Re: [ NIGHT RIDERS ] Kalendarz i organizacja spotkań
Z racji tego, że moim gościem jest Siniak to proponuję dziś pośmigać. Kolega jest spragniony jazdy w GT5, bo jak większość z Was wie padła mu konsola 20 dni temu.
Myślę, że od 22:00 lub trochę później możemy spotkać się w moim pokoju o ile nie uchlamy się piwskiem
Zamieszczone przez kmieciu4ever
Fajnie się wczoraj śmigało. Nie znam się zbytnio na tuningu, więc najlepsze wyniki miałem wozami z garażu online.
Może dzisiaj potrenujemy technikę pokonywania zakrętów w wozach 380 PO ? Proponuję Nurburgring 24h.
Ja też się nie znam na tuningu, a i tak miałem zadowalające wyniki wozami do 550 PO
Ja proponuję Lazurowe Wybrzeże, ponieważ także jest wiele technicznych zakrętów.
Jestem dziś od 22:00, więc jeśli ktoś może to niech wpadnie do pokoju Angello trochę wcześniej.
Zamieszczone przez Krazio
Aha, więc chciałbym teraz ciebie zobaczyć w akcji. :wink:
Zobaczysz aczkolwiek nie nastawiaj się na show
Dziękuję wszystkim, który pojawili się wczoraj w moim pokoju na moją prośbę. Zrobiliście miłą niespodziankę koledze Siniak.
Zobaczyć uśmiech na twarzy Siniaka po 20 dniowej przerwie jest bezcenne
Z przykrością muszę stwierdzić, że niektórzy muszą jeszcze dużo się szkolić w jeździe, bo próbując za wszelką cenę wygrać powodują kolizje, zbyt późno hamują uderzając w tył kolegi. Jako obserwator widziałem dużo nieładnych przepychanek i wiele innych zachować łamiących zasady CRC. Nie będę tym razem wymieniał tych osób ale następnym razem nie zawaham się.
Nie zależy nam aby klub miał setki klubowiczów z czego tylko kilka procent będzie umiało zachować się na torze.
Zależy nam na klubie, w którym podczas spotkań odbywa się czysta jazda a nie destructin derby.
Angello rozumiem że na twoim koncie grał Siniak? Bo gdy ścigaliśmy się w Nismo Superlaggera to jechał za mną i też nie świecił przykładem, jeśli chodzi o CRC.
Tak to był Siniak. Lub gdy śmigaliśmy furami 550 PO to ścinał szykanę, ale tylko gdy jechałem przed nim. Może nie chciał być gorszy od nowego czyli mnie :wink:
Siema chlopaki. Sorry, ze ostatnio sie nie pokazuje ale z jednej strony czasu troszke brak, z drugiej natchnienia (bo przyznam, ze taki Riko to ciezki orzech do zgryzienia, szacun chlopie :mrgreen: ), a po trzecie chcialem troche podszlifowac A-Spec'a i wlasne umiejetnosci. No i nie mam headseta, a slysze, ze to bardzo fajna sprawa. Jak sie juz w jakiegos zaopatrze, to na bank bede jezdzil niemal kazdego dnia :wink: Oczywiscie tak tez bede uczeszczal, jutro wpadne na bank. Pozdrawiam.
Zamieszczone przez Hachiroku
Siema chlopaki. Sorry, ze ostatnio sie nie pokazuje ale z jednej strony czasu troszke brak, z drugiej natchnienia (bo przyznam, ze taki Riko to ciezki orzech do zgryzienia, szacun chlopie :mrgreen: )
Widzę ,że nie poznałeś jeszcze wszystkich,niektórzy są jak skamieniałe jaja dinozaura,jeszcze twardsi do zgryzienia Ale to dobrze,jak równać to tylko w górę,zębów tylko trochę szkoda :wink:
Jak to jest z czasem,wszyscy wiemy,fajnie jest pograć,ale jest jeszcze sporo innych spraw.
Pozdrawiam!
Komentarz