Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] fox2190

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] fox2190

Bonus soczysty i rozgrzany do czerwoności. W poprzedniej sesji irytowało mnie częściowe rozmazanie auta oraz taka mała rada na przyszłość. Miniatury nie używaj z bliskiej odległości Ta sesja jest o wiele lepsza od poprzedniej. Moimi faworytami są 37, 39 i 41.

Komentarz

No to jedziemy dalej, dla niektórych tutaj pewnie ta sesja będzie wielkim szokiem, ponieważ nie ma w niej moich dwóch zabawek. Jest poświęcona w całości jednemu modelowi, zapraszam do oglądania.

Komentarz

Podoba mi się 50, choć auto wyszło na nim jakieś zdeformowane, 51 (fajne detale, lubię takie zdjęcia) i 52 (przyjemnie i szybko).
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
          auto wyszło na nim jakieś zdeformowane
          Bo jakiś ignorant rzucił cegłą, gdy robiłem zdjęcie i wszystko popsuł.

Wracam z kolejnym zestawem zdjęć, jest to pierwsza sesja w której wszystko od a do z jest zaplanowane, nie ma tu żadnego przypadku czy niedopatrzenia jak w poprzednich. Dokładniej pojedynku dwóch fur, bo się zastanawiałem, którą wybrać na swój trzeci samochód. Tak, tak, Genesis został pożegnany oficjalnie. Była by sesja trzech samochodów i tutaj mam do Was pytanie, a dokładniej do tych co mieli lub mają Lamborghini Countach. Ten samochód jest przepięknie wymodelowany, aż mi szczęka opadła, gdy go oglądałem, ale co się dzieje? Nie idzie mu zrobić zdjęcia, czy to powtórka, podróż fotograficzna, gdy w grze zbliżam się do niego na ok. 2 metry, to mam tryb foto mode w trybie foto mode. Chyba 5 klatek na sekundę, tak samo się dzieje gdy z daleka biorę na zbliżenie, też zacina. Tyczy się to zarówko trybu z powtórki jak i trybu fotograficznego. Czyżby przesadzili w nim z jakością i detalami i PS3 nie wyrabia? A może to z moim sprzętem coś jest nie tak. Dobra, kończę i prezentuje Audi R8 i Forda GT. Na razie Wam nie powiem, co wybrałem, sami zgadujcie. Napiszę tylko tyle, że GT ma ciekawszy środek i nawet kontrolki działają, R8 ma środek uboższy, ale za to ma niesamowity tył, GT lepiej się prowadzi do tego i mocniejszy, a także lżejszy. Więc, Ci którzy zamierzają komentować, to przy okazji niech zgadują, który samochód wybrałem. Dodam, tylko jeszcze, że seria trochę mroczna, szczególnie Forda, ale tak mi się udzieliło po czytaniu zaległych książek z serii Metro 2033, które od dawna leżą i czekają, oraz po kilku godzinach gry w Stalkera.

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
            Nie idzie mu zrobić zdjęcia, czy to powtórka, podróż fotograficzna, gdy w grze zbliżam się do niego na ok. 2 metry, to mam tryb foto mode w trybie foto mode. Chyba 5 klatek na sekundę, tak samo się dzieje gdy z daleka biorę na zbliżenie, też zacina.
            U mnie nic takiego siÄ™ nie dzieje - dzieje siÄ™ u Ciebie tak tylko z Countachem? Dziwna sprawa...

A wracając do doładowania - znalazłem tu kilka ciekawych zdjęć: 60, 61, 67 i 68. Do tego grona zaliczyłbym jeszcze 70, ale chciałbym zobaczyć tutaj prędkość, a auta wyglądają, jakby stały. Ale generalnie duży plus za tę sesję.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Tylko i wyłącznie z Countachem. Na początku myślałem, bo konsola śmigała kilka godzin, że może trzeba dać jej odpocząć, ale na następny dzień, kiedy ledwo ruszyła, włączam, znowu to samo. Za nic mu zdjęć nie mogę robić, a jeżeli już to z daleka. Z bliska to mogę sobie pomarzyć i nie rozumiem co jest nie tak, miałem naprawdę dużo różnych fur, które były mocno szczegółowe, każdej przynajmniej fotkę raz w życiu zrobiłem i nigdy nie spotkało mnie to, co przy tym Lambo.

Komentarz

Dziwna sprawa...

Do gustu przypadło mi przede wszystkim 67, które w dobranej przez ciebie kolorystyce prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Oprócz tego zdjęcie 72 też jest bardzo ładne. Szkoda tylko, że ten Dodge się rozmazał :/

Komentarz

Dziwna, dziwna, mogę czuć się wyróżniony. Może zostałem wybrany przez Kaza? Może dostanę jutro lepszy update od innych? Co do zdjęcia nr 70, to akurat takie miało być, specjalnie nie dałem mu prędkości, bo chciałem uzyskać efekt, że te samochody miały stać. Niestety krajobrazowy tryb jest dużo uboższy od tego, co pamiętam z GT4, a nie chciałem po raz kolejny robić Syrakuzy czy Ronda.

Dodane: 07.04.2014

Chciałbym się zapytać jeszcze, jakie macie wersje konsoli? Dzisiaj tak szukając trochę informacji, czemu mi Lambo tnie w trybie foto mode znalazłem ciekawą informację, że starsze i poprzednie modele PS3 miały mocniejszą pamięć w grafice. Otóż pierwotnie było to taktowane 1,4 GHz i 700 MHz, zaś teraźniejsze modele, a ja mam najnowszy jest niższe, czyli 1,3 GHz i 650 MHz. Jak myślicie, czyżby PD coś przeoczyło, zapomniało o tym i może to jest przyczyna? Kto wie, może jeszcze trafię na model, który będzie miał takiego samego babola jak Lambo.

Komentarz

Przedstawiam Wam kolejną sesję, która powstała z myślą o konkursie, gdzie bohaterem jest Toyota Celica. Po dokładnej selekcji zdjęć zostawiłem kilka, gdzie tylko dwa brałem pod uwagę na konkurs, reszta byłaby za słaba, ale na sesję nadaje się w sam raz. Sami ocenicie czy wybrałem lepsze czy gorsze zdjęcie na konkurs, a może okaże się że zupełnie inne byłoby jeszcze lepsze. Zapraszam do oglądania.

Komentarz

fajna ta sesja naprawde Ci sie udala i kadry i jakosc zdjec jest super

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Re: Odp: [Zdjęcia] fox2190

Zamieszczone przez adamwsb
                        fajna ta sesja naprawde Ci sie udala i kadry i jakosc zdjec jest super
                        Szczególnie dwa ostatnie. <mrgreen>

Komentarz

Bonusik bardzo ciekawy. Ogólnie dużą pomysłowość można zobaczyć obok torów. Ostatnio rozkminiałem przez pół godziny co robi dźwig na Chamonix <mrgreen> Jeżeli chodzi o zdjęcie konkursowe to sądzę, że dokonałeś dobrego wyboru. A z innej beczki czy tylko ja na zdjęciu 77 w dymie za samochodem mam jakieś dziwne pasy? <krzyk>

Komentarz

Spokojnie, te pasy każdy tam widzi, bo one są. Ale mimo wszystko to ujęcie było najciekawsze z tego kawałka toru, więc dlatego je wybrałem do sesji. Cóż poradzić, dym chwilami tak wygląda w GT i nic z tym nie zrobisz.

Komentarz

Skoro już po ogłoszeniu wyników, to pokażę kolejną sesję, skromną, bo większość zdjęć poszło do kosza, ale uważam że te jak najbardziej nadają się na sesję, która jak poprzednia robiona pod względem konkursu.

Komentarz

Zdjęcia ładne, ale nie żeby jakieś rewelacyjne. Przede wszystkim za bardzo pochylasz kamerę.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X