Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zamieszczone przez Angello
    Powoli zaczynajcie planować spotkania w GT6. Wrócę i pokażę Wam jak się jeździ ...

Komentarz

yoooohoooo miśki!
      Myślałem o zorganizowaniu ostatniego, pożegnalnego wyścigu, lub serii wyścigów GT5 przed nadejściem GT6.
      Wyścig odbyłby się 1-12-2013.
      Chciałem tylko zapytać czy już coś takiego planujecie żeby się niepokrywać niepotrzebnie w tej kwestii.
      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Jooooł bimbaksie :mrgreen:
        Coś takiego robi oldboy w GTPL, ale u nas jak na razie nikt nie zapodał podobnego pomysłu więc śmiało atakuj

PS. Ciekawe jak tam twoje umiejętności po rocznej przerwie... jedno jest pewne - na pewno lepiej niż u dziadka Angello haaaa

Komentarz

Angello ---> <--- Krazio
          Poprawione. /Krazio

Komentarz

Wczoraj ukazała się nowa wiadomość na GT, dotyczy m.in. usług sieciowych w GT5
            http://www.gran-turismo.com/pl/news/00_4746373.html
            Nie wiadomo na razie co autorzy mieli na myśli, bo pisze dość ogólnikowo, ale mam nadzieję, że po premierze GT6 nie wyłączą nam serwerów na GT5. Wkrótce powinno pojawić się więcej konkretów

Komentarz

Na pewno wyłączą... ale nie wiadomo kiedy.

Komentarz

post151803.html#p151803

Zapraszam na ostatni wyścig eventu Tym wyścigiem żegnamy GT5

Komentarz

Czemu enduracy na poożeganie,na GTPL i u Arka też mają być endu na pożegnanie GT5
                  Oczywiście wezmę udział i zapraszam innych Night Ridersów

Komentarz

A mi się właśnie konsola popsuła - napęd blurayów nie czyta.
                    Zrobiłem recovery ale nic to nie dało więc jaki serwis polecacie?

Spróbuje jeszcze wyczyścić laser - ponoć też pomaga.

Komentarz

Co byście powiedzieli na dodanie do swojego nicku przedrostku NR np NR_JankessPL,jesteśmy już zrzeszeni jako klubowicze,dodanie przedrostku tak jak GTPL czy GTL,zwiększyło by tożsamość z klubem,niedługo GT6 jest fajna okazja do tego

Komentarz

@janki
                        night-riders/night-riders-jak-si-dowiedzia-es-o-klubie-night-riders-t7200.html#p119720

Komentarz

Z ogromną przyjemnością zapraszam wszystkich kolegów z klubu NR na wyścig klubu GTA, Jest to wyjątkowy wyścig z wielu względów więc nie zwlekajcie tylko wbijajcie ;D
                          wszystkie info oraz zapisy:
                          gt-advanced/propozycja-turniejow-t7776-75.html#p151909

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                          http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Tak dla potomnych ... nie opłaca się naprawiać konsoli - jedynie wymiana zasilacza ma sens z uwagi na możliwość odzyskania danych i gier z kont które "utknęły" na uszkodzonej konsoli.
                            U mnie nie działał tylko BluRay więc tym bardziej jedynym sensowym rozwiązaniem okazał się zakup nowego SuperSlima bez dysku. Dlaczego?
                            1. Gwarancja - na naprawę jest góra 3 miesiące a nowa konsola ma rok i 2 lata rękojmi w sklepie.
                            2. Niezawodność - jak konsola zaczyna się sypać tzn, że będzie się sypać dalej.
                            3. Rachunek ekonomiczny - w moim przypadku naprawa kosztowała by 290pln plus wysyłka do serwisu i powrotem czyli pewnie skończyło by się na 320-350pln. Nowa konsola kosztowała mnie 650pln, a prócz gwarancji w zestawie jest nowy pad (160-260pln). Starą konsolę mogę bez problemu sprzedać w całości lub na części (zasilacz 140pln, dysk 250gb 80pln i reszta części za w sumie około 100pln, lub uszkodzona konsola w całości 200-250pln).
                            Dodatkowo nie utraciłem żadnej gry z żadnego konta bo wszystko przeniosłem po lanie za pomocą "przenoszenia danych", dezaktywowałem konta na starej i aktywowałem na nowej.

Normalnie trzeba by doliczyć jeszcze koszt zakupu dysku - bo miałem ponad 100gb danych do przeniesienia - ale miałem akurat wolny stary dysk z lapka w którym montowałem niedawno SSD.W takim wypadku odpada jedynie punkt opłacalności ekonomicznej ale to też zależy od tego, na ile wyceniacie samą roczną gwarancję i możliwość rękojmi.

Aha ... musiałem zakupić adapter dysku do Superslima - 39 pln.

Komentarz

Jeżeli konsola służy tylko do GT6 to taniej byłoby kupić wersję elektroniczną :-)

Komentarz

Planujecie może jakieś spotkanie w następny weekend? Chętnie bym wpadł pojeździć.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X