Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Słuchajta ludzie! Z chorych, jak dla mnie zasad tego forum, mijających się z celem (a jest nim wspólne ściganie) zostały usunięte posty ARMANDO odnośnie nowej serii RM, w której rywalizowalibyśmy teamowo (GTPL, GTL, NR i GTA. Chciałbym, aby ten temat nie został olany, bo zapowiada się naprawdę wielkie ściganie, które dopiero można nazwać prawdziwymi MP - wszystkie Polskie teamu razem! Jeżeli jest tu ktoś bardziej wpływowy proszę o założenie tematu lub po prostu wizytę na stronach GTL (dawne GT5-liga).
I nie jest to reklama innej strony, jak osoba kasująca post mogła się pokierować tylko informacja/zaproszenie do wspólnego ścigania, a promocja może być taka, że ekipy z granturismo.pl będą wygyrwać i będą promować w taki sposób również to forum...
Proszę o zrozumienie i nie kasowanie tego postu....
Seba,nic nie osiagniesz raczej w tym wzgledzie-link lub nazwa innej witryny zwiazane jest z ryzykiem zmiany przez usera tego forum na inne a dalej wiadomo ,ale nie bede konczyl bo nie jest moim celem rozmawianie o "powszechnych" zwyczajach witryn.
Nie wiem czy wiesz ,ale 4 litery ktore masz przed nickiem sa wynikiem rozlamu czesci tego forum bo Czarek wyznaje inna "polityke" niz ta ktora teraz pietnujesz.
Jest jak jest i tego nie przeskoczysz,mozesz probowac jedynie to obejsc podajac linki poza forum a tu zapisywac sie na turnieje i gadac o nich,ustalac zasady itp,itd.
Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Ponawiam temat turnieju RM CARS - TEAM CHALLENGE
Zamieszczone przez revetion
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany reprezentowaniem naszego klubu w turnieju międzyklubowym RM CARS - TEAM CHELLENGE organizowanym przez ekipę GT LIGA proszę o dopisanie się do listy. Info o turnieju:http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f=138&t=1888
Lista chętnych:
Zamieszczone przez Basto
To nie Czarek ma inna politykę....
No mozna i w te strone z przekasem :mrgreen: Przecierz nie napisalem,ktora polityke wole/popieram.
Poprostu uwazam,ze nikogo sie na sile nie zatrzyma,a wrecz mozna zrazic takimi zabiegami.
Ja mogę jeździć nawet jako "S-Plotnik" czy PlotnikRacing tutaj, a na GTPL jako GTPL_Plotnik, choć takie zabiegi to tylko niepotrzebny zamęt. W ogóle to fajnie by było gdyby wszyscy jeździli jak tutaj Mariusz z takim nickiem z nazwiskiem, byłoby bardziej realistycznie i oficjalnie.
Politykę jaką popieram to blokować wzajemnie zawodnikom startów poza forum, a takie imprezy jak RM traktować jako wyzwanie i możliwość pokonania przeciwnego forum, ale buisnes is buisnes... szkoda tylko, że na tym cierpi reszta kierowców, którzy są właśnie w celu ścigsnia...
Dla mnie jest ok. Śledzę wątki dotyczące turniejów którymi jestem zainteresowany i nie mam z tym problemu. Poza tym każdy wątek turniejowy zawiera podstawowe informacje: daty kiedy planowany start danej rundy , tory na których dana runda będzie rozgrywana oraz listy zapisów , więc po co kalendarz :wink
To niejaki Thooorn skasował posty Armando, do czego się zresztą przyznał.
Oto moja odpowiedź: post147593.html#p147593
Tak że Armando jak możesz to podaj jeszcze raz info albo prześlij mi na PW a sam to zrobię
EDIT 25.06:
Post z informacjami i regulaminem w/w turnieju Armando znajduje się w wątku "Propozycje turniejów"
Witam, Zapraszam na wyścig z serii GT300! W najbliższy czwartek tj 27.06.2013 o godz. 21.00 w prywatnym pokoju PSN: wieczorekk
Wszystkie niezbędne informacje, oraz zapisy do wyścigu w linku poniżej! gt-advanced-turniej-gt300-series/turniej-gt300-series-t7779.html
Komentarz