Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ

???

BTW.
    Z nudów stworzyłem kalendarz eventów z zaznaczonymi najbliższymi wyścigami. Zrobiłem go żeby pamiętać jaki wyścig jest kiedy. Wydaje mi się, że wam też się może przydać.
    --->GT5 Events<---

Przydałoby się takie coś u nas na panelu po prawej stronie. Wtedy każdy by pamiętał kiedy ma wsiadać do wirtualnej wyścigówki
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Fajna sprawa z tym kalendarzem - łatwiej się bedzie połapać co gdzie i kiedy

Komentarz

Kalendarz extra xD. I teraz tylko dopisywać no świetna sprawa ).

Komentarz

Tak się zastanawiałem czy są jacyś chętni na trening przed kolejnym wyścigiem Mistrzostw Ferrari. Ja będę online dzisiaj o 22 czasu polskiego więc zapraszam wszystkich chętnych do potestowania waszych maszyn na Indianapolis

EDIT

No i późny powrót z pracy sprawił, że sobie pojeździłem... palcem po mapie toru...

Komentarz

Ostatni trening nie wyszedł przez pracę, ale dzisiaj problemów nie powinno być.

Dla zainteresowanych planuję zorganizować trening online dzisiaj w pokoju siniaka - czas rozpoczęcia 21:30 - 22:00 - zależy jak się wszysko ułoży

Komentarz

Ja dziś do kina lecę więc mnie nie będzie, ale wczoraj trenowałem i zostawię was z czym do pomyślenia. 1:25,129 z dwoma może trzeba błędami. Ma nadzieję w czwartek zejść poniżej 1:24
              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Byliśmy od 21 do prawie północy tylko ja z Pakosem i nikt się nie pojawił, oprócz szpiega z krainy deszczowców Camorra
                A tak w ogóle to niezły czas Bimbak, tylko po co ten trening skoro w turnieju cie nie będzie? Chyba tylko po to żeby nas podrażnić

EDIT: Dopiero teraz doczytałem że Quelx pisał o treningu w środę

Komentarz

No ba, byłem ja i krzychu. Godzinke jeździliśmy i muszę powiedzieć, że ten czas to naprawdę dobry Bimbak - w sumie to dobrze, że cię nie będzie bo ja się do niego nawet nie zbliżyłem...

W ogóle strasznie się ślizga na tym torze ta Ferrarka i na wielu zakrętach walczy się z samochodem o utrzymanie się na torze.

Komentarz

O wczorajszym treningu to nic nie wiedziałem szkoda że nie dałeś znać na forum prędzej.

Co do czasów to jak czołówka będzie kręcić na poziomie 1,27 to w połowie wyścigu mam dubel.
                    ps. mam nadzieją że będzie ktoś chociaż zbliżony do mojego poziomu.

Komentarz

hmm chyba się nie zrozumieliśmy - mój trening i czas na nim uzyskany dotyczył niedzielnego wyśćigu, na którym oczywiście będę.
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

No w mordę jeża!

Kurdę takie rzeczy to powinieneś pisać na starcie bo o zawał nie trudno w dzisiejszych czasach

Komentarz

Hahaha nie wytrzymam z tobą Bimbak! A my się wczoraj tak spinaliśmy na tej Lagunie i za chiny ludowe nie dało rady do tego poziomu zejść. I tylko komenty leciały co za #@$%& chyba na jakiś kodach jechał cheater jeden To ci się udało!

Komentarz

hahahahaha xD to was bimbak załatwił ;d. Ja od razu pomyślałem iż mówi o evorze, a tak czy siak byłem zły bo 1.27s to mój najlepszy czas... całe dwie sekundy

Komentarz

Patras chyba nikomu jeszcze o tym nie wspomniał - jadę dzisiaj jako kierowca Maranello Motorsport (rzecz jasna jeżeli Patras nie zmienił w międzyczasie zdania, ani jeżeli coś innego stoi na przeszkodzie). Tak się przynajmniej umówiliśmy na początku tygodnia, gdy w podpisie pisał że szuka pary na ten wyścig.

Komentarz

Ktoś chętny na jakiś mały trening albo taką luźną jazdę?

Komentarz

Pracuję...
                                X