Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Maciako

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Maciako

Pomysl i fotki Senna & NSX piekne i genialny pomysl SLS i Genesis takie sobie chce wiecej takich ciekawych pomyslow

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Genialne zdjęcia z Senną - wielkie brawa za pomysł i kadry! Naprawdę świetne fotki, wszystkie znakomite. Podoba mi się jeszcze ujęcie Genesisa.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Cieszę się, że fotki z Senna się przyjęły, szczerze mówiąc miałem mieszane uczucia co do nich, ale fajnie, że się podobają.

Za ładne komcie wjedzie nowy wrzut.

Komentarz

sesja jak zwykle fajna ale jakos bez rewelacji, jedynie 117 i 121 cos wspanialego

Komentarz

Widzę tu znów dużo dobrych zdjęć - 117 (odwieczni wrogowie), 120 (świetny pomysł na ujęcie "przez spoiler"), 122 (ciepły, przyjemny klimat), 123 (szybko i dynamicznie) oraz oczywiście 124 (mój faworyt z konkursu).
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

117 - świetne chociaż wolałbym widzieć tu czerwone Mitsu <okok>
              118 - fajne ale poprzednie o niebo lepsze
              119 - świetne i podoba mi sie klimat
              120 - za je bis te <okok>
              121 - pięknie ale wolałbym widzieć całe auto
              122 - piękny klimat z piekła rodem
              123 - fajne ale z butów nie wyrwało
              124 - bardzo ciekawe i oryginalne <brawo>

Komentarz

Strasznie podoba mi się pierwsza fota z tego wrzutu... Ale to strasznie <lol>
                Fota konkursowa (#124) nadal cieszy oko Chociaż... ta wersja nawet bardziej <mrgreen>. Jeszcze jest fotka #122, która jest wręcz idealna ( wykonanie i pomysł ) tylko brakuje w niej jednego... Auta rajdowego

Komentarz

Dla mnie wszystkie Twoje zdjęcia są mega. Oferujesz coś na co nikt się wcześniej nie odważył. Robisz bardzo pomysłowe zdjęcia. Dla mnie super są przede wszystkim 118, 119 i 120. Świetne kadry, zdjęcia i co najważniejsze dobór samochodów.

Komentarz

Fajne komcie <faja>

Zauważyliście, że rzadko które Ferrari jest fotogeniczne? Jestem wielce zawiedziony moją sesją z GTO. <zly>

Komentarz

Sądzę, że Ferrari to taka cisza przed burzą 125, 127 i 128 super ale nijak mają się do Evo i Imprezy.

Komentarz

Ferrari mało fotogeniczne? Ejże! Moim zdaniem są bardzo fotogeniczne, co widać po Twoim GTO czy moim 512BB. Z tej sesji najbardziej mi się podobają 125, 127 (tylko co to za "xD" na środku zdjęcia???) i 129.
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                          tylko co to za "xD" na środku zdjęcia???
                          tak sie koncza obrobki w programach sesja fajna, Ferrari wyszlo pieknie szkoda tylko ze nie widzimy orginalnych zdjec tylko po obrobce

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                            117 - świetne chociaż wolałbym widzieć tu czerwone Mitsu <okok>
                            Myślałem nad czerwonym, ale żółty lepiej kontrastuje z subarowską blue micą i świetnie współgra z czarnym kołem.

Zamieszczone przez PloTek_1
                            Jeszcze jest fotka #122, która jest wręcz idealna ( wykonanie i pomysł ) tylko brakuje w niej jednego... Auta rajdowego
                            Auta rajdowe na Toskanii są zdeczka oklepane, a chciałem uzyskać klimat amerykańskiej pustyni.

Zamieszczone przez Impact
                            Dla mnie wszystkie Twoje zdjęcia są mega. Oferujesz coś na co nikt się wcześniej nie odważył. Robisz bardzo pomysłowe zdjęcia. Dla mnie super są przede wszystkim 118, 119 i 120. Świetne kadry, zdjęcia i co najważniejsze dobór samochodów.
                            Odważne słowa, ale bardziej mnie cieszy, że ktoś podziela mój gust. <mrgreen>

Zamieszczone przez Dj Brabus
                            Ferrari mało fotogeniczne? Ejże! Moim zdaniem są bardzo fotogeniczne, co widać po Twoim GTO czy moim 512BB. Z tej sesji najbardziej mi się podobają 125, 127 (tylko co to za "xD" na środku zdjęcia???) i 129.
                            Chciałbym się z Tobą zgodzić, ale jakoś nie potrafię. IMO jedynymi fotogenicznymi Ferrarkami w GT są genialna Italia, surowa F40 i przepiękne 250 GT. Reszta jest wulgarna, przerysowana lub ma zaburzone proporcje, a wzdychamy do nich, bo patrzymy na nie przez pryzmat czarnego konika na żółtym tle. Oczywiście widziałem Twoją sesję z 512BB i zdjęcia są świetne, ale samo auto swoją sylwetką sprawia wrażenie, że projektant przy rysowaniu inspirował się... łódką. <mrgreen> Nie wiem czy nadążasz, ale mam nadzieje, że wiesz co mam na myśli.
                            Z mojego GTO jestem bardzo niezadowolony, jeszcze w jednej fotce znalazł się babol (dobre oko!), którego nie zauważyłem i poszedł w świat. Postaram się to zrewanżować nowym wrzutem.

Komentarz

Ferrari mega Fotki są fajnie dłubnięte i dzięki temu sesja nabrała wigoru IMO #125 i 128 wgniatają w fotel <okok>
                              To samo tyczy się Alfy... Piękne zdjęcia z ciepłym, włoskim klimatem ( 130 i 131 - MIÓD <mrgreen> )
                              Dłubaj dalej bo cholernie przyjemnie się Twoje prace ogląda <luzik>

Komentarz

Dla mnie ponownie sesja z dwoma samochodami jest genialna. Wychodzi Ci to świetnie. Pomysł z postojem na #134 super, a #133 to już szkoda słów. Super śmiem twierdzić, że zdjęcia w tym guście wychodzą Ci najlepiej (ale to już tobie oceniać)

Komentarz

Pracuję...
                                X