Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
    Jeśli będzie można robić trasy przy użyciu GPS'a i zapowiadanej apki na telefon to ktoś na pewno zrobi Tor Poznań. Wystarczy, że się po nim przejedzie
    Ale znając życie ten ficzer będzie:
    a) kolejną niespełnioną obietnicą PD
    b) niedostępny w naszym rejonie
    Było by przezajebiście <lol>

Komentarz

Ta nowa trasa będzie miała 27 km <radocha> <radocha> <radocha>

Post z GT Planet (wybaczcie, ale nie chce mi się tłumaczyć

"
      Kaz promises to introduce 35 new vehicles through the Vision GT project

5 M-B Vision Gran Turismos (-moes?) will be reproduced in real life, with them being based on the 2014 SLS AMG GT (Kaz says he is very "touched" by this).

Kaz says that he insists on the "One person, one car" policy, in which every single car (premium, I suppose) must be modeled by one person only, from top to bottom, so that each staff member can reflect the qualities of Shokunins (職人), which is closely defined as "Craftsman" or "artisan" in English (Now we know why they can't make every standard into premiums...they should just hire more people, I think).

Kaz says a new 27Km track (most likely around Zahara and its lake, near Ronda, Spain) will be coming to GT6 soon as part of a new DLC (which will be launched sometime in February), along with two RB X2014 models:the RB X2014 Standard, and RB X2014 Fan Car. He later showed that same video we saw the other day on the live stream.

When asked about future developments, Kaz said that while development for GT7 was already underway, PD is still putting their main focus on constantly updating GT6 with new content.

A future announcement will be coming soon, though it's not made clear whether this is referring to GT7 or the new track that was mentioned earlier.

Also, at the end of the presentation, Kaz answered three fan questions (which were VERY inane):

1.) "Can we add nitrous to our cars in GT6?" Kaz: That feature is included in the game; simply visit the tuning shop.

2.) "When will GT7 be released? Will it be on the PS4" Kaz: Please be patient and do look forward to it.

3.) "How many cars in Gran Turismo do you own in real life?" Kaz: Five.

Additionally, U-car, an automotive website from Taiwan, said in an earlier report today that they would soon get an "exclusive" interview with Kaz at TpGS, claiming that they would "bring exciting news" from the interview. Who knows, maybe we'll be getting more out of TpGS later this weekend.

Sources (