Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

S&M jest co dwa tygodnie. Wątpię czy znalazłbym dużo czasu w tym tygodniu, aby potrenować na Twin Ringu, więc wolałbym trzymać się terminarza.

Mój kanał

Komentarz

A może jakieś turnieje wzięte z archiwum? Kiedyś nasi koledzy naprawdę dobrze to wymyślali

Komentarz

Zamieszczone przez Campo

Ewentualnie niech każdy się określi jakie turnieje widzi w NR - krótkie, długie wyścigi, jednoautoweCUP, wieloautoweCUP, tematyczne, serie konkretne (GT3, G500, F1, WTCC), na poważnie, jako żart itp.
        Dla mnie przede wszystkim wyścig musi trwać co najmniej 1 godz. Co do rodzaju aut to mogę się ścigać czym popadnie

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
          Siniak milczy.
          Słówko wyjaśnienia zatem, bo nie wszyscy są w sprawie zorientowani - nie zagłębiając się w szczegóły, "szefostwo" tego forum postanowiło w bardzo niefajny sposób "podziękować" mi za kilkuletnią współpracę, więc i ja podziękowałem za jakikolwiek dalszy wkład w forum. Ale jako że drodzy klubowicze nie macie z tym nic wspólnego i bardzo lubię z wami śmigać, to chętnie będę się zapisywał na wyścigi Jeśli tylko będą jakieś fajne i będę miał wolny wieczór

Komentarz

Siniak, bądź twardy, kobiety na bok i jeździsz z nami.

Komentarz

No to mówię, że chętnie pośmigam, bo lubię i żadne adminy mi tej radochy nie odbiorą (no chyba że banem )
              A kobieta moja to akurat chętnie by sama pośmigała w jakimś 'kobiecym' turnieju GT6

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
                Dla mnie przede wszystkim wyścig musi trwać co najmniej 1 godz. Co do rodzaju aut to mogę się ścigać czym popadnie
                Ja jak kolega powyżej

aha i bez dodatkowych mocy itp... tunel aero realistyczny <faja>

Komentarz

Skoro tak to może wznowimy jakiś stary dobry turniej na którym nigdy nie było problemów z frekwencją. Napiszcie co o tym myślicie i jaką ewentualnie serię byście chcieli. Mnie jak dotychczas najbardziej do gustu przypadło GT3, RM Trophy i LMP & GT500 <lol>

Komentarz

Ja jestem zainteresowany jakimÅ› turniejem GT500.

Mój kanał

Komentarz

Mam dokładnie identyczną chęć
                      GT5 - 100%
                      GT6 - 100%
                      GTS - 100%
                      GT7 - 100%

Komentarz

A kończymy S&M? Zostały jeszcze dwa wyścigi do końca sezonu.

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                          A kończymy S&M? Zostały jeszcze dwa wyścigi do końca sezonu.
                          Oczywiście że kończymy, następne wyścigi za tydzień.

Zapraszam również do głosowania: night-riders/wybor-turnieju-do-wznowienia-t8265.html

Komentarz

Jeśli można ja miałbym propozycję, aby zorganizować jakąś ligę "równych szans". Tzn. każdy kupuje taki sam samochód na wyścig, ale co tydzień jedziemy inny wozem. No i można wtedy zrobić cały przekrój serii wyścigowych. Raz jedziemy jakimś jednym wybranym wozem z GT500, GT300, GT3, seryjnych, lata '90 itd.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                              Jeśli można ja miałbym propozycję, aby zorganizować jakąś ligę "równych szans". Tzn. każdy kupuje taki sam samochód na wyścig, ale co tydzień jedziemy inny wozem. No i można wtedy zrobić cały przekrój serii wyścigowych. Raz jedziemy jakimś jednym wybranym wozem z GT500, GT300, GT3, seryjnych, lata '90 itd.
                              W sumie "Pro środa" miała takie warunki i zdała sprawdzian. Niestety odbywała sie w środy gdy nie za wiele osób ma czas na konsolkę. Ale jeśli liga "równych szans" miałaby sie odbywać w piątek, sobotę lub niedziele to myślę że powinna wypalić

Komentarz

Szukam team partnera na organizowany przez kolegÄ™ Finka turniej LMP & GT500. KtoÅ› zainteresowany?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X