Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Zamieszczone przez Basto
Ja mogę jeździć nawet jako "S-Plotnik" czy PlotnikRacing tutaj, a na GTPL jako GTPL_Plotnik, choć takie zabiegi to tylko niepotrzebny zamęt. W ogóle to fajnie by było gdyby wszyscy jeździli jak tutaj Mariusz z takim nickiem z nazwiskiem, byłoby bardziej realistycznie i oficjalnie.
Politykę jaką popieram to blokować wzajemnie zawodnikom startów poza forum, a takie imprezy jak RM traktować jako wyzwanie i możliwość pokonania przeciwnego forum, ale buisnes is buisnes... szkoda tylko, że na tym cierpi reszta kierowców, którzy są właśnie w celu ścigsnia...
Nie chodzi jaki masz psn ID,linkujesz forum o takiej samej tematyce to stwarzasz ryzyko ze user zmieni swoj "garaz"-tylko tyle i az tyle.
Byc moze jednak moderator zauwazyl ze nowy user odrazu reklamuje swoje podworko i niekoniecznie zostanie tu na forum-to faktycznie moze to byc odebrane jako proba pokradniecia uzytkownikow.
Jak sie chlopaki tu wypowiadaja oni nie maja problemow z zamieszczaniem takich rzeczy a sam Piotr jest racerem i to nie byle jakim,wiec nie jest tak zle jak np: kiedys na ps3site gdzie najpierw kasowali posty z linkami pozniej dawali bany za kolejne linki.A reszcie za merytoryczna dyskusje tez rozdali bany,ja dostalem dozywotniego na nr IP .Stracili wtedy ze 20 userow,ale co to jest dla takiej witryne hehe jak tamta.
Re: NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Panowie mysle ze powinnismy skupic cie raczej na sciganiu i nie jestem tu po to by kogokolwiek wyciagac a jedyna reklama jest start w RMc a nie przystepowanie do innych sqadow!Celem jest to co jeszcze nikomu nie udalo sie do tej pory... Zebrac wszystkich najzagozalszych fanow GT5 z Polski,zjednoczonych w roznych teamach i postawic ich obok siebie na prostej start meta i na rownych i sprawiedliwych zasadach dac im mozliwosc rywalizowac na najwyzszym poziomie.(Oczywiscie FAIR PLAY)
Najlepiej wybiezcie kapitana z ktorym moglbym sie kontaktowac a on organizowal by wszysko(spotkania,tesy,ekipe)na waszym forum,bo uwierzcie ze nie latwo jest zkleic tyle osob z tylu for w jednym terminie.
Jeszcze raz zapraszam :wink:
Komentarz