Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Na następnym wyścigu mnie nie będzie ale proponuję aby zrobić coś pod nowych rekrutów Night Riders. Garaż "on line" albo coś co daje mało mozliwości popsucia sobie auta wyrafinowanym setupem .
    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Panowie, jedziemy coś w niedziele?
      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

To jest dobre pytanie

Komentarz

Zamiast pytać to sami coś zorganizujcie
          Może wyścig jakimś autem z garażu online
          Wtedy będzie tylko walka kierowców

Komentarz

No przecie Sqad już to napisał kilka dni temu -> viewtopic.php?f=74&t=6826&p=118346#p118346
            Tylko nikt tematu nie podjął i się nie dopisał...

Komentarz

przerażenie ogarnęło z absem na off. A impulem ja czasy robie praktycznie identyczne z abs jak i bez

Komentarz

słabo rozwinięta propozycja na niedziele z ta suzuką Ja np. nie wiem co to jest "impul" Może by tak wedle ogólnie przyjętego wzoru? Da się?
                http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Witam, Sqad pozwoliłem sobie zorganizować ten twój pomysł chyba nie masz mi za złe? po za tym wszyscy mają wyrównane szanse co do wyścigu :mrgreen:

Komentarz

Nie spoko,... ja tylko dałem hasło (pomysł) nie chciałem nic narzucać bo komuś się mogło nie spodobać. Dla tych co maja problemy z jazdą z wyłączonym ABSem to wciskać bardzo lekko hamulec, i wcześniej hamować, zdziwicie się ale czasy po kilku kółkach powinniście uzyskiwać podobne do tych z mocnym hamowaniem i absem. Więc nie ma co się bać w zasadzie 20-30 kółek treningu i powinno być dość sympatycznie.

Komentarz

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Podpisy z logo Night Riders

Napisałem w swoim poście, że Angello jakiś czas temu zaakceptował zaproszenie na PSN (równo tydzień) i cisza, chciałbym wiedzieć co dalej, w temacie o warunkach przystąpienia mogłaby się pojawić notka o dalszych etapach rekrutacji. Pozdrawiam

Komentarz

To już ostatni z rzędu wyścig w którym jeszcze nie pojadę
                        Po niedzieli będę już prawie każdego wieczoru i wezmę się za odświeżenie luźnej jazdy w dni powszednie i chcę zrealizować kilka niedzielnych wyścigów, które siedzą mi w głowie
                        Mam też kilka pomysłów jak podnieść poziom jazdy klubowiczów Night Riders
                        Do zobaczenia wkrótce na torze

Komentarz

Zamieszczone przez matek14231
                          Napisałem w swoim poście, że Angello jakiś czas temu zaakceptował zaproszenie na PSN (równo tydzień) i cisza, chciałbym wiedzieć co dalej, w temacie o warunkach przystąpienia mogłaby się pojawić notka o dalszych etapach rekrutacji. Pozdrawiam
                          A coś ty taki w gorącej wodzie kąpany?
                          Drugi punkt regulaminu głosi:
                          2. Osoby chętne do zostania klubowiczem Night Riders przejdą okres próbny 30 dni. Okres próbny rekruta służy jego weryfikacji, która ma na celu sprawdzenie kultury jazdy i zachowania się na zlotach oraz ogólnie pojętej kultury osobistej.
                          Co oznacza nie mniej ni więcej tylko startowanie w coniedzielnych turniejach bądź innych wyścigach NR w tygodniu. Czy ciebie za rączkę trzeba wszędzie prowadzić? Ok, ostatnia podpowiedź: zaglądnij tu -> http://gthome.pl/forum/viewtopic.php?f= ... 51#p118546 Najbliższy (jutrzejszy) turniej NR, akurat jak znalazł dla ciebie Pozostaje jeszcze tylko się dopisać i do zobaczenia w niedzielę na torze
                          Mam nadzieję, że następnym razem wykażesz się ciut większą samodzielnością :wink:

Komentarz

Proszę nie robić ze mnie sierotki Czytałem regulamin, mi chodzi tylko o to, że nie dostałem żadnej informacji po zaakceptowaniu zaproszenia Angello i tak naprawdę nie wiedziałem, czy mam się do kogoś zgłośić, czy czekać kolejny tydzień. Sprawa już wyjaśniona dostałem wiadomość od Angello ze wskazówkami, jutro akurat pojechać nie mogę, ale następnym razem postaram się być

Komentarz

matek14231 jesteś już na liście rekrutów. Skoro nie możesz pojechać w niedzielę to zapraszam w tygodniu na treningi i luźną jazdę

Komentarz

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Turnieje klubu Night Riders

Witam! Mam pytanie do Angello - Czy można wpaść obejrzeć dzisiejsze zmagania? Bo tydzień temu niestety nie było możliwości... Dzięki za ODP> Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...
                                X