Jak u was wygląda salon Dodge'a? Ile macie tam pojazdów? Ja w jednych zawodach ścigałem się z kilkoma zwykłymi Viperami, chcę więc sobie taki kupić a tu zonk... W salonie Dodge tylko dwa Chargery i dwa Challengery... To jakiś bug czy co?
szukam, szukam i nic. Problem polega na tym, że jak gramy ze znajomymi w GT6 to niektórzy nie widzą się w pokojach (Poczekalnia). Czasem widzą na liście a na torze nie.
Podobny problem był w GT5, jest jakieś rozwiązanie?
szukam, szukam i nic. Problem polega na tym, że jak gramy ze znajomymi w GT6 to niektórzy nie widzą się w pokojach (Poczekalnia). Czasem widzą na liście a na torze nie.
Podobny problem był w GT5, jest jakieś rozwiązanie?
To na czym polega idea tych wyścigów? Co trzeba zrobić, żeby wygrać? Jest to celowe, czy kolejny błąd naszej ukochanej gry, bo nie ogarniam tego w ogóle...
Jak dojedziesz do mety to powinno zmienić na pierwszą pozycję. Jak jechałem to wcześniej to nie zmieniło (przed patchem to było z tego co pamiętam), ale teraz podejrzewam patch to naprawił bo zmieniło normalnie. W każdym razie najbezpieczniej to chyba jechać tak aby być liderem ale też nie uciec kolesiom z ostatniego miejsca za bardzo aby nie wjechali na metę pierwsi po zakończeniu odliczania.
Wczoraj podczas wyścigu online NR miałem chwilową "przerwę na łączach" - oczywiście wywaliło mnie z pokoju. Ku mojemu zdziwieniu i frustracji za chiny ludowe nie mogłem odnaleźć tego pokoju gdzie dalej trwał wyścig. Próbowałem szukać po znajomych, potem ręcznie zawężając parametry na różne sposoby i nic, po prostu go nie było :/ Czy ktoś też się z tym spotkał? Jak odnaleźć pokój w takiej sytuacji?
Wczoraj podczas wyścigu online NR miałem chwilową "przerwę na łączach" - oczywiście wywaliło mnie z pokoju. Ku mojemu zdziwieniu i frustracji za chiny ludowe nie mogłem odnaleźć tego pokoju gdzie dalej trwał wyścig. Próbowałem szukać po znajomych, potem ręcznie zawężając parametry na różne sposoby i nic, po prostu go nie było :/ Czy ktoś też się z tym spotkał? Jak odnaleźć pokój w takiej sytuacji?
Ja w takiej sytuacji po prostu wyłączam konsolę i resetuję ruter. Po ponownym uruchomieniu wszystko śmiga bez zarzutu Przerabiałem to już parę razy <faja>
Byłeś hostem i ustawiłeś "stały gospodarz"?
Gospodarz był zmienny, przecież napisałem, że wyścig trwał nadal
Paweł dzięki za podpowiedź sposobu, szkoda tylko że trzeba tak drastycznie <uoe>
Dziś odkryłem błąd z nowym X2014. Otóż w wyzwaniu Vettela na Suzuce bolid ma bardzo niski docisk, a czasy w eskach i w całym 1 sektorze są gorsze od tych, które możemy wykręcić wygranym tutaj bolidem w czasówce w okolicach 3 sekund. A to ci heca i ciekawostka
Co do problemow z szukaniem znajomych po wyrzuceniu czy nawet przed to trzeba wyczyscic pamiec podreczna i znajdzie wam pokoje.Czasem wystarczy samo odswiezanie listy,ale najlepiej wyczyscic pamiec podreczna.
Co do licencji to najlepsze czasy sie kreci bez tcs.Musisz dobrze ruszyc.Ja sie zaklinowalem na ostatniej licencji-tzn. nie znam toru wiec 5-10 min co max poswiecam na zaliczenie licencji bylo by troche malo,wiec odlozylem sobie na pozniej gdy juz ogram troche tor zloto samo wpadnie-e tam zloto,w rankingu znajomych trzeba jakos wygladac .U mnie w znajomych to co jeden to lepszy kozak,cala plejada zawodnikow z wloskiego GtClub'u,cyborg na cyborgu,cyborga pogania xD
Komentarz