Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problemy z GT6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Problemy z GT6

Mam to samo... Na wersji 1.02 też tak było.

Komentarz

Jak u was wygląda salon Dodge'a? Ile macie tam pojazdów? Ja w jednych zawodach ścigałem się z kilkoma zwykłymi Viperami, chcę więc sobie taki kupić a tu zonk... W salonie Dodge tylko dwa Chargery i dwa Challengery... To jakiś bug czy co?

Komentarz

Wejdź do salonu SRT.

Komentarz

Witam,

szukam, szukam i nic. Problem polega na tym, że jak gramy ze znajomymi w GT6 to niektórzy nie widzą się w pokojach (Poczekalnia). Czasem widzą na liście a na torze nie.

Podobny problem był w GT5, jest jakieś rozwiązanie?

Komentarz

Zamieszczone przez cogonieznajom
            Witam,

szukam, szukam i nic. Problem polega na tym, że jak gramy ze znajomymi w GT6 to niektórzy nie widzą się w pokojach (Poczekalnia). Czasem widzą na liście a na torze nie.

Podobny problem był w GT5, jest jakieś rozwiązanie?
            NAT2?

Komentarz

Zauważyłem, że nawet w wyścigach 5 minutowych nie można za bardzo być z przodu, bo będąc pierwszym pokazuje, ze mamy niższą pozycję

Komentarz

To na czym polega idea tych wyścigów? Co trzeba zrobić, żeby wygrać? Jest to celowe, czy kolejny błąd naszej ukochanej gry, bo nie ogarniam tego w ogóle...
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Jak dojedziesz do mety to powinno zmienić na pierwszą pozycję. Jak jechałem to wcześniej to nie zmieniło (przed patchem to było z tego co pamiętam), ale teraz podejrzewam patch to naprawił bo zmieniło normalnie. W każdym razie najbezpieczniej to chyba jechać tak aby być liderem ale też nie uciec kolesiom z ostatniego miejsca za bardzo aby nie wjechali na metę pierwsi po zakończeniu odliczania.
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wczoraj podczas wyścigu online NR miałem chwilową "przerwę na łączach" - oczywiście wywaliło mnie z pokoju. Ku mojemu zdziwieniu i frustracji za chiny ludowe nie mogłem odnaleźć tego pokoju gdzie dalej trwał wyścig. Próbowałem szukać po znajomych, potem ręcznie zawężając parametry na różne sposoby i nic, po prostu go nie było :/ Czy ktoś też się z tym spotkał? Jak odnaleźć pokój w takiej sytuacji?

Komentarz

A ja ostatnio spotkałem się z takim czymś, że podczas LeMans po pierwszym pitstopie zresetowało mi ustawienia bolidu.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        Wczoraj podczas wyścigu online NR miałem chwilową "przerwę na łączach" - oczywiście wywaliło mnie z pokoju. Ku mojemu zdziwieniu i frustracji za chiny ludowe nie mogłem odnaleźć tego pokoju gdzie dalej trwał wyścig. Próbowałem szukać po znajomych, potem ręcznie zawężając parametry na różne sposoby i nic, po prostu go nie było :/ Czy ktoś też się z tym spotkał? Jak odnaleźć pokój w takiej sytuacji?
                        Byłeś hostem i ustawiłeś "stały gospodarz"?

Komentarz

Ja w takiej sytuacji po prostu wyłączam konsolę i resetuję ruter. Po ponownym uruchomieniu wszystko śmiga bez zarzutu Przerabiałem to już parę razy <faja>

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                            Zamieszczone przez siniak
                            Byłeś hostem i ustawiłeś "stały gospodarz"?
                            Gospodarz był zmienny, przecież napisałem, że wyścig trwał nadal

Paweł dzięki za podpowiedź sposobu, szkoda tylko że trzeba tak drastycznie <uoe>

Komentarz

Dziś odkryłem błąd z nowym X2014. Otóż w wyzwaniu Vettela na Suzuce bolid ma bardzo niski docisk, a czasy w eskach i w całym 1 sektorze są gorsze od tych, które możemy wykręcić wygranym tutaj bolidem w czasówce w okolicach 3 sekund. A to ci heca i ciekawostka
                              GT5 - 100%
                              GT6 - 100%
                              GTS - 100%
                              GT7 - 100%

Komentarz

Co do problemow z szukaniem znajomych po wyrzuceniu czy nawet przed to trzeba wyczyscic pamiec podreczna i znajdzie wam pokoje.Czasem wystarczy samo odswiezanie listy,ale najlepiej wyczyscic pamiec podreczna.

Co do licencji to najlepsze czasy sie kreci bez tcs.Musisz dobrze ruszyc.Ja sie zaklinowalem na ostatniej licencji-tzn. nie znam toru wiec 5-10 min co max poswiecam na zaliczenie licencji bylo by troche malo,wiec odlozylem sobie na pozniej gdy juz ogram troche tor zloto samo wpadnie-e tam zloto,w rankingu znajomych trzeba jakos wygladac .U mnie w znajomych to co jeden to lepszy kozak,cala plejada zawodnikow z wloskiego GtClub'u,cyborg na cyborgu,cyborga pogania xD

Komentarz

PracujÄ™...
                                X