Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Dla mnie tez im wczesniej tym lepiej

Komentarz

Ja nie zawsze zdążam na 21:30. Cóż, najwyżej zostaną mi piątki

Komentarz

ja również jestem za wcześniejszą godziną, z pewnością częściej bym brał udział niż dotychczas 20-21 dla mnie ok

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu GT Advanced
        http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Przychylam się do większości (wiecie co jest po niedzieli... kierat zaczyna się już od wczesnego ranka )
          A więc jak na razie stosunek głosów (zarzeciw) 5:1
          Czekamy na wypowiedzi reszty

Komentarz

Ja jestem za późniejszą godziną, w końcu lekcje też trzeba kiedyś poodrabiać xD

Komentarz

A po co zmieniać tradycję

Komentarz

Z tego co mi wiadomo, to jest team; Night Riders, a nie "Day Raiders"
                Oczywiście że jestem za, a nawet i sprzeciw. Po 21:00 :mrgreen:

Komentarz

Tradycje są dla dziadów pradziadów, a 21:00 to już night szczególnie w zimie
                  A ty się Mariusz lepiej na piątek zapisz

Komentarz

Jeżeli nikt nic nie wymyśli na niedzielę to proponuje mały rewanż na revringu tylko tym razem z bardzo szybkim zużyciem

Komentarz

Mariusz miał zapodać swój turniej GT coś tam. No ale chyba go jeszcze rozkminia
                      Paweł a może by zrobić ogólnie wyścig Corvetty? każda wersja od C1 do C7, ustalić jakiś PO, najlepiej takie jakie ma C7 - ale tylko tuning masy i mocy, żeby dopasować PO i żadnego więcej grzebania, bo nowej C7 jak wiadomo nie da się ustawiać.
                      I będzie fajne porównanie - można nie robić spinki pod wyniki, bo na pewno nowsze wersje będą lepsze niż te stare, ale ogólnie może być ciekawie. Taki Corvette Historic Race, potem można by z tego jakąś ładną fotorelację strzelić
                      Co sądzicie chłopcy?

Komentarz

Dominik moim zdaniem wszystkimi modelami vetki można by obdzielić co najmniej 4-5 wyścigów z podziałem na modele. Wyscig = wynik = rywalizacja = spiny

Komentarz

Paweł świetny pomysł na turniej - zatem do dzieła!

Komentarz

chłopaki to jak to w końcu z tą godziną niedzielnych race'ów? może jakaś ankieta?

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu GT Advanced
                            http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                              Mariusz proszę cię nie wprowadzaj niepotrzebnie napiętej atmosfery. Na forum musi ktoś utrzymywać porządek, akurat mi ta rola przypadła.
                              Ale jakiej napiętej atmosfery...? I utrzymuj sobie porządek, bo taka twoja rola. I chwała ci za to.

Chyba mogę wyrazić swoje zdanie :mrgreen:

Na razie w NR mamy 2 dni turniejowe - pierwsze słyszę o jakimś dodatkowym. Wg porządku żeby dodac nowy dzień musielibyśmy jakieś głosowanie/ankietę zrobić, żeby się wypowiedzieli wszyscy.
                              Tak są 2 dni, ale w piątki i niedziele, gdzie w gt5 najbardziej są przesilone serwery.
                              Dlatego nie którzy nie mogą pośmigać lub są zbyt wysokie lagi.
                              Niepotrzebne jest głosowanie jak 14 osób jest już na liście, a głosowanie można zrobić jaki dzień wybieramy (od Pon. do Czw.)

Ale wg mnie wystarczają w zupełności 2 dni, a i tak czasem się w niedziele nic nie odbywa bo nie ma propozycji. Nie rozumiem czemu nie chcesz żeby to był piątek i decydujesz tym samym za wszystkich.
                              A widzisz według ciebie
                              Ja nic nie decyduje tylko stwierdzam fakty, to ty usilnie próbujesz narzucić piątek i niedziele.

Zawsze tak było odkąd ten wątek istnieje.
                              To nie znaczy że nie można tego zmienić.

Komentarz

Słowo daję pojadę tam do tego Przemyśla i własnoręcznie ubiję (a przedtem uPiję )

1. Ja tam nie wiem kiedy są przesilone serwery, wiem tylko tyle że mnie częściej wywalało z serwera w tygodniu niż w weekend (ostatnio np. w poniedziałek albo w czwartek podczas wyścigów GTA)
                                2. No właśnie mi chodziło o głosowanie na dzień - i ankieta już jest proszę
                                3. Jakie znowu narzucam - tylko stwierdzam fakt, że jak na razie ścigamy się w niedziele i piątki i wszystkim to pasuje (nie słyszałem przynajmniej skarg ) Zresztą piątek został wybrany jako dzień turniejowy kiedyś w demokratycznej ankiecie, a niedziela to już pomysł Angello i wcześniejszej ekipy
                                4. Oczywiście że można zmienić - zapraszam do ankiety

Komentarz

Pracuję...
                                X