Kto wymyślił te durne wyścigi minutowe? Byłem przekonany że wygrywa kierowca który ma najwięcej przejechanych okrążeń. A tu psinco. Jadę Elise Race Car na Apricot Hill, wjeżdżam na 1szą pozycję i pod koniec wyścigu mam ~17s przewagi, siłą rzeczy jestem też dużo dalej niż grupka kierowców od miejsca piątego w dół. Do końca wyścigu zostało jakieś 40s więc nie da rady się zatrzymać przed metą bo mnie wyprzedzą Ci za mną. Jadę, a tu gra przy szykanach zmniejsza mi pozycje i wychodzi na to, że jestem 8
To jest ewidentny błąd który powinien być czym prędzej naprawiony.
Ale jaja, po wjechaniu na metę wskoczyła mi pierwsza pozycja. A myślałem że nadal będę drugi - jak jechałem Rzym i spadłem na szóste miejsce to tak też zostało w klasyfikacji. Losowość...
Jakiś czas temu zainkasowałem Red Bulla wersję Junior. Byłem dziś ciekaw, jak ten bolid sprawdziłby się przeciwko innym samochodom. Obniżyłem więc moc, wybieram któreś tam zawody w przedostatniej klasie i zonk... same Red Bulle Juniory... Powinni to naprawić, w GT5 chyba tak nie było
Nie chce zakładać nowego wątku, a sprawa dość ważna jak dla mnie, no i zauważyłem, że inni też ostatnio o tym myśleli
Jestem za tym, żeby wprowadzić konkurs photomode, taki jak był w dziale GT4, takie same zasady itp. Wiem, że w GT5 konkurs upadł, ale może teraz przetrwa.
Jeśli będzie można robić trasy przy użyciu GPS'a i zapowiadanej apki na telefon to ktoś na pewno zrobi Tor Poznań. Wystarczy, że się po nim przejedzie
Ale znając życie ten ficzer będzie:
a) kolejną niespełnioną obietnicą PD
b) niedostępny w naszym rejonie
Takie malownicze trasy to aż proszą się o dodanie jakiejś jazdy swobodnej z innymi uczestnikami ruchu jako AI. Żeby sobie po prostu spokojnie pojeździć.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ale na razie wygląda mi to na namiastkę Test Drive Unlimited połączonego z autami i z modelem jazdy GT, coś czego zawsze chciałem. Mam nadzieje, że będzie możliwość dostosowania szerokości toru, aby stworzyć realne drogi tak jak w Toskanii w GT5, tylko już z ciekawszym otoczeniem heh.
Mnie się zdarzyła ciekawa rzecz: jechałem sobię wyścigową Subarką Impreza w klasie GT300 i podczas przejeżdżania jednego zakrętu na torze Nurburgring GP/D mój wóz...poturlał się i zaczął jechać dalej! <rotfl>
Komentarz