Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ

Jacys chetni na trening GT3 w godzinach wieczornych dzisiaj? ok 20.00

Komentarz

Jest dzisiaj jakis wyscig?

Komentarz

Jest.

Komentarz

Zapraszam wszystkich chętnych na trening przed turniejem DTM który odbędzie się jutro tj. 20-06-2013. Początek o godz 18, pokój postawię ja albo GTPL_PLOTNIK.

Komentarz

przypomnij na PSN jak bede online

Komentarz

Trening przed dzisiejszą rundą Tuning masters godz. 18 zapraszam wszystkich chętnych do mojego pokoju.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ

Cześć!
                Zapraszam na dzisiejszy wyścig na Nurburgring24h,
                szczegóły tutaj:
                http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f=132&t=2013

Arek

Komentarz

Cześć!
                  Może ktoś z Was miałby czas i ochotę pojechać we wtorek, 29.10.2013

Nurburgring Nordschleife

dystans: 6 okr., zmienna pora dnia,
                  start 5:00, upływ czasu 2,
                  pogoda podczas startu 0%, zmienność pogody 0, wilgotność przy starcie 0%

Opel Speedster '00 bez tuningu, po wymianie oleju, 150KM, opony komfortowe średnie

Jeżeli nie masz auta - wyślę

Gospodarz garażu (pokoju) - arek_pl_1973
                  Kary podczas wyścigu będą wyłączone, uszkodzenia mechaniczne lekkie,
                  przyczepność będzie realistyczna, siła korytarza aerodynamicznego słaba,
                  zużycie włączone (bardzo szybkie), konieczne uzupełnienie paliwa.

wszystkie wspomagacze OFF

Grafik startu w wyścigu.
                  Podane czasy są orientacyjne.

Czat głosowy wyłączony.
                  20:00 - spotkanie w pokoju ze stałym gospodarzem - arek_pl_1973,
                  20:10 - wyścig na 1 okr. - NIEOBOWIĄZKOWY - w celu właściwego ustawienia na starcie po kwalifikacjach,
                  20:30 - rozpoczęcie kwalifikacji z automatycznym startem po 25 min. na torze Nurburgring Nordschleife.

Koniec zawodów około godziny 22:00.

Chętnych proszę o poinformowanie mnie na PW lub GTPL lub tutaj poniżej mojego posta.

Komentarz

Ja już síę zapisałem,niestety mam wersję turbo,nie miałby ktoś podeslac zwykłego?

Komentarz

Dzisiaj już wysyłałem auto więc nie pomogę. Sprawdzałeś w salonie używanych? Może się trafi :wink:

Komentarz

Jankess wieczorem będziesz go miał :wink:

Komentarz

Thx rev,no to dzisiaj se zobacze jak ten Opelek se poradzi

Komentarz

Już niedługo GT6,na GTPL założyli ciekawy temat by ładnie pożegnać 5 wersję Serii,pomysł dość odważny bo 4h Le Mans,ale frekwencja dość duża.Od nas zapisali síę revetion i MM,siniak coś ostatnio wspomniał i jest jeszcze jaskiniowiec,który dość często nas odwiedza.Fajnie gdyby więcej osób síę zapisało od nas z forum,może by síę ktoś znalazł kto jedzie moim tempem.Pokarzmy że też istniejemy na ogólnopolskiej scenie GT,a nie tylko teamy GTPL i GTL
                            Link do tematu
                            http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f ... 2&start=10

Komentarz

• Szukam ekipy do grania!

Witam, szukam w miare zaawansowanej ekipy do gt6. Poszukuje 6 osob najlepiej z mikrofonem. Dobry humor to podstawa

Sa jacys chetni? Pozdrawiam

Piszcie wasze PSN ID w komentarzach.

Komentarz

Zawsze skory do wspólnego śmigania , gg 3161810 . Jakby ktoś miał gg to było by dobre rozwiązanie ze względu iż nie mam HS, a gg w fonie dobra sprawa. Nr 697 907 176 (plus).
                                Ujechane --> Audi V8 4.2, Audi 100 C4 V6 2.6, BMW 320 E36, BMW 328 E46, BMW 745d E65, Mercedes W202 280, Subaru Impreza III 2.5 WRX 230KM ----- Isuzu NR 500

http://www.lastfm.pl/user/Suharek1994

Komentarz

Pracuję...
                                X