Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] fox2190

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] fox2190

Zamieszczone przez adamwsb
    skomentuje ta sesje w jednym zdaniu przeginacie juz z tymi filtrami i 90% uroku sesji sie poprostu marnuje bo bylaby super sesyjka
    Marudzisz, dałem się ponieść chwili, po oglądnięciu wszystkich zdjęć, oraz filmów ze Senną i dlatego całość zrobiłem w sepii, więc tak adekwatnie do zdjęć jakie widziałem. <figielek>

Komentarz

Chcę zaprezentować sesję, można rzecz na urodzinki <mrgreen> chodzi o to, że w pewnym czasie moja Subarynka przekroczyła 10 000 kilometrów przebiegu i postanowiłem to uwiecznić w małej sesji. Kolega adamwsb powinien być zadowolony, bo sesja w całości jest bez żadnego filtra. Natura na sto procent, zapraszam do oglądania.

Komentarz

wreszcie

108, 115 i 118 wygladaja juz bardzo przyzwoicie reszta ok dam Ci mala rade zmniejsz troche ekspozycje wtedy zdjecia nie beda takie jasne i uzyskasz bardziej wyrazne zdjecie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zapraszam na kolejną sesję z matowym "dodżem".

Komentarz

sesja ok 122 i 123 najlepsze podobaja mi sie i klimatycznie i samochod

PS. Wywal ta glupia ankiete wreszcie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
              PS. Wywal ta glupia ankiete wreszcie
              Masz coś do mojej ankiety? Skąd wiesz, może kiedyś wpadnę na szatański pomysł i wszystkie zdjęcia w całej mojej galerii podmienię na same Imprezy i Lancery. <mrgreen>

Komentarz

Chciałem zapowiedzieć większą sesję, która zostanie podzielona na sześć części w pewnych odstępach czasowych (jakich to się jeszcze zobaczy), każda część będzie zawierała inny samochód, będą to dość drogie samochody, jeden droższy od drugiego, gdzie na końcu pojawi się wisienka na torcie. Każdy kto oglądał moje sesje, to wie, że jedne są gorsze, drugie trochę lepsze, ale tym razem będą to już ostatnie. Powodem jest sprzedaż PS3, dlatego postanowiłem tak na pożegnanie wykorzystać wszystkie kredyty w grze i zrobić coś ciekawego (to się okaże) i myślę, że kolejna sesja jaką tu zamieszczę, to pewnie będzie już z GT 7. Poniżej zapowiedź pierwszej sesji, kto będzie jej bohaterem widać na zdjęciu.

Komentarz

No to jedziemy z pierwszą furą, na początek najtańszą. <mrgreen> Zdjęcie 130 i 131 są takie same, ale nie mogłem się zdecydować, które zostawić, liczę że Wy mi pomożecie, które powinno zostać w galerii.

Komentarz

128 mój fav <mrgreen> A z tych dwóch do wyboru moim zdaniem 130 prezentuje się lepiej, klimatyczniej. W 132 całkiem ładnie i dyskretnie uchwycona wilgoć na torze (nie myle się?), mi to przeważnie nie wychodzi :c I fajna dynamika na 135. W ogóle Diablo piękny samochód. Cała sesja trzyma poziom, aczkolwiek wole te z mniej wyblakłą i wyraźniejszą żółcią.
                    Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Zamieszczone przez Dawid23
                      W 132 całkiem ładnie i dyskretnie uchwycona wilgoć na torze (nie myle się?), mi to przeważnie nie wychodzi :c
                      Nie mylisz się, było mokro jak diabli i o bączka nawet starać się nie trzeba było.

Komentarz

Nie wygląda na mokro jak diabli i to mi się właśnie podoba Przeważnie jak robie zdjęcia na mokro to ogromne kołtuny wzbitej w górę wody, co trochę psuje imho efekt. Chyba, że to kwestia opon?

Komentarz

Było 100% wilgotności toru, woda też pryskała, ale krawędź jest dość blisko samochodu, dlatego tego prawie nie widać, choć prawa strona jest gęstsza, bo się woda rozmazała, jak i asfalt dlatego nie wygląda na bardzo mokro, a po prostu wygląda ładnie, bo latarnie się odbijają. Dlatego tak ładnie asfalt wyszedł.

Komentarz

Czyli jednak nie opony, więc słuszne propsy dałem za ładne i dopasowane ujęcie <mrgreen>

Komentarz

Zapowiedź sesji, która pojawi się niedługo.

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
                                tym razem będą to już ostatnie. Powodem jest sprzedaż PS3
                                Co jest powodem, że sprzedajesz konsolę? Bo chyba nie stosunek PD do graczy.
                                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X