Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zamieszczone przez siniak
    Zamieszczone przez thooorn
    Aż się zalogowałem, żeby to skomentować.
    Szacun za poświęcenie, moderatorze, wysiłek godny mistrza, sława i chwała
    Ja również chylę czoła. Gdybym miął możliwość to z chęcią ucałowałbym również pierścień na Twej dłoni o Jaśnie Oświecony.

Zamieszczone przez siniak
    Zamieszczone przez Grucha
    NIGHT RIDERS !!! A START pol godziny pozniej i spac bedą... zasypiac! HAŃBA !! czyzby czas na zmiane na EVENING RIDERS ??
    - ani ja ani nikt z obecnych klubowiczów nie wymyślił tej nazwy. To wina poprzedniego systemu i poprzednich rządzących!
    Bo miało być Knight Riders, ale Hasselhoff był pierwszy :wink:

Komentarz

Hasselhoff wymyślił słynnego Berka

Komentarz

Nie dało rady z nim wejsc w jakas spolke z.o.o ??

Hmm wiec skoro rzadzacy sie zmienili i system rowniez???

Komentarz

A może i ja zacznę się w końcu udzielać w klubie NR
          Może kilka słów o sobie, na imię mi Rafał, mam 22 latka, mieszkam w uroczym Loosduinen w Holandii, 1.5 kilometra od brzegu Morza północnego. Na co dzień pracuję w branży ogrodniczej, mam własną firmę zajmującą się opryskami chemicznymi na szklarniach. Śmigam Opelkiem Corsą z silniczkiem 1.6 z 96roku (notabene bardzo zadbany egzemplarz kupiłem), prawo jazdy mam od niecałego roku.
          Moja przygoda z Gran Turismo zaczeła się od Demo2 które dostałem do konsoli PSX gdy miałem 9-10 lat. Potem oczywiście druga część, przestój na Need For Speed'ach, potem chronologicznie 3,4 i 5

Gdy akurat byłem na bezrobotnym, miałem nadmiar wolnego czasu i wraz z Angello wpadliśmy na pomysł założenia Night Riders. Na początku śmigaliśmy w 3-4 osoby, powiem szczerze że fajnie to wyglądało, kulturka na torze, sympatyczni ludzie
          Niestety potem trzeba było ponownie wyjechać do pracy, urwały się nocne posiedzenia. Teraz przy większej stabilizacji można już luźniej "popykać" w GT. Oczywiście już nie w takich godzinach jazdy, jeżeli wyścigi/turnieje będą zaczynać się o 20-21 nie ma problemu, mogę być z Wami
          Pozdrawiam
          PS: Gdyby ktoś miał na sprzedaż (oczywiście w GT) Toyotę Suprę RZ proszę o wiadomość

Komentarz

Coś tam się na pewno znajdzie w temacie supry tylko nie napisałeś czy chcesz ją po tuningu czy jak fabryka stworzyła :wink: A przy okazji zapraszam na niedzielny wyscig vetkami

Komentarz

Corvette już kupiłem Supra byłaby najlepsza "goła" W zamian mogę oddać autko do 1k, bądź 350Z robionego pod Drift

Komentarz

Ok postaram się go dzisiaj wysłać ale dopiero po 22 jak wrócę z pracy.

Komentarz

Paweł, takie pytanie natury technicznej co do niedzielnego wyścigu, jak się ma moje dziecięce marzenie czyli ZR-1 do killera jakim jest GS? ZR-1 daje rady?

A co myślisz aby w późniejszym terminie zrobić turniej Corvette vs Camaro? Mamy 4 generacje Camaro, odpowiadające generacją Vetty, w końcu Camaro to Vetta dla skąpców (czyt. ubogich)

Komentarz

Taki turniej dla mnie bomba jeżeli dojdzie do skutku na pewno będę jednym z pierwszych którzy zadeklarują udział. Co do drugiego pytania to aż się boję wypowiadać :wink: na taki temat chociaż z drugiej strony miło że ktoś jeszcze mnie o takie rzeczy pyta Powiem tak; pasiak jest młodszy i lepiej się prowadzi przy tym PO ale z sentymentu do ZR-1 pojadę własnie nim.

Komentarz

To na jakim torze w końcu jedziemy?

Komentarz

NR vs GTA - Suzuka(sekcja wschodnia)
                        Corvette - Monza

Komentarz

Właśnie tak mi się zdawało, GS ma inne zawieszenie to samo które jest w C5. No cóż rozsądek mówi GS a plakat ze ściany z lat młodzieńczych ZR-1

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup"

@Basto, że ci tak odpowiem - nie ucz ojca dzieci robić Tor ścinałem celowo właśnie dlatego aby w Ciebie nie wjechać, po zbyt słabym dohamowaniu.

Jeżdżę ostro ale fair i z zachowaniem zasad. Wszyscy to wiedzą

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup"

Zamieszczone przez mataman
                              Jeżdżę ostro ale fair i z zachowaniem zasad. Wszyscy to wiedzą
                              hahhah nie no pośmiałem się

Komentarz

Przepraszam bardzo, nigdy nikogo nie uszkodziłem. Za to przez ciebie nie raz lądowałem na ścianie "bo nie mogłeś ocenić mojego położenia względem siebie, w zakręcie"

Komentarz

PracujÄ™...
                                X