Viper
65 za ciemne
66 dobre aczkolwiek leciutko przepalone
67 świetnie pokazane palenie laka <okok>
68 piękne ale szkoda, że auto ucięte Shelby
69 za bardzo bije blaskiem ale ujęcie fajne
70 dobre
71 równie dobre Corvette
Oba zdjęcia lekko za ciemne, wiem, że taka pora ale... <bezradny>
Zgadzam się w pełni z kolegą Angello. Z tego doładowania wygrywa na pewno fotka #66 i #67. W 68 boli, że auto jest ucięte. Oprócz tego ładnie ujęty detal na #70.
To jakaś moda ostatnio na ucinanie zdjęć? Zdjęcia Corvetty byłyby rewelacyjne... w całości. Ucięcie kadru nie psuje jednak absolutnie fantastycznych zdjęć Shelbiego <brawo> , a nawet fotki nr 68 z Viperem.
Wrzut z amerykańcami mi nie wyszedł. Może dlatego, że chciałem z poeksperymentować z światłem, a może dlatego, że amerykańców nie lubię. No nic, eksperymentów ciąg dalszy.
No i znowu wchodzę tu i patrzę... patrzę... No i patrzę, bo się oderwać nie mogę.
I nie gadaj, że Ci amerykany nie wyszły, bo wyszły, jak cholera. Szczegółami GT350 jestem zachwycony, Viper też spoko a Vette ciemna, bo taka miała być. Z ostatnich natomiast 75. Świetnie wyszło, super oświetlenie. Jag cierpi przez swoją jakość, ale zdjęcia bez zarzutu. A ostatnie przypomniało mi o Kenie Blocku.
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Kolejne, bardzo mocne i świetne doładowanie! Italia rzuca na kolana - pięknie wygląda w czarnym lakierze w tej konfiguracji!! Brawo! <okok> Jag też wyszedł dobrze, choć nie do końca (na 78 photoszopowe refleksy?). Za to chciałbym zobaczyć rozwinięcie sesji z Evo.
Zanim zaczniecie reklamować, że za ciemne za jasne, spieszę z wyjaśnieniem: tak miało być. <dokuczacz> Nie mniej każde uwagi mile widziane, za dotychczasowe oczywiście szczerze dziękuje.
Przepiękne zdjęcia z Aventadorem - brawo!!! <brawo> Rewelacja, takich zdjęć szukam w Waszych galeriach. Super!! Bardzo dobrze też wyszły zdjęcia z GT86 z przyjemnym jesiennym klimatem.
Muszę powiedzieć, że do aut elektrycznych podchodziłem bardzo sceptycznie, wręcz uważałem je za przejaw motoryzacyjnego ekonazizmu. Jednak Tesli nie mogę odmówić fantastycznego wyglądu i niezłych właściwości jezdnych. Po przeczytaniu paru testów okazało się, że jest także niezwykle przestronna. Jeśli to jest przyszłość, to chyba nie ma czego specjalnie się obawiać.
Ja chcę tamtą czarna Italię!!! <krzyk>
Naprawdę, masa pięknych zdjęć, bardzo podobają mi się Twoje prace <brawo>
Za każdym razem jest coś ciekawego, zwracającego uwagę Każde jedno zdjęcie ma w sobie to "coś" Dobra robota <okok>
Komentarz