Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] fox2190

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] fox2190

Też byłem bliski sprzedania z powodów finansowych. Ale już kilkukrotnie sprzedawałem konsole kupując je znów w przyszłości i twardo odpuściłem, aby uniknąć takiej sytuacji ponownie. Muszę znów PS2 tylko kupić
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

W tym wypadku nie są to finanse. Chociaż po części może i tak, po prostu kupiłem sobie Wii i tak się zajarałem tą konsolą, że zamierzam za PS3 obkupić się w gry. Może to niektórych śmieszy, ale gry od Nintendo zawsze mnie rajcowały i jak widać z tego nie wyrosłem i dla Mario Galaxy było warto (jak chcecie to mogę Wam cykać fotki z Mario Kart zamiast z GT6). Co do konsol, to ja podobnie jak Kamil, tyle że u mnie mało kiedy były to finanse, tylko po prostu nie lubię za dużo sprzętu mieć i często tak bywało że sprzedawałem jedną konsolę i kupowałem drugą, a biorąc pod uwagę, że kiedyś tak dorabiałem reperując wylicytowane za grosze PSone, PS2, GCN, Xboxy, nabawiłem się i sprzedałem. Kiedyś jak zrobiłem sobie statystykę, to wyszło mi, że miałem 47 konsol PS2 (chyba wszystkie możliwe modele), 10 PSone, 7 Xboxów, 20 GCN, 15 PSP, 5 NDS, 25 X360 (wszystkie naprawiane ) 4 N64, jedynie nie byłem w stanie zliczyć ile GameBoyów miałem, ale wszystkie możliwe modele po kilka sztuk. No i 4 PS3 (naprawione i od razu sprzedane) no i teraz moja piąta typowo prywatna i pierwsze w historii Wii teraz. Kolejna sprawa coraz mniej gram w GT6, chyba się przesyciłem i nawet po długim czasie się to nie zmienia, a Mario jakoś nigdy mi się nie nudzi. Do tego miałem dość pokaźną liczbę kredytów w GT6, bo jak pewnie wielu zauważyło jestem oszczędny, to postanowiłem wszystko wydać na fajne wózki i wypstrykać je z każdej strony. <mrgreen>

@Kamil być może niedługo będę miał kompletne PS2 z dwoma padami, pamięcią z softem do odpalania wszystkiego plus chyba z 5 czy 8 gier nie pamiętam. Bo mój brat łasi się na moje PS3 i raczej je weźmie i w rozliczeniu da mi PS2, które będę sprzedawał.

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
        miałem 47 konsol PS2 (chyba wszystkie możliwe modele), 10 PSone, 7 Xboxów, 20 GCN, 15 PSP, 5 NDS, 25 X360 (wszystkie naprawiane ) 4 N64, jedynie nie byłem w stanie zliczyć ile GameBoyów miałem, ale wszystkie możliwe modele po kilka sztuk. No i 4 PS3
        Nie rozmawiam z TobÄ…... <szok>
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
          Nie rozmawiam z TobÄ…... <szok>
          Niby czemu? po prostu było ich tak dużo, bo 3/4 z nich przeważnie były niesprawne, ja je do życia przywracałem i śmigały, a potem sprzedawałem i kupowałem sobie inną.

Ps. Zapomniałem dodać, że jeszcze miałem dwie konsole Sega Dreamcast.

Komentarz

Bo moja kariera jest krótka - Atari 65XE na start, potem blaszak, blaszak, blaszak, potem laptop i PS2 i teraz laptop i PS3. Zaznaczam - konsole po JEDNEJ SZTUCE, a nie po 25... <wysmiewa>
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Oj tam, oj tam. Dzięki temu wyćwiczyłem się i konsole, które wymieniłem nie mają przede mną żadnych tajemnic. Przez sen mógłbym je reperować, a często okazywała się to totalna błahostka. W czasach kiedy śmigałem od podstawówki do liceum te konsole stały jeszcze na wysokim poziomie i dzięki temu co udało mi się zarobić mogłem kupować inne konsole, oraz bardziej je rozbudowywać (np. PS2 duży model z twardym dyskiem, linuxem i odpalaniem gier po dziś dzień najlepiej wspominam). Właśnie na takim czymś przekonałem się jaką dużą bolączką w konsolach jest to, że gra śmiga tylko z płyty, bo tak dla ciekawości GTA SA ładowało się bardzo długo, około 5 minut, gdzie na HDD nawet pół minuty to nie trwało. PS2 miało całkiem przyzwoite bebechy i za wszelakie lagi przeważnie był odpowiedzialny czytnik, bo jak grałem z HDD to zero ścinek w grach i problem z opóźnionym doczytywaniem zniknął, gdzie często je było można uraczyć.

