nie uciecze :wink: Kat Dtm ; podoba mi się. Pozdrawiam

Komentarz

Jest jeszcze jedna ale ja jestem za cienki w uszach zeby Ci ja powiedzieć zostawiam to Siniakowi nie ma co sie gniewaz bo faktem jestem ze brakuje mi takich kar ale poirytowalo mnie to ze zostalem ukarany za wyprzedzanie po trawie gdzie to nie mialo miejsca :/

Komentarz

Rev,tak jak pisalem kare przyjmuje na z bolem na klate,jednak chcialbym jeszcze chwile podyskutowac merytorycznie.
                    Otoz jak widac na powyzszych zdjeciach,na wszystkich 4-ech malych opuszczeniach toru moglem zyskac maksymalnie 1,5 sek.Ktos sie nie zgodzi i powie ,ze az 3!!! Niech bedzie ze nawet tyle.W zwiazku z tym czy nie uwazasz,ze wypaczasz wyniki wyscigow ustalajac tak monstrualnie wielka wartosc kar w regulaminie?
                    I nie probuje walczyc o zmniejszenie mi kary to juz historia i policzona jak zapisano w regulaminie.Chodzi mi i przyszlosciowe rozwiazania.

Mozesz mi to jakos nakreslic dlaczego 15 sekund a nie 0,5-1,5?Nurtuje mnie to jak nieznane zjawisko badane przez naukowca probujacego ustalic-jak,skad,dlaczego

Komentarz

niech juz bedzie nawet 5 sekund ale nie 15 na monaco za walenie w bande bedzie kara? czy tylko za szykane ??

Komentarz

Następne jest Fuji GT, nie będzie szykany, ale miejsc do wyjazdu będzie masa...więc posypią się kary

Komentarz

Zamieszczone przez Gawron88
                          Wyraznie widac ze BMW "stoi" bokiem,a God uszkodzil swoj pojazd po pierwszym strzale w BMW.Jesli na Twojej powtorce jest inaczej(odnosnie uszkodzen na HUD) to zapewniam Cie ze w tej kwestii tylko replay hosta pokzaju stan faktyczny.Mam popsute usb w PC bo bym wrzucil dla porownania.Jak znajde czas i zrobie format PC.Ale to moze w weekend to nagram z replaya hosta.
                          Tak bylo, MM lekko dotknalem ale w manka dopiero walnalem juz za wierzcholkiem bo sie nie spodziewalem ze tak zwolni nagle i nie zdazylem zahamowac.
                          Ale co tam bede tlumaczyl siniakowi, on swoje wie najlepiej. A jak nie wie, to kasuje posty lol

PS. przesadzacie z tymi karami. Niejedna serie ogladalem na Nurbie i nigdy zadnych kar nie widzialem za wyjazd poza tor w 4 zakrecie lub za czasami zle przejechana szykane.

Komentarz

Bo tam jest to dozwolone sam tor jest tak skonstruwany... Ale nie tutaj nie u KATA DTM E tam na Fuji nie ma tragedii

Komentarz

To ze Rev egzekwuje konsekwentnie te kary,mimo iz kosztuje go to wiele czasu jest swietne.Kat-czy ja wiem?U kata spada glowa i koniec,tymczasem Revetion,najpierw wyrywa paznokcie,pozniej przypala palnikiem i dba aby delikwent przypadkiem nie stracil przytomnosci :mrgreen: I tak dalej,az do usmiercenia

Komentarz

Fuji - nie ma tragedii?
                                Zakręt nr 1, 2,3,4,5,6,7 - cały tor? Całe pobocze jest wyasfaltowane i jest poza białymi liniami

Komentarz

Pracuję...
                                X