Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] fox2190

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] fox2190

Ładnie, ale 166 to jest w ogóle tier wyżej od całej sesji. Perfect shot. Moim zdaniem najlepsze twoje zdjęcie ze wszystkich.
    Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Mnie tam GTI podoba się (a wnętrze musiało być, bo to roadster i interior widać), mam kilka shotów swojego pomarańczowo-czerwonego egzemplarza, które wrzucę później do swojej galerii.

A co do doładowań, to wpadły mi w oko jedynie 175 i 176 - reszta dobra, ale nie zachwycająca...
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

sesja spontan okazuje sie jedna z lepszych poza zdjeciami z filtrem Black&White wygladaja wysmienicie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
          poza zdjeciami z filtrem
          Od dziś Adam jesteś "walczący z filtrami". <rotfl> Chociaż w sumie im więcej robiłem zdjęć, to też dochodziłem do wniosku, że jednak najlepiej wychodzą naturalne zdjęcia, no i bardzo lubię czarno białe przyciemnione lub prześwietlone.

Co do reszty, to dalej jedziemy z koksem, kolejny już czwarty wóz z sesji razem z zapowiedzią. <fotka>

Komentarz

Wszystkie zdjęcia są bardzo ładne, najbardziej mi się spodobało 195.
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

186, 190 i 191 są mega realistyczne <okok>
              Bardzo fajna sesja.

Komentarz

wreszcie !!! brawo za ta sesje Fotki szczegolow wygladaja pieknie cala sesja jak najbardziej udana chce wiecej bo mi sie podoba wreszcie

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
                  cala sesja jak najbardziej udana chce wiecej bo mi sie podoba wreszcie
                  No nie gadaj, nawet te filtrowane Ci się podobają? <dokuczacz>

Dzisiaj zaprezentuję sesję z serii "spontan", zrobioną wczoraj na ostatniej zabawie resztką kredytów, które wyczerpałem do zera. Bo nocą był pełny format konsoli, a dziś konsola już sobie do brata pojechała <papa>
                  A potem już tylko dwie sesje z serii pożegnalnej i koniec. Nawet nie wiedziałem, że ten Fiacik to taka fajna zabawka, a po tuningu to dopiero, taki niepozorny niby, a kupa zabawy. No to oglądać.

Komentarz

Z Ferrari - bardzo ładnej sesji - wybieram 183 (najlepsze), 186, 187 i 191 (smakowite detale), a Fiacik robi wrażenie tylko po tuningu - 198 i 202 najciekawsze! <lol>
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

w poprzedniej sesji z filtrem mi sie podobalo bo bylo tego malo i z glowa uzyty filtr fiacik tez fajny

Komentarz

No cóż, jedziemy z kolejnym już piątym i przedostatnim wozem. Zdjęcia powinny przypaść do gustu Adamowi, zero filtrowania, oraz Dawidowi, bo jest trochę mokrego asfaltu. Chociaż po obejrzeniu zdjęć kolegów, stwierdzam że ta sesja będzie słaba przy tym co ostatnio pokazali, ale też się chcę pochwalić, tym bardziej że GTO również ustawiło mi dość wysoką poprzeczkę, która nie jest łatwa do przeskoczenia.

Komentarz

Fiacik pociesznie wygląda po tuningu. GTO szczerze jakoś nie podszedł, ale mi się podoba całkiem ten Aston, szczególnie pierwsze 3 i 208. Właściwie to wszystkie dobre, może poza zdjęciem z wnętrza, zbyt prześwietlone jak na mój gust. Niestety będę musiał przemyśleć dobór aut do swojej kolejnej wrzuty, bo jakimś dziwnym trafem ty mi "zabrałeś" One-77, a Adam Roadstera TC A miałem je już kupione i uszykowane do zdjęć, tylko AM w innym kolorze
                          Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Widać, że Aston naprawdę szybko zasuwa <okok>

Komentarz

Mili Panowie, miłe Panie (są tu takie?), chciałem zaprezentować ostatnią sesję, gdzie jest jeden z najdroższych samochodów w grze, który pożarł prawie całe moje kredyty, ale było warto. Ładnie wymodelowany, pierwszy samochód w którym podczas jazdy z kokpitu widać jak naciska się gaz i hamulec. Fajna przednia szyba, gdzie nie wiadomo jakby słońce waliło to i tak nie razi. Starałem się najbardziej przyłożyć do tej sesji, ale czy uda mi się przebić tą z BMW, GTO czy spontan z VW, to zobaczymy. Zarobić na taki samochód to nie lada wyzwanie, więc wypstrykałem go z każdej strony jak się tylko dało, by było można go pooglądać. Ode mnie ta maszyna jest niesamowita, jeździ rewelacyjnie jak i wygląda. Także dzięki wszystkim, którzy mnie na początku kierowali jak robić ciekawsze i lepsze zdjęcia, bo ostatnio jak obejrzałem swoje pierwsze sesje, to zaczęły mnie kłuć w oczy. <mrgreen> Koniec gęgania i zapraszam do oglądania. <soczek> "To już jest koniec, nie ma już nic..." <figielek>

Komentarz

Jednio z najpiękniejszych aut w GT6. Wspaniałe auto jak na pożegnalną sesję.
                                Dziękuję Ci, że swoimi zdjęciami niejednokrotnie rozradowałeś moje oczy <brawo>

Komentarz

Pracuję...
                                X