Re: NIGHT RIDERS - Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ
Zapraszam wszystkich chętnych na trening przed turniejem DTM który odbędzie się jutro tj. 20-06-2013. Początek o godz 18, pokój postawię ja albo GTPL_PLOTNIK.
Re: NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ
Cześć!
Może ktoś z Was miałby czas i ochotę pojechać we wtorek, 29.10.2013
Nurburgring Nordschleife
dystans: 6 okr., zmienna pora dnia,
start 5:00, upływ czasu 2,
pogoda podczas startu 0%, zmienność pogody 0, wilgotność przy starcie 0%
Opel Speedster '00 bez tuningu, po wymianie oleju, 150KM, opony komfortowe średnie
Jeżeli nie masz auta - wyślę
Gospodarz garażu (pokoju) - arek_pl_1973
Kary podczas wyścigu będą wyłączone, uszkodzenia mechaniczne lekkie,
przyczepność będzie realistyczna, siła korytarza aerodynamicznego słaba,
zużycie włączone (bardzo szybkie), konieczne uzupełnienie paliwa.
wszystkie wspomagacze OFF
Grafik startu w wyścigu.
Podane czasy są orientacyjne.
Czat głosowy wyłączony.
20:00 - spotkanie w pokoju ze stałym gospodarzem - arek_pl_1973,
20:10 - wyścig na 1 okr. - NIEOBOWIĄZKOWY - w celu właściwego ustawienia na starcie po kwalifikacjach,
20:30 - rozpoczęcie kwalifikacji z automatycznym startem po 25 min. na torze Nurburgring Nordschleife.
Koniec zawodów około godziny 22:00.
Chętnych proszę o poinformowanie mnie na PW lub GTPL lub tutaj poniżej mojego posta.
Już niedługo GT6,na GTPL założyli ciekawy temat by ładnie pożegnać 5 wersję Serii,pomysł dość odważny bo 4h Le Mans,ale frekwencja dość duża.Od nas zapisali síę revetion i MM,siniak coś ostatnio wspomniał i jest jeszcze jaskiniowiec,który dość często nas odwiedza.Fajnie gdyby więcej osób síę zapisało od nas z forum,może by síę ktoś znalazł kto jedzie moim tempem.Pokarzmy że też istniejemy na ogólnopolskiej scenie GT,a nie tylko teamy GTPL i GTL
Link do tematu http://www.gt5.amiga.pl/viewtopic.php?f ... 2&start=10
Zawsze skory do wspólnego śmigania , gg 3161810 . Jakby ktoś miał gg to było by dobre rozwiązanie ze względu iż nie mam HS, a gg w fonie dobra sprawa. Nr 697 907 176 (plus).
Ujechane --> Audi V8 4.2, Audi 100 C4 V6 2.6, BMW 320 E36, BMW 328 E46, BMW 745d E65, Mercedes W202 280, Subaru Impreza III 2.5 WRX 230KM ----- Isuzu NR 500
Komentarz