Głosowałem maxem na konkursowe foto, urzekł mnie ten codzienny wygląd Golfa.
Zauważyłem zaś mnie urzekło Twoje zdjęcie i wcale nie dziwię się, że zmiażdżyło konkurencję. Choć przez większość czasu deptałem Ci po piętach
Ja też miałem chęć fotografowania nowego BMW i postanowiłem zrobić z nim eksperymentalną sesję, a że ten samochód ma ciekawą karoserię, szczególnie w kolorze czarnym i myślę, że dość fajnie wygląda w takiej mrocznej sesji. Mi akurat podchodzą takie zdjęcia i zawsze lubiłem taki klimat, a czy Wam podpasuje to sami ocenicie. Kolega Maciako pokazał szczegółowo z każdej strony, Markiz93 pokazał samochodzik w ruchu, a ja demonstruję w ruchu eksperymentalną sesją. Zapraszam do oglądania i oceny nietypowej sesji. No i mam nadzieję, że to BMW dostanie wnętrze.
Fajna sesja, ale jedne są zbyt ciemne, drugie zbyt jasne... Trudno to ocenić na plus, bo w sumie dobre kadry i ujęcia, ale jednak efekty i wszystko jak krew w piach ;/
Fajna sesja, ale jedne są zbyt ciemne, drugie zbyt jasne... Trudno to ocenić na plus, bo w sumie dobre kadry i ujęcia, ale jednak efekty i wszystko jak krew w piach ;/
Widzisz, to już kwestia gustu, jednym się podoba, drugim mniej. Ja często widywałem takie zdjęcia i nie piszę tutaj tylko o GT6, tylko również o normalnych zdjęciach. Jak każdy wie, mistrzem aparatu tutaj nie jestem i lat świetlnych brakuje mi do tych tutaj, co robią zdjęcia naprawdę piękne, ale chciałem taką sesję i szczerze mówiąc ze wszystkich które zrobiłem ta najbardziej mi się podoba. Jest zupełnie inna. Co do tego, że jedne są jasne, a drugie ciemne, to one takie miały być, tutaj nie ma żadnego przypadku. Tych zdjęć było jeszcze trzy razy tyle, ale te co tutaj są to najlepsze kadry. Na dodatek dodam, że każde z tych zdjęć tutaj miało jeszcze 15 kopii, bo eksperymentowałem z jasnością i ciemnością i powiem Tobie, że jasne, które nie były tak jasne i ciemne, które były jaśniejsze już wcale nie było takiego fajnego efektu i dużo straciły w porównaniu do zaprezentowanych. Myślę, że jakbyś je widział, to podzieliłbyś choć po części moje zdanie.
No nic nie poradzisz. Jako ze mistrzem nie jesteś to musisz ćwiczyć, wrzucać i przyjmować na klatę wszystko co napiszemy. Nie chodzi o to by cie denerwować ale żebyś ty przekonał sline i powiedział sobie 'ale im dopie*dole'. Uwierz mi ze twoje dzieła z fotki na fotkę będą coraz lepsze i lepsze. Musisz tylko chciec i starac sie o to by nam opadły kopary
Jak ktoś widzi zbyt ciemne zdjęcia, to powinien sobie wymienić monitor. Ja uwielbiam takie klimatyczne sesje zdjęciowe, sam robię podobne fotki, dlatego naprawdę uważam, że to jedno z Twoich najlepszych - jeśli nie najlepsze - doładowanie. <brawo> Bardzo mi się podobają fotki 87, 90, 92, 94 (jest MOC!!) i 95, a 96 to już w ogóle mistrzostwo! Znakomite zdjęcia, a klimat B&W robi tu najlepszą robotę.
Czas na nowe Mitsubishi, tu też bawiłem się światłem, ale w tym wypadku samochód jest kolorowy. Choć obawiam się, że po poprzedniej sesji to zbyt wysoko sobie ustawiłem poprzeczkę i ciężko będzie coś lepszego od niej zrobić.
97 fajnie wyszlo cala sesja ok ale troszke jakby za jasna i przeswietlona, moze to wina filtra. Dawaj formulki z Senny
Najpierw muszę je zdobyć, chyba że w burżuja się zabawię i sobie je kupię. <mrgreen>
Co do prześwietlenia takie miały być, co nie dało jednak takiego fajnego efektu jak w poprzedniej sesji, ale chciałem tym razem oddać kolor samochodu. Myślę, że poprzeczkę wywindowałem sobie za wysoko ostatnią sesją, a kopiowanie i robienie drugiej takiej samej nie ma raczej sensu.
Komentarz