Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Mam pytanie z kategorii Afternoon Riders. Kto z was klubowiczów miewa czas i ochotę na przedpołudniowe wyścigi online?

Komentarz

Ja mam tylko ochotę

Komentarz

Ja mogę jeździć jak mam popołudniową zmianę codziennie w godz. 9-12. W tym tygodniu możemy coś pojechać jedynie w piątek :wink:

Komentarz

w weekendy i dni wolne(jako uczeń mam ich sporo) chętnie

Komentarz

ja i rew to dopiero dwóch - za mało. Zapomniałem napisać że chodzi o dni powszednie.

Komentarz

No to tylko w dni wolne od Nauki,wycieczki i inne takie.O mniej więcej ktorej bys chciał rozgrywać takie zawody?

Komentarz

O mniej więcej ktorej bys chciał rozgrywać takie zawody?
                Pomiędzy 9:00 a 14:00. Chodzi mi o takie dość luźne wyścigi, bez punktacji. Mój były sąsiad Driver30 też jest zainteresowany.

Komentarz

Może coś kiedyś przypasuje

Komentarz

Revetion nasz klubowy kolega z forum nawet síę nie pochwalił że startuje w międzynarodowej serii endurace i reprezentuje barwy Nigt Riders,mógłbyś czasem jakąś relacje napisać.Powodzenia na torze
                    Link do tematu na GTPL
                    http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f ... &start=120

Komentarz

Witam ! Bardzo dobry napad,z turniejami popołódniowymi. Myślę,że dwa dni w tygodniu,każdemu wyjdą. Często mam czas,a czekać,na czwartek jest wielką stratą.Na online,się nie da jechać. Zasady jazdy to dla nich magia. Jeszcze jedna sprawa, GT-500 turniej myślicie o tym ? Pozdro !
                      Dr Driverstar

Komentarz

Kiedyś były Wtorkowe turnieje w klubie GTA,są też turnieje na innych forach,ale mariobekus najpierw poparacuj nad netem,bo we wczorajszych golfach ostro lagowałeś i zepsules wyścig 2 zawodnikom

Komentarz

Dokładnie Mario twój taran na pierwszym zakręcie zaraz po starcie w pierwszym wyścigu to była miazga. Obejrzałem powtórkę i laga u mnie nie miałes natomiast uszkodziłeś 2 samochody po czym spokojnie pojechałeś sobie dalej. Najbardziej niesprawiedliwe jest to że nie można złożyć na ciebie protestu bo opuściłeś wyścig. Poważnie popracuj nad swoimi umiejętnościami a przede wszystkim usprawnij swoje łącze bo jak nie masz lagów to kogoś nie widzisz, a prawie zawsze cie wywala

Komentarz

Nie znam,się na necie ,co to te lagi,jak ustawić to. Mam problemy z netem i obiecuję,że nie wezmę udziału w turniejach,jeśli tego nie ustawie.Przepraszam za problemy z mojej strony, jestem totalnie załamany tymi problemami z netem. Jeśli ktoś wie jak rozwiązać mój problem,będę wdzięczny,chodzi mi o ustawienie netu.
                            Dr Driverstar

Komentarz

Pytanie zasadnicze czy net do PS3 masz przez router? Ogólnie bardzo dobry artykuł z poradami znajdziesz na PS3 Site pod tym linkiem http://www.ps3site.pl/forum/topic/5990- ... ter-i-ps3/
                              Kilku z nas się przydały te informacje (w tym mnie, bo też kiedyś miałem problemy).
                              Polecam też wątek z forum w tym temacie night-riders/problemy-z-lagami-wyrzucaniem-z-pokoju-t8081.html

Powodzenia!

Komentarz

Przedwczoraj przed wyścigiem CWT odbyła się rozmowa o używaniu wspomagania kierowania i zauważyłem że nie każdy zdaje sobie sprawę że w GT5 występują dwie różne opcje o takiej samej nazwie "wspomaganie kierowania":

1. dostępne jest z menu ustawienia przed samym wyścigiem i ma trzy stopnie - wyłączone/słabe/silne - ma to za zadanie ułatwienie mniej doświadczonym graczom wychodzenie z nadsterownych poślizgów, sterowanie staje się bardziej arcadowe.

2. dostępne z głównego menu ustawień kierownicy i ma dwa stopnie - włączone/wyłączone - ma za zadanie symulowanie pracy układu wspomagania kierownicy.

Mówiąc że nie używam wspomagania kierowania do starych aut miałem na myśli to nr 2

Komentarz

Pracuję...
                                X