Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

autor zdjęcia adamwsb

Witam

Klubowicze Night Riders ustalili, że każdy klubowicz powinien mieć na początek po cztery ulubione auta, po jednym w każdej klasie PO (punkty osiągów), które będą z nim kojarzone.
    Rodzaj napędu jest nieograniczony.
    Chodzi o to, że jak padnie hasło "jedziemy autami do 550 PO" to rozchodzimy się po swoje auta i jak wracamy to już po aucie kojarzymy kto jest jego właścicielem.

klasa I - do 380 PO - opony maksymalnie komfortowe miękkie
    klasa II - do 450 PO - opony maksymalnie sportowe twarde
    klasa III - do 550 PO - opony maksymalnie sportowe miękkie
    klasa IV - no limit - bez ograniczeń

Klasa IV - no limit nie dopuszcza aut wyścigowych, Formuła, Red Bull, itp. We wszystkich klasach powinny być tylko auta drogowe i tuningowane.
    Wyjątkowo dopuszcza się tylko modyfikacje wyścigowe RM ponieważ auta po takim zabiegu wyglądają rewelacyjnie.

Oczywiście po za naszymi czterema autami będziemy jeździli tez pozostałymi z naszych garaży i z garażu online.
    Być może w przyszłości po wspólnych naradach stworzymy dodatkowe klasy.

W tym temacie będziemy też planować co będziemy robić na najbliższym spotkaniu i czym będziemy jeździć.
    Taka organizacja pozwoli każdemu przygotować auto do spotkania, żebyśmy nie tracili czasu na wybór aut podczas spotkania.

Tutaj piszemy też propozycje co chcielibyście robić na najbliższych spotkaniach.

Re: [ NIGHT RIDERS ] Kalendarz i organizacja spotkań

Hej!

Czy podział na klasy uwzględnia napęd auta?
    np:

Klasa 1 - FF
    Klasa 2 - FR, RR,
    Klasa 3 - MR, 4x4
    Klasa 4 - dowolny
    http://www.accola.pl
    http://www.civicklub.pl

Komentarz

Do końca tego tygodnia włącznie z okresem świąt skupiamy się głównie nad wyborem czterech aut, które każdy klubowicz Night Riders powinien posiadać.
      W międzyczasie pośmigamy autami z garażu online, bo ostatnio zauważyliśmy, ze to świetna zabawa jak wszyscy jada identycznymi autami

Zamieszczone przez salam82_PL
      Hej!

Czy podział na klasy uwzględnia napęd auta?
      np:

Klasa 1 - FF
      Klasa 2 - FR, RR,
      Klasa 3 - MR, 4x4
      Klasa 4 - dowolny
      Nie ma ograniczenia co do napędu, tutaj masz wolną rękę

Komentarz

Spoko, dla mnie może być.

Komentarz

Zamieszczone przez salam82_PL
          Spoko, dla mnie może być.
          Pamiętajcie aby strasznie nie napinać się w klasie IV - no limit. Ja tam nie szukam wśród rakiet tylko w autach, które bardzo mi się podobają i nie zmieściły się limitem w klasie III
          Bycie klubowiczem Night Riders na sprawiać przyjemność a nie do czegoś zmuszać. Wszystko w tym kubie będzie organizowane i akceptowane przez większość klubowiczów a nie narzucane przez jedna osobę.

Kolega adamwsb rzucił wspaniały pomysł na sesję zdjęciową ale o tym później

Każdy kto ma jakiś ciekawy pomysł niech pisze do mnie na PW, na pewno będzie to wzięte pod uwagę i przedyskutowane z klubowiczami

Komentarz

jestem dostepny i chetni pogram

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Jestem

Komentarz

Odbiegnę troszkę od tematu ale proszę Was żebyście okazali troszkę serca i pokazali, że nie jesteście obojętni na takie tematy. Tylko raz dziennie kliknijcie a pokażecie, że macie serce i jesteście wielcy.
                viewtopic.php?f=14&t=5260&p=103597&sid=2ef0a367563 bc885b3019780dc0821bf#p103597
                Mam znajomych, których dotknęła tragedia, której nie chcielibyście nigdy w życiu doświadczyć i będę trzymał kciuki,żebyście nigdy nie byli świadkami tak wielkich tragedii.

Komentarz

Witam!

W moim systemie ps3 mam wyłączone wyświetlanie powiadomień o aktywności znajomych i przychodzących wiadomościach,bo po prostu nie lubię jak coś znienacka wyskakuje mi podczas gry.W wyniku tego często nie odczytuję wiadomości na czas,np jeśli ktoś chce spontanicznie coś zorganizować i pojezdzić.Dlatego w podpisie mojego profilu umieściłem nr gg,preferuję ten rodzaj kontaktu.Ewentualnie przesyłanie wiadomości w GT5,ewentualnie nadal przesyłanie przez PSN.Dokładnie w tej kolejności.

Myślę,że można by stworzyć jakąś grupę-furtkę dla wszelkiej maści aut wyścigowych.Trochę ich jest do wyboru,niektóre całkiem fajne i też miło byłoby nimi czasem,tak od święta trochę pośmigać.

Moje propozycje wyścigów:
                  -Nascar - okazuje się,że wcale nie jest taki nudny ( tory - Indy,Daytona)
                  -wyścig aut turystycznych/DTM - miał kiedyś być taki turniej ( bardzo się na niego cieszyłem ),ale nie doszedł do skutku ( tor - Nurburgring )

Po Wielkanocy postaram się częściej pojawiać wieczorami.

Pozdrawiam
                  gg 9231179

Komentarz

Mamy w planie stworzyć jeszcze kilka klas ale najpierw ogarnijmy te cztery, które już są
                    Riko wiesz, że liczymy się z Twoimi opiniami i na bank będą one wprowadzone w życie Night Riders

EDIT:

Piszecie do mnie z propozycjami nowych klas. Jesteśmy jak najbardziej ZA Stworzymy je ale najpierw ogarnijmy te cztery klasy, które już są.
                    Wczoraj widziałem tylko kilka Waszych aut (po potem zasnąłem za kierownicą ) z klasy I - do 380 PO i powiem, że jestem mile zaskoczony, każdy poszedł w innym kierunku.

Oto propozycje na nowe klasy:
                    1. Muscle Cars ( z podziałem na dwie grupy rocznikowe, czyli te nowe i te starsze )
                    2. Historic Cars ( tu z podziałem na klasy PO )
                    3. Exotic Cars ( wszystkie auta typu Lamborghini, Ferrari, Saalen, Pagani, itp. )
                    4. DTM / Touring Cars ( tu chyba wszystko jasne )
                    5. Light weight ( będą tu autka tupu Mini, Fiat 500, Yaris, itp. , można też podzielić na dwie grupy stare i nowe )
                    6. NASCAR ( wspólnie z kolegą Riko635 przekonaliśmy się jak wiele emocji dostarczają te wyścigi po owalach )
                    7. Drift car ( tu każdy z nas miałby swoje ulubione auto do driftu )
                    8. Formula 1 ( tu też nie trzeba chyba niczego tłumaczyć )
                    9. Super GT 500 / JGTC ( czyli wszystkie wyścigowe NSX, GT-R, Supry, Lexus, itp. )
                    10. Auto taty ( czyli nietuningowane auta miejskie typu, Alfa Romeo, Honda, Audi, BMW, VW, itp. z podziałem na dwie grupy sedany i hatchback )
                    11. Kombi (jest ich tak wiele a zapewne mało kto nimi jeździ) dzięki Riko635 za pomysł
                    12. Pickup i SUV (te auta tez są omijane szerokim łukiem a nie potrzebnie, bo to super auta)

Wszystkie opinie, komentarze i propozycje mile widziane

Komentarz

Wczoraj stoczyłem pasjonujący pojedynek ze Szchat-em na torze Rome autami klasy 2.

Z rozbitym przodem goniłem go przez 5 okrążeń, aby na dwa zakręty przed metą go wyprzedzić.

Radość trwała tylko moment, bo kontra była zabójcza i przegrałem o 0,1 sek. Zapisałem replay, bo to był mój pierwszy wyścig w Nightriders. Jeżeli macie jakiś dobry patent na umieszczenie replay na Youtube to dajcie znać na PW, żeby tu nie śmiecić.

Późniejsza nocna jazda po pętli też kozak Tu już auta klasy 1. Klimat niesamowity, ciemno za oknem i ciemno na torze, a potem świt...

Pzdr.

Komentarz

Jak już wspomniałem bardzo mnie cieszy, że każdy z nas idzie w różnych kierunkach wybierając auta do poszczególnych klas
                        Osobiście wybierając auta nie kieruję się tym, że mam mieć najszybsze i zawsze wygrywać, przede wszystkim ma się podobać wizualnie i dobrze się prowadzić no i być inne od aut kolegów.

Muszę przyznać, że klimat na Nurburgringu jest porażający, najpierw ciemno jak w du*ie a potem wschód słońca - coś wspaniałego szkoda tylko, że zasnąłem

Komentarz

Normalnie 2 dni mnie nie było i już się dzieje mam nadzieję że uda mi się dzisiaj skompletować auta i troche z wami pośmigać

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Swietnie ze zaczyna sie dziac jak przeczytalem pomysly to usmiech pojawil sie na twarzy.
                            Nascar wiele jezdzilem i jak wszyscy beda wiedziec o co tak naprawde chodzi i jak sie w to bawic to sprawia wiele frajdy, taktyki no i niesamowitych emocji.
                            F1 to tez co kreci jestem fanem.
                            Ja zreszta reszta propozycji nie wspominajac o Nur... 24H

Jutro piatek moze napiszemy tutaj kto zamieza byc

Szchat 22-30 do (jak sily wystarczy to 4:00)

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Mogę zapewnic wszystkich, że bedzie się działo i to sporo, bo pomysłów jest cała masa

Lita obecności na piątek 22 kwietnia:
                              1. Szchat - od 22:30 do (jak siły wystarczy to do 4:00)
                              2. Angello_PL - od 23:00 do aż znowu zasnę za kierownicą
                              3.

Komentarz

Pracuję...
                              X