Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Wszystko się może zdarzyć Jak mnie kobiety wkurzą to je pogonię, odpalę TV i PS3 i będę grał z Wami

EDIT:

Wszystkiego najlepszego salam82_PL

Komentarz

Witam, więc tak:
      - 20:30 kwalifikacje (nie obowiązkowe)
      - 21:30 wyścig
      tak 24 skończymy to chyba najlepsze rozwiązanie.

Komentarz

Ok, wychodzi że to jest dla wszystkich chętnych złoty środek. Tylko punkt 21:30 startujemy, a nie tak jak zawsze z 15 minutowym lagiem. I mam nadzieję, że nie zasnę pod koniec

Komentarz

trzymaj się czołówki to nie zaśniesz
          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Mili Panowie
            Chciałem poruszyć ważną kwestię, a mianowicie jak rozumiecie przestrzeganie 2 pierwszych punktów Regulaminu klubu? Ze szczególnym wskazaniem na pkt 1. Może jestem zbyt wrażliwy, ale wczoraj na ten przykład regularnie uszy mi więdły od wulgaryzmów, wrażenie potęgował dodatkowo fakt, iż z powodu rozładowanego headseta wszystko szło przez kolumny audio. Ktoś powie "mogłeś sobie ściszyć, albo wyłączyć głos". Ale po pierwsze chciałem jednak słyszeć niektóre rzeczy (np. ustalenia wyścigu itp.), a po drugie - patrz pkt 1 Regulaminu.
            Podejrzewam, że niektórym w ogóle to nie przeszkadza (na pewno autorom tych "kwiecistych" wypowiedzi), ale są tacy (wiem to może dziwne w naszym odkulturalnionym kraju), którzy tego po prostu nie lubią. Poza tym uważam, że taki język to łamanie naszego regulaminu, który wszyscy przystępując do klubu zaakceptowali.
            Swoją drogą skoro tak bardzo zwracamy uwagę na przestrzeganie np. pkt 5 albo (ostatnio) 7, to dlaczego zupełnie pomijany jest właśnie 1 (a czasem i 2).
            Ciekaw jestem Waszych reakcji na moje powyższe sugestie

Komentarz

Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Wiem, że mi też zdarza się przeklinać ale obiecuję bardziej trzymać język na wodzy.
              Przepraszam jeżeli kiedykolwiek moje wulgaryzmy kogoś uraziły. Jednak bardzo proszę w imieniu swoim, siniaka i innych zgłaszających łamanie tych dwóch punktów abyśmy przestrzegali całego regulaminu Night Riders
              Tak jak usuwamy ludzi z klubu za celowe powodowanie kolizji tak tez będziemy usuwali tych co z przegięciem rzucają mięsem.

Szanujmy się nawzajem
              Pozdrawiam

Komentarz

Witam, Siniak wiem że chodzi ci tu o moją osobę, ale jak tłumacze po dziesięć razy a dany osobnik ma to w D... to już mi nerwy puszczają, co do przeklinania obiecuję się poprawić tylko nie bij

Komentarz

Wowa1979, ja myślę że te ograniczenia co do tuningu auta w Twoim Turnieju NR nie wypalą, bo jak chcesz je sprawdzić? Ale ja myślę że wszyscy będą uczciwi i będą przestrzegać. Ja napewno

Komentarz

Stali bywalcy z NR zawsze są uczciwi

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                      Stali bywalcy z NR zawsze są uczciwi
                      i właśnie na to liczę

ps. Angello czemu znowu rezerwa?
                      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

To może pojedziemy autami całkowicie seryjymi,bez jakichkolwiek zmian?Wtedy osoba z najlepszym słuchem(skrzynia,kolektor,filtry) i wzrokiem(zawieszenie) w klubie będzie mogła ocenić,czy dane auto było modyfikowane czy nie
                        Tak poważnie,to nie chodzi mi o czyjąś uczciwość,tylko o ciekawość rozgrywki.
                        gg 9231179

Komentarz

440 PO na komfortowych to będzie wyzwanie! Na pewno nie jednego nadgorliwca obróci na zakręcie :-)

Komentarz

Tak tylko nawiasem mówię że ja z kumplami śmigamy przy 500PO na komfortach średnich Na Nurbie

Komentarz

I tam też tak ścinacie zakręty?

A tak poważnie ... to faktycznie 440 PO i Komfortowe Miękkie jest do ogarnięcia. Będzie na pewno ciekawie ale nikomu bym z tego powodu problemów nie wróżył.
                              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

A weźcie jakieś pancerne wozy do 200koni i ścigajcie się na wstecznym Taki event z przymróżeniem oka.

Komentarz

Pracuję...
                                X