Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Obejrzałem sobie właśnie powtórki ... i mam pomysł.
Może zrobimy plebiscyt na "Ulubieńca blacharza"? Osoba która zgarnie najwięcej głosów będzie musiała do następnego turnieju startować autem przemalowanym na kolor różowy. Może zmotywuje nas do czystszej jazdy LoOfDźjam ruShofhy a muY bLahasH loOfcYa mJEe
Ja raczej nie pojadę w tym turnieju, bo nie chcę wam popsuć zabawy, nie jeżdżę najlepiej takimi furkami (F40 jeszcze jakoś ujdzie) Ale jeszcze na nurbie to masakra będzie
F40 ma hardkorowe turbo - albo nie jedzie, albo zrywa asfalt. Ciekawe kto okaże się mistrzem kierownicy i pokona 10 razy karuzelę bez wykonania piruetu :-)
PS. Wyprzedzać się możemy bezpiecznie na odcinku GP, bo na Nurbie złapanie 2 kołami pobocza może nam skutecznie popsuć wyścig :-)
Trenować to będę mógł dopiero w niedzielę wieczorem. Zrobiłem na razie kilka kółek i zauważyłem, że zarówno CTR jak i F40 po 2 okrążeniach mają już opony tylnie 50% i wtedy dopiero zaczyna się jazda...
Ten turniej to będzie o puchar najspokojniejszego kierowcy, bo tymi wozami nie da się jechać "na maksa"
Komentarz