Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Kalendarz spotkań, czyli kto dziś jeździ ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Kalendarz i organizacja spotkań

Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Nie wiemy jeszcze czy PSN włączą

Lita obecności na piątek 22 kwietnia:
    1. Szchat - od 22:30 do (jak siły wystarczy to do 4:00)
    2. Angello_PL - od 23:00 do aż znowu zasnę za kierownicą
    3. insideee od 23:00 do oporu

Komentarz

Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Nie wiemy jeszcze czy PSN włączą

4. emabe71 od 23:00 do 01:00 (jeśli się uda wczoraj byłem ale PSN nie działało ...)

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Sprawdzajcie po godzinie 00:00 bo niby PSN ma być odblokowane.

4. emabe71 od 23:00 do 01:00 (jeśli się uda, wczoraj byłem ale PSN nie działało ...)

Komentarz

siema,

Wczoraj znowu nie działało PSN postaram się być przez święta jeśli będzie naprawione

Życzę wszystkim pogodnych spokojnych i radosnych świąt Wielkanocnych.

Dobrych czasów, ciasnych zakrętów !!

Komentarz

Niestety PNS w dalszym ciagu nie dziala i wszystko mozliwe ze w swieta nie zadziala.
            Jezeli PNS zostanie uaktywnione fajnie by bylo jak bysmy sie znowu okreslili kto zamieza byc i o ktorej.
            Daje to przejzystosc sytuacji uwazam ze ten kaledarz organizacji i spotkan to swietny temat Angello.

Również zyccze wszystkim wesolych swiat i smacznego jajka.
            Do zobaczenia na drodze)

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Mam nadzieję, że przez tak długą przerwę braku PSN nie zapomnieliście o klubie.
              Czekam na opinie i propozycje dotyczące nowych samochodów klubowicza.

Przypominam propozycje na nowe klasy:
              1. Muscle Cars ( z podziałem na dwie grupy rocznikowe, czyli te nowe i te starsze )
              2. Historic Cars ( tu z podziałem na klasy PO )
              3. Exotic Cars ( wszystkie auta typu Lamborghini, Ferrari, Saalen, Pagani, itp. )
              4. DTM / Touring Cars ( tu chyba wszystko jasne )
              5. Light weight ( będą tu autka tupu Mini, Fiat 500, Yaris, itp. , można też podzielić na dwie grupy stare i nowe )
              6. NASCAR ( wspólnie z kolegą Riko635 przekonaliśmy się jak wiele emocji dostarczają te wyścigi po owalach )
              7. Drift car ( tu każdy z nas miałby swoje ulubione auto do driftu )
              8. Formula 1 ( tu też nie trzeba chyba niczego tłumaczyć )
              9. Super GT 500 / JGTC ( czyli wszystkie wyścigowe NSX, GT-R, Supry, Lexus, itp. )
              10. Auto taty ( czyli nietuningowane auta miejskie typu, Alfa Romeo, Honda, Audi, BMW, VW, itp. z podziałem na dwie grupy sedany i hatchback )
              11. Kombi (jest ich tak wiele a zapewne mało kto nimi jeździ) dzięki Riko635 za pomysł
              12. Pickup i SUV (te auta tez są omijane szerokim łukiem a nie potrzebnie, bo to super auta)
              13. Le Mans ( czyli wszystko co jeździ w tym wspaniałym wyścigu )

Komentarz

pomysl na nową klase samochodów: drag's car ! co wy na to ??

Komentarz

A jakie auta chciałbyś widzieć w tej klasie i gdzie organizować takie wyścigi
                  W GT5 nie mamy Las Vegas do ustawki na 400 m tak jak było w GT4.

Komentarz

trasa: ssr 7
                    auto: np. supra, lub inne auto które podoba się grającemu i widzi szanse wygrania
                    przykład: http://www.youtube.com/watch?v=0K7Rg3Qpj2g&NR=1

myślę, że to całkiem dobra sprawa

Komentarz

Do udanych startów w takich zawodach myślę, że niezbędny jest headset przynajmniej u jednego gracza.
                      Nie chcemy nikogo do niczego zmuszać ale myślę, że fajnie by było gdyby każdy klubowicz miał headset, co bardzo by ułatwiło nam porozumiewanie się i zaoszczędziło nam czas. Dzięki głosowemu porozumiewaniu się zwiększylibyśmy ilość czasu na jazdę
                      Z tego co się orientuję to ceny takich słuchawek są na każda kieszeń

Komentarz

Nareszcie)
                        Chlopaki z HS calkiem inna gra tak naprawde wtedy mozna sie skumplowac no i przedewszyskim nie tracic czasu na klikanie.
                        Wlasnie z HS mozna swietnie spedic czas posmiac sie pogadac o autach i o nowych pomyslach na zabawe. A zawsze mozna go wylonczyc w razie braku chumoru. Ale mimo wszystko mozna slyszec innych w TV lub wyciszyc gadajacych graczy jezeli sie na to niema ochoty.

Co do Drag to gralem juz wiele razy na GT5 i jest na to super miejscowa i wiem jak puszczac wyscig jedna osoba poprostu nie moze brac udzialu i tylko puszczac wyscig

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Jak nie HS to każdy ma chyba klawiature na USB w domu, też ułatwia kontakt w GT5

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            Jak nie HS to każdy ma chyba klawiature na USB w domu, też ułatwia kontakt w GT5
                            Masz rację ale powiem Ci to co zauważyłem no spotkaniach Night Riders. Na 3 godziny spotkania to w sumie 1 godzinę jeździmy a 2 godziny tracimy na pisanie a najgorzej jest jak chcesz o czymś powiedzieć podczas jazdy Jeżeli wszyscy będziemy rozmawiali z pomocą HS to sam wiesz jak to usprawni spotkania i jazdę

Komentarz

Nie no jasne że tak, ja podaję tylko półśrodek bo pisanie Padem jest he he sam wiesz

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                                Nie no jasne że tak, ja podaję tylko półśrodek bo pisanie Padem jest he he sam wiesz
                                ... porażką

Komentarz

Pracuję...
                                X