Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Taka mala dygresja co do wyboru teamow - mozna byc zrobic cos na zasadzie losowania teamow/panstw w turniejach pilki noznej czyli podzielic kierowcow na dwie grupy (np. wg rankingu opracowanego przez Quelxesa) - slabszych i lepszych - a pozniej losowac z obu "koszykow" po jednym zawodniku do teamu.
    Wtedy zespoly bylyby w miare wyrownane.

Komentarz

Zgadzam się z przedmówcą - najbardziej sprawiedliwe rozwiązanie

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turnieje piątkowe

Nie mogliscie sie dogadac i zmieniliscie calkowicie turniej? Bo nie kumam

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turnieje piątkowe

Zamieszczone przez Krazio
          PaKoS- Turniej Quelxa sie odbędzie, tylko jest on organizowany co dwa tygodnie, trzeba czytać uważne
          Pokaz mi Krazio gdzie to jest napisane w temacie turnieje piatkowe a przeczytam 10 razy. pozdro

Komentarz

Prace wstrzymane, nie zauważyłem że Quelx edytował post dot. turnieju. Przepraszam, mój błąd

Komentarz

Co myślicie o mojej propozycji turniejowej??? Taka odmiana trochę od innych turniejów NR.

Komentarz

Poniżej przedstawiam propozycję listy wyników dla turniejów na przykładzie ostatniego Z4, wszelkie uwagi mile widziane.
                Punktację dałem zgodnie z propozycją Quelxesa.
                Oczywiście zgłaszam się na ochotnika do prowadzenia takich zestawień.

Komentarz

Mnie się bardzo podoba, ale poczekajmy aż wypowiedzą się bardziej doświadczeni klubowicze . Na moje oko dać Ci tylko jeszcze możliwość edycji Rankingu kierowców i było by super .

Komentarz

Krzychu świetna robota, bardzo mi się podoba i chyba muszę też zgodzić się z koomarrem w kwestii systematycznego aktualizowania rankingu globalnego bo coś od ponad tygodnia nic się tam nie zmienia...

Komentarz

wszystko ok, tylko że robi i Dosmus jeszcze dostaną karę punktową. Czekam tylko z tym, aż zakończy się dyskusja o karach by zrobić to w miarę sprawiedliwie. Publikacja wyniku teraz i tak by nic nie wniosła.
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

wszystko ok, tylko że robi i Dosmus jeszcze dostaną karę punktową. Czekam tylko z tym, aż zakończy się dyskusja o karach by zrobić to w miarę sprawiedliwie. Publikacja wyniku teraz i tak by nic nie wniosła.
                        Możemy pozbierać kary do czasu akceptacji zasad dot. kar i wtedy się odejmie punkty winowajcom.

Co do rankingu kierowców NR to ja myślę żeby zbierać punkty cały rok z wszystkich wyścigów i będzie ok.

Co do wag w zależności od rodzaju wyścigu itp. to moje zdanie jest takie że każdemu pasuje inny tor, inny samochód, inna pogoda, inny kolor...............itp

Jak w F1 jednemu pasuje Monza drugiemu Singapur a trzeciemu Barcelona , wszyscy jadą po punkty a nie co się komu podoba, nie ma więcej punktów za Monako a mniej za Sepang.

Jak ktoś opuści wyścig bo mu nie pasuje tor lub auto to jego strata 0 punktów do klasyfikacji, jak nawet słaby zawodnik będzie startował we wszystkich turniejach to może zdobyć więcej punktów niż dobry zawodnik który jest wybredny.

Każdemu będzie zależało żeby być na jak największej ilości wyścigów.

Tyle z mojej strony.
                        jutro zajmę się szablonem do głównej klasyfikacji NR.
                        Do zobaczenia na Daytonie.

Komentarz

i chyba muszę też zgodzić się z koomarrem w kwestii systematycznego aktualizowania rankingu globalnego bo coś od ponad tygodnia nic się tam nie zmienia...
                          Nic się nie zmieniało bo się ludzie obijają z podawaniem na forum oficjalnych wyników wyścigów, a ja muszę na te czekać by wprowadzić dane do rankingu

Wczoraj wieczorem zrobiłem to na własną rękę - macie szczęście, że własne powtórki miałem zapisane

Poza tym do rankingu wkradł się błąd i nikt go nie wyłapał - znaczy się ja wyłapałem wczoraj - weczi był dwa razy, już poprawione

Komentarz

dziś z Kmieciem mieliśmy zlot NR w Poznaniu
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ja chciałbym złożyć Serdeczne życzenia dla naszego wymiatacza Mariusza, który obchodzi dziś swoje 30 urodziny.
                              Obyś dalej wygrywał wyścigi w NR. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!

Komentarz

Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Mariusz! 100 lat i mnóstwa zwycięstw na torze!

Komentarz

Pracuję...
                                X