Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Przychylam się do większości (wiecie co jest po niedzieli... kierat zaczyna się już od wczesnego ranka )
A więc jak na razie stosunek głosów (zarzeciw) 5:1
Czekamy na wypowiedzi reszty
Mariusz miał zapodać swój turniej GT coś tam. No ale chyba go jeszcze rozkminia Paweł a może by zrobić ogólnie wyścig Corvetty? każda wersja od C1 do C7, ustalić jakiś PO, najlepiej takie jakie ma C7 - ale tylko tuning masy i mocy, żeby dopasować PO i żadnego więcej grzebania, bo nowej C7 jak wiadomo nie da się ustawiać.
I będzie fajne porównanie - można nie robić spinki pod wyniki, bo na pewno nowsze wersje będą lepsze niż te stare, ale ogólnie może być ciekawie. Taki Corvette Historic Race, potem można by z tego jakąś ładną fotorelację strzelić
Co sądzicie chłopcy?
Zamieszczone przez siniak
Mariusz proszę cię nie wprowadzaj niepotrzebnie napiętej atmosfery. Na forum musi ktoś utrzymywać porządek, akurat mi ta rola przypadła.
Ale jakiej napiętej atmosfery...? I utrzymuj sobie porządek, bo taka twoja rola. I chwała ci za to.
Chyba mogę wyrazić swoje zdanie :mrgreen:
Na razie w NR mamy 2 dni turniejowe - pierwsze słyszę o jakimś dodatkowym. Wg porządku żeby dodac nowy dzień musielibyśmy jakieś głosowanie/ankietę zrobić, żeby się wypowiedzieli wszyscy.
Tak są 2 dni, ale w piątki i niedziele, gdzie w gt5 najbardziej są przesilone serwery.
Dlatego nie którzy nie mogą pośmigać lub są zbyt wysokie lagi.
Niepotrzebne jest głosowanie jak 14 osób jest już na liście, a głosowanie można zrobić jaki dzień wybieramy (od Pon. do Czw.)
Ale wg mnie wystarczają w zupełności 2 dni, a i tak czasem się w niedziele nic nie odbywa bo nie ma propozycji. Nie rozumiem czemu nie chcesz żeby to był piątek i decydujesz tym samym za wszystkich.
A widzisz według ciebie
Ja nic nie decyduje tylko stwierdzam fakty, to ty usilnie próbujesz narzucić piątek i niedziele.
Słowo daję pojadę tam do tego Przemyśla i własnoręcznie ubiję (a przedtem uPiję )
1. Ja tam nie wiem kiedy są przesilone serwery, wiem tylko tyle że mnie częściej wywalało z serwera w tygodniu niż w weekend (ostatnio np. w poniedziałek albo w czwartek podczas wyścigów GTA)
2. No właśnie mi chodziło o głosowanie na dzień - i ankieta już jest proszę
3. Jakie znowu narzucam - tylko stwierdzam fakt, że jak na razie ścigamy się w niedziele i piątki i wszystkim to pasuje (nie słyszałem przynajmniej skarg ) Zresztą piątek został wybrany jako dzień turniejowy kiedyś w demokratycznej ankiecie, a niedziela to już pomysł Angello i wcześniejszej ekipy
4. Oczywiście że można zmienić - zapraszam do ankiety
Komentarz