Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Arti, nie rozumiecie towarzyszu. My tutaj, ze SzczwanąGapą, w myśl ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, dajemy Wam chłopaki po prostu dobry przykład .
Czy wrócił to zobaczymy drogi Quelxesie . Aczkolwiek nie wiem czy gracie w gran turismo 5 czy 6 teraz. Ja kupiłem 6 część, i pożyczyłem PS3. Trochę muszę zobaczyć z czym to się je i nie długo oczywiście chciałbym już gdzieś się pościgać . Ty np. teraz gdzieś śmigasz w turniejach? Nie potrafię się coś odnaleźć w tematach.
GT6.
Większość turniejów wydaje się martwa, stąd próby reaktywacji NR.
Może ktoś z większym stażem mógłby podjąć się organizacji jakichś wyścigów.
Obecnie Scirocco/Megane, reszta wątków ma ostatnie wpisy z lutego, lub najlepszym razie marca.
Pomysłów jest wiele (GT3, GT500, WTCC, F1, jednomodeloweCup), ale dla tak małej ilości osób chcących się ścigać i tak więcej niż dwa/trzy turnieje wystarczy - dużo osób "uciekło" już do "konkurencji" i nawet jeśli będą mieli chęć jeździć u nas, to czas będą dzielić między inne kluby.
Chętnie bym się podjął realizacji jakiegoś turnieju, ale mój staż na forum jest zbyt mały, do tego nawet nie mam potwierdzenia przynależności do klubu NR, więc wątpię, czy ktoś się tym zainteresuje.
Póki co Finek próbuje dalej działać w temacie wyścigów (jego Scirocco/Megane dobrze by było skończyć), a potem zobaczymy. Szczwany chciał zadziałać jeszcze. Siniak milczy.
Witam.
W tym tygodniu jedzie jakiś turniej w NR?
Wychodziłoby w piątek F1, ale Siniak dawno się na forum nie udzielał.
Ja niestety w parę dni nie dorobię się w GT kasy na F1, więc i tak nie pojadę, ale chciałbym wiedzieć na co następnego trenować.
Chyba, że Finek w piątek zrobi kolejny wyścig Scirocco/Megane.
Ewentualnie niech każdy się określi jakie turnieje widzi w NR - krótkie, długie wyścigi, jednoautoweCUP, wieloautoweCUP, tematyczne, serie konkretne (GT3, G500, F1, WTCC), na poważnie, jako żart itp.
Komentarz