Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problemy z GT6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Problemy z GT6

No i kolejna dziwna rzecz z pokojami online. W ostatni piątek za Chiny ludowe nie mogłem wejść do pokoju znajomego w którym miał odbyć się wyścig. Przy każdorazowej próbie wejścia wyskakiwał komunikat "Pokój jest pełny" chociaż było 12 osób przy ustawionym max 16. Resetowałem grę, konsolę, czyściłem pamięć podręczną, odświeżałem listę pokoi, ale to nic nie zmieniało, komunikat wyskakiwał nadal. Koniec końców musiałem odpuścić i obejść się smakiem
    Czy ktoÅ› wie o co chodzi?

Komentarz

Nie wiem dlaczego, ale często mi się coś takiego dzieje, że gra tak jakby sama mi wciskała L1 - ciągle kamera się obraca przed autem i to utrudnia mi jazdę. Czasem to trwa tylko ułamek sekundy, a czasami nawet 2! <uoe>
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Pad ci się kaszani, spróbuj rozebrać i przeczyścić

Komentarz

Tylko uważaj,w moim gałka się trochę przemieściła,a skończyło się na nieudanym lutowaniu

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
            Nie wiem dlaczego, ale często mi się coś takiego dzieje, że gra tak jakby sama mi wciskała L1 - ciągle kamera się obraca przed autem i to utrudnia mi jazdę. Czasem to trwa tylko ułamek sekundy, a czasami nawet 2! <uoe>
            Oj panie, to akurat poważna usterka i koledzy nie ma co się śmiać. Ja rozebrałem pada, złożony, że ja ****** przez chwilę nie ogarniałem gdzie góra gdzie dół. Później poblokowało mi się L1 i L2 w padzie i muszę jeździć na 1 padzie bez kamery wstecznej. Radzę Ci nie bawić się tym bo jeśli nie ogarniesz to namieszasz i zrobisz to samo co ja ;]

Komentarz

A reset pada kolego robiłeś?

Komentarz

Uwierzcie mi, ale to nie jest wina pada. W innych grach takie rzeczy w ogóle mi się nie zdarzają.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

To wejdź w przypisy poszczególnych funkcji do przycisków i ustaw na nowo.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

Uwierzcie mi, ale to nie jest wina pada. W innych grach takie rzeczy w ogóle mi się nie zdarzają.
                    Jesteś pewien, że sprawdzałeś wszystkie gry? U mnie w WWE '12 sprint jest na L1 i za cholere nie da się przestawić - zawodnik cały czas mi sprintuje wbrew woli :/

Komentarz

Mój pad również umiera, wciśnięcie R3 działało czasem jako D-Pad w górę, a od wczoraj dodatkowo jako L1.
                      W ten sposób grając w Metro, gdy zaczynałem biec za przewodnikiem strzelałem mu w plecy z dwururki (a raczej z czwórurki) po czym Artiom wyciągał zapalniczkę.
                      Like a boss <faja>

Mój kanał

Komentarz

Dotychczas nic do GT6 nie miałem, ale w końcu jedną rzecz znalazłem. Jedną ale za to bardzo dużą. Gra jest boleśnie krótka. Wystarczy powiedzieć, że GT5 jeszcze nie ukończyłem, a w GT6 mam już 99% - brakuje mi jeden drift - prędzej się utopie we własnych rzygach niż w ogóle zacznę go robić (więc można powiedzieć, że mam 100%). Gra przez skandalicznie niski poziom trudności, brak endurance i B-spec wydaje się być bardziej X-packiem do GT5 niż (nie)wartym swojej ceny następcą. Jak na razie mamy zmarnowany potencjał i pozostaje nadzieja, że coś z tym zrobią w patchach...

Komentarz

Pisałem to już wcześniej. 2tyg i 100% gry w moim przypadku, a do Platyny brak tylko trofea z Autobaną.
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

@Marcin, Kamil zupełnie nie wiem o co wam chodzi Przecież mamy tryb online, mamy NR - tutaj gra kwitnie i będzie kwitła jeszcze bardzo długo (zapewne do nadejścia następnej części). Więc... nie narzekajcie już i do zobaczenia na torze I potem jeszcze raz, i jeszcze, i jeszcze, i...

Komentarz

Re: Gran Turismo 6 Chat

Mam duży problem: gdy próbuje się połączyć z jakimkolwiek serwerem, to się łączę, ale dołączyć się nie mogę bo wyskakuje mi:"Brak kompatybilności z gospodarzem". Chyba musi mieć najnowszą wersję do grania online?
                              Jak coś, mam 15th Anniversary edycja specjalna(w zwykłym pudełku, dostarczana z PS3)
                              Dziękuję za usunięcie podpisu!

Komentarz

Było już o tym nieraz, opcja 'szukaj' się kłania drogi kolego. Ale poznaj dobre serce admina - specjalnie dla ciebie night-riders/problemy-z-lagami-do-czaniem-do-pokoju-itp-t8081.html

Komentarz

PracujÄ™...
                                X