Komentarz

Czas na kolejny wóz po Lambo. Dopiero teraz porównując do reszty galerii, którą zrobiłem na sesję pożegnalną zauważyłem, że ta niestety jest najsłabsza. Lecz jestem wypompowany z kredytów i sam nie wiem czym mógłbym zastąpić Cizete. Nie ukrywam, że jak dla mnie był to trudny samochód do robienia zdjęć, na sceneriach wygląda pięknie, ale na torze to czasem miałem wrażenie, że ten samochód wyglądał jak standard i po prostu brzydko wychodził. Tak jakby ktoś odwalił fuszerę i wymieszał premium ze standardem. Zapraszam do oglądania, oraz zapowiedź kolejnego wozu, możecie zgadywać co to będzie.

Komentarz

Masz racje, z Cizetą również miałem pewien problem i pozbyłem się swojej sesji. W ruchu wygląda tak sobie. Albo niezbyt się przykładałem. Większość z tej sesji nie przykuło mojej uwagi. Może oprócz tych zacnych detali na lampach. 143 również jest ładne, ale niestety na miniaturce. Po powiększeniu traci urok. 152 chyba mój fav. Proste, ale ładne.
                  Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Ta sesja cała wygląda lepiej na miniaturkach niż po powiększeniu, no cóż. Kolejne na szczęście są już bardziej fotogeniczne wozy. Co nie zmienia faktu, że Cizeta chyba jest dla fachowców, kombinowałem na wszelkie sposoby i 90% zdjęć odpadło bo były koszmarne.

Komentarz

Cóż, nie każda sesja musi wyjść świetnie. Dla mnie nie wygląda źle, choć jednak jest gorsza od twoich poprzednich sesji.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Mimo, że PS3 już powoli na wylocie, ale jeszcze tak w przerwie sesji pożegnalnej pocykałem nowego "wieśwagena". Stwierdzam, że jestem zaskoczony, że po raz pierwszy otrzymujemy wnętrze z serii vision, ale z drugiej strony chyba tak wnętrze przemęczyło grafików, że szkoda gadać. Samochód jest według mnie brzydko wymodelowany, niektóre elementy w nim to typowy standard, dlatego wiele zdjęć szczegółów poleciało do kosza, bo patrzeć na to nie szło i zostawiłem tylko te ciekawe, gdzie samochód się całkiem nieźle prezentuje. I chyba tym razem jestem pierwszy. Co do toru RedBulla bardzo fajny i przyjemny dodatek i przyzwoicie nadaje się do robienia zdjęć.

Komentarz

Znacznie lepsza sesja od tej z Cizetą. Byczek na propsie i 157 również, fajnie uchwycona dynamika. Ja czekam na noc z pobraniem patcha i też dam coś na RB Ringu, bo niestety w dzień limit transferu.
                          Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Nie no, ta sesja jest o niebo lepsza od poprzedniej. WyjÄ…tkowo mi siÄ™ ona podoba.
                            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

To cieszę się, że się podoba. Sesja była robiona spontanicznie, cyk, cyk i cyk. Bez żadnego silenia się i wymyślania cudów i dopieszczania kadrów. Ale teraz wracamy do właściwej już sesji i poniżej przedstawiam kolejny wóz, oraz kolejną zapowiedź.

Komentarz

Bardzo fajna sesja, kilka fotek nadaje siÄ™ na pulpit <okok>

Komentarz

PracujÄ™...
                                X