Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Maciako

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Maciako

No witam bardzo serdecznie i mile.

Już od dobrych paru godzin w napędzie plejki cały czas kotłuje się moja upragniona kopia szóstej części uwielbianej przeze mnie ścigałki. Po zaliczeniu kilku wyścigów i wyzwań, mogę powiedzieć, że jestem zachwycony nową fizyką, która bardzo fajnie oddaje czucie auta nawet na padzie. Oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie przetestował nowych lokalizacji PhotoMode. Jest ich mniej niż w poprzedniej części, ale za to są znacznie większe i moim zdaniem zdecydowanie ładniejsze.

Dobra, koniec perdolonka, czas na SUCHARY.

Re: [Zdjęcia] Maciako

#1 i #3

Mój kanał

Komentarz

Dorzucam jeszcze nr 6 i 7 - bardzo ciekawe zdjęcia, pochwalam!
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

MiTo rozwala, świetne BBS-y to BBS GT?), naprawdę, czwóreczka ląduje u mnie na pulpicie Lancer też ładnie, sesja bardzo bardzo dobra

Komentarz

Fota #2 - klimat!
          "Siódemka" rozwala... Niezłe cuda w tym GT6 są

Komentarz

Foto z czerwoną Mito jest piękne .

Komentarz

Trzymasz poziom
              Wszystkie zdjęcia są przepiękne, świetne wykorzystanie walorów nowych fotolokacji. Foty z Lancerem zdecydowanie najlepsze z najlepszych. BTW, co to za kolor na MiTo (4-6)?

Komentarz

Dzięki za pozytywne przyjęcie. Jeśli macie jakieś życzenia co do aut i otoczenia to jestem otwarty na Wasze sugestie.

Zamieszczone przez Olo699
                MiTo rozwala, świetne BBS-y to BBS GT?), naprawdę, czwóreczka ląduje u mnie na pulpicie Lancer też ładnie, sesja bardzo bardzo dobra
                BBS RS, moim zdaniem najlepsza felga świata. Często się u mnie będzie pojawiać.

Zamieszczone przez ConradooPL
                Trzymasz poziom
                Wszystkie zdjęcia są przepiękne, świetne wykorzystanie walorów nowych fotolokacji. Foty z Lancerem zdecydowanie najlepsze z najlepszych. BTW, co to za kolor na MiTo (4-6)?
                Kolor MiTo to blue metallic, ale nie jestem w stanie określić z czyjej palety. Prawdopodobnie z Light Car Company. Dodam, że Rising Blue od VW jest bardzo podobny.

Apropo Rising Blue...

Komentarz

Kolejny znakomity set. Widać, że nie jesteś żółtodziobem zarówno w kwestii fotografii jak i "walki" z photomode. Masz gust, dobre oko i naprawdę miło ogląda się Twoje zdjęcia. Z ostatniego doładowania uważam, że najlepsze to 8, 10, 11 i 14.
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

8,9,10. Jezzu, ogień . Zdjęcia praktycznie idealne, nie mam się do czego przyczepić .

Komentarz

O właśnie tej galerii szukałem. Powiem, że zobaczyłem Evo przez przypadek i moim skromnym zdaniem jest to po prostu mistrzowskie zdjęcie (nr.1). Autko bardzo fajnie się prezentuje i myślę, że i też przyjemnie się tym śmiga

Komentarz

Dzięks za fajne wpisy. Dzisiaj mam dla Was niespodziankę tematową. Offroad w GT? Czemu nie.

BTW. podczas wrzucania zdjęć wpadłem na pomysł zrobienia kalendarza forumowego z galerii użytkowników tego działu. Komu się widzi taki pomysł?

Komentarz

<boisie> Fotki z Evoqiem są absolutnie miażdżące z tego doładowania - od nr 19 do 23 po prostu cudo!! GENIALNE! Brawo! <oklasky>

A z kalendarzem pochwalam pomysł, tylko z organizacją może być ciężko takiego przedsięwzięcia. Choć można byłoby stworzyć z najlepszych zdjęć wyłonionych podczas konkursu (np. 12 różnych kategorii).
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Od zdjęcia 18 do 24 jest miazga <okok>

Komentarz

Zamieszczone przez Maciako
                              podczas wrzucania zdjęć wpadłem na pomysł zrobienia kalendarza forumowego z galerii użytkowników tego działu. Komu się widzi taki pomysł?
                              U mnie na ścianie wisi taki od roku, ale rok zaraz się kończy a ja nie mam nowego, więc... zrób mi prezent :mrgreen:

Natomiast co do poziomu twej galerii z GT6 to.. wiele śliny ulałem, znaczny procent mózgu wyparował a ja nadal osłupiały gapię się w monitor. Range Rover... to sie nie da tego opisać normalnie panie <szok>

Komentarz

Pracuję...
                              X