Widzę tu znów dużo dobrych zdjęć - 117 (odwieczni wrogowie), 120 (świetny pomysł na ujęcie "przez spoiler"), 122 (ciepły, przyjemny klimat), 123 (szybko i dynamicznie) oraz oczywiście 124 (mój faworyt z konkursu).
117 - świetne chociaż wolałbym widzieć tu czerwone Mitsu <okok>
118 - fajne ale poprzednie o niebo lepsze
119 - świetne i podoba mi sie klimat
120 - za je bis te <okok>
121 - pięknie ale wolałbym widzieć całe auto
122 - piękny klimat z piekła rodem
123 - fajne ale z butów nie wyrwało
124 - bardzo ciekawe i oryginalne <brawo>
Strasznie podoba mi się pierwsza fota z tego wrzutu... Ale to strasznie <lol>
Fota konkursowa (#124) nadal cieszy oko Chociaż... ta wersja nawet bardziej <mrgreen>. Jeszcze jest fotka #122, która jest wręcz idealna ( wykonanie i pomysł ) tylko brakuje w niej jednego... Auta rajdowego
Dla mnie wszystkie Twoje zdjęcia są mega. Oferujesz coś na co nikt się wcześniej nie odważył. Robisz bardzo pomysłowe zdjęcia. Dla mnie super są przede wszystkim 118, 119 i 120. Świetne kadry, zdjęcia i co najważniejsze dobór samochodów.
Ferrari mało fotogeniczne? Ejże! Moim zdaniem są bardzo fotogeniczne, co widać po Twoim GTO czy moim 512BB. Z tej sesji najbardziej mi się podobają 125, 127 (tylko co to za "xD" na środku zdjęcia???) i 129.
117 - świetne chociaż wolałbym widzieć tu czerwone Mitsu <okok>
Myślałem nad czerwonym, ale żółty lepiej kontrastuje z subarowską blue micą i świetnie współgra z czarnym kołem.
Zamieszczone przez PloTek_1
Jeszcze jest fotka #122, która jest wręcz idealna ( wykonanie i pomysł ) tylko brakuje w niej jednego... Auta rajdowego
Auta rajdowe na Toskanii są zdeczka oklepane, a chciałem uzyskać klimat amerykańskiej pustyni.
Zamieszczone przez Impact
Dla mnie wszystkie Twoje zdjęcia są mega. Oferujesz coś na co nikt się wcześniej nie odważył. Robisz bardzo pomysłowe zdjęcia. Dla mnie super są przede wszystkim 118, 119 i 120. Świetne kadry, zdjęcia i co najważniejsze dobór samochodów.
Odważne słowa, ale bardziej mnie cieszy, że ktoś podziela mój gust. <mrgreen>
Zamieszczone przez Dj Brabus
Ferrari mało fotogeniczne? Ejże! Moim zdaniem są bardzo fotogeniczne, co widać po Twoim GTO czy moim 512BB. Z tej sesji najbardziej mi się podobają 125, 127 (tylko co to za "xD" na środku zdjęcia???) i 129.
Chciałbym się z Tobą zgodzić, ale jakoś nie potrafię. IMO jedynymi fotogenicznymi Ferrarkami w GT są genialna Italia, surowa F40 i przepiękne 250 GT. Reszta jest wulgarna, przerysowana lub ma zaburzone proporcje, a wzdychamy do nich, bo patrzymy na nie przez pryzmat czarnego konika na żółtym tle. Oczywiście widziałem Twoją sesję z 512BB i zdjęcia są świetne, ale samo auto swoją sylwetką sprawia wrażenie, że projektant przy rysowaniu inspirował się... łódką. <mrgreen> Nie wiem czy nadążasz, ale mam nadzieje, że wiesz co mam na myśli.
Z mojego GTO jestem bardzo niezadowolony, jeszcze w jednej fotce znalazł się babol (dobre oko!), którego nie zauważyłem i poszedł w świat. Postaram się to zrewanżować nowym wrzutem.
Ferrari mega Fotki są fajnie dłubnięte i dzięki temu sesja nabrała wigoru IMO #125 i 128 wgniatają w fotel <okok>
To samo tyczy się Alfy... Piękne zdjęcia z ciepłym, włoskim klimatem ( 130 i 131 - MIÓD <mrgreen> )
Dłubaj dalej bo cholernie przyjemnie się Twoje prace ogląda <luzik>
Dla mnie ponownie sesja z dwoma samochodami jest genialna. Wychodzi Ci to świetnie. Pomysł z postojem na #134 super, a #133 to już szkoda słów. Super śmiem twierdzić, że zdjęcia w tym guście wychodzą Ci najlepiej (ale to już tobie oceniać)
Komentarz