Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Kalendarz i organizacja spotkań

spokojnie jeśli ktoś nie chce specjalnie wydawać pieniędzy na HS słuchawki z mikrofonem na usb też działają.

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Co rozumiesz przez to że słuchawki na usb zadziałają ?? chyba że źle zrozumiałem, ale taki razer megaldon nie zatrybi czy logi g35

Komentarz

Angello a jak tam zalożenie naszego tematu NR na forum ? coś już jest wiadome ?

Komentarz

Jest nowy temat viewtopic.php?f=66&t=6768

Panowie.
          PSN już działa od kilu dni a obecność na wieczornych zlotach słaba.
          Jak zwykle pojawiają się tylko Ci najwierniejsi klubowi.
          Przypominam, że statyści czyli osoby widniejące na liście klubowiczów i rekrutów a nie biorące czynnego udziału w zlotach Night Riders będą usuwane z klubu po trzykrotnym powiadomieniu. Tak stanowcza decyzja klubu jest spowodowana tym, że na zlocie w jednym pokoju online może być maksymalnie 16 osób i powinien to być skład regularnie pojawiających się osób.
          Pierwszeństwo do przebywania na zlocie w jednym pokoju powinni mieć ci klubowicze, którzy pojawiają się najczęściej.
          Nie możemy nadać komuś statusu klubowicza skoro taka osoba pojawia się bardzo rzadko.

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Night Riders

Wczoraj w nocy pojawiło się kilka, mam nadzieję, interesujących pomysłów, które mogłyby urozmaicić nasze spotkania. Dotyczyły one aut, którymi jeździmy w trakcie naszych spotkań.

Kiedyś pojawiła się ogromna lista różnego rodzaju samochodów jakie każdy z klubowiczów miałby posiadać w swoim garażu, mi w pamięci pozostała kategoria auto taty

Wczoraj pojawił się pomysł na kategorie auto mamy i auto dziadka. Szczegóły, ograniczenia i ew. listy samochodów należących do danej kategorii można opracować o ile ten pomysł przypadnie Wam do gustu. Ustalalibyśmy w kalendarzu, że np. w dniu dzisiejszym wisienką na torcie naszego spotkania będą wyścigi dziadków

Co Wy na to? Już widzę tę wyścigi Yaris vs Panda vs Micra vs Fiat 500, albo Accord vs Primera vs Alfa 156 vs Focus vs Golf.

Pzdr.
            http://www.accola.pl
            http://www.civicklub.pl

Komentarz

Re: Night Riders

Zacznijmy od początku

Przede wszystkim chciałem zauważyć, że wczorajsze spotkanie było bardzo fajne a to z racji tego, że wszyscy uczestnicy mieli headsety dzięki czemu nie traciliśmy czasu na pisanie. Sama jazda tez była fajna bo można było na bieżąco komentować to co się dzieje na torze w danej chwili
              Jednym słowem REWELACJA

Co do nowych klas to większość twierdzi, że powinniśmy zostać przy tych czterech które już mamy i doskonalić umiejętności na swoich czterech autach. Pomnóżcie tylko ilość czterech aut prze ilość wszystkich torów w GT5 a do tego wszystkie pomysły na urozmaicenie spotkań to wyjdzie nam tego naprawdę mnóstwo.

Proponowane kategorie aut to powinny być raczej pomysły na urozmaicenie naszych spotkań a nie na kolejne klasy, bo zaraz wyjdzie, że w klubie każdy ma po 100 aut.
              Jedne będą dosyć poważne np. spotkanie aut klasy GT 500 a innym razem będą to spotkania z uśmiechem np. Auto dziadka

Oto wspólne pomysły na urozmaicenie spotkań

1. Muscle Cars stare
              1a. Muscle Cars nowe
              2. Historic Cars ( tu z podziałem na klasy PO )
              3. Exotic Cars ( wszystkie auta typu Lamborghini, Ferrari, Saalen, Pagani, itp. )
              4. DTM / Touring Cars ( tu chyba wszystko jasne )
              5. Light weight ( będą tu autka tupu Mini, Fiat 500, Yaris, itp. , można też podzielić na dwie grupy stare i nowe )
              6. NASCAR ( wspólnie z kolegą Riko635 przekonaliśmy się jak wiele emocji dostarczają te wyścigi po owalach )
              7. Drift ( tego nie trzeba tłumaczyć, wspólnie można polatać bokiem i uczyć się od siebie nawzajem )
              8. Formula 1 ( tu chyba wszystko jasne )
              9. Super GT 500 / JGTC ( czyli wszystkie wyścigowe NSX, GT-R, Supry, Lexus, itp. )
              10. Auto taty ( czyli nietuningowane auta miejskie typu, Alfa Romeo, Honda, Audi, BMW, VW, itp. z podziałem na dwie grupy sedany i hatchback )
              11. Kombi (jest ich tak wiele a zapewne mało kto nimi jeździ) dzięki Riko635 za pomysł
              12. Pickup i SUV (te auta tez są omijane szerokim łukiem a nie potrzebnie, bo to super auta)
              13. Le Mans ( czyli wszystko co jeździ w tym wspaniałym wyścigu )
              14. Auto dziadka ( coś w miarę starego i powolnego )

Proponowany plan na wieczorne spotkanie to na przykład:
              - jazda autami klubowymi I klasy
              - jazda autami klubowymi III klasy
              - jazda autami z garażu online
              - jazda autami z wyżej proponowanych

Możemy organizować wyścigi, time attack i inne atrakcje

Pamiętajmy też, że w klubie mamy dobrych fotografów i możemy organizować spotkania i przejazdy do sesji fotograficznych.

Czekam na inne Wasze propozycje.

Komentarz

Proponuję aby głównym tematem dzisiejszego spotkania był drift. Jest to bardzo ciekawa i widowiskowa impreza. Może uda się z replaya wyciągnąć jakiś fajne fotki
                Oczywiście zaliczymy tez kilka wyścigów
                Do zobaczenia wieczorem.

Niech moc będzie z Wami

Komentarz

Ja jestem za, przy czym chyba już teraz każdy by musiał wybrać sobie samochód, którym będzie driftował?

Pojawię się między 22 a 24.

Komentarz

EEEee do driftów dfgt ma zdecydowanie za wolny forcefeedback

Komentarz

To nic jak nie będzie szło na DFGT to zawsze jest jeszcze Sixaxis

Komentarz

Widzę, że pusto dzisiaj - nikt nie gra jednak już?

Komentarz

Kurde , a ja mam gościa do 3 czerwca i nie mam jak odpalić konsoli bo nawet mnie przy niej niema ale niedługo już będę miał czas i będę musiał ponadrabiać pilnie zaległości mam nadzieję, że nie zapomniałem jak się jeździ

no póki co to czytam o was co robicie w wolne wieczory i nie mogę się doczekać kiedy się spotkamy w gt5

p.s. znajomy kupił sobie też ps3 i dostał w prezencie gt5 namawiam go żeby przyłączył się do nocnych marków

pozdrawiam panowie i panie (chociaż jeszcze nie słyszałem

Komentarz

Ja wczoraj cały dzień grałem w gt5.

Komentarz

A wieczorem pewnie zabalowałeś, bo Cie nie było

Komentarz

No po potem to mnie nie było :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X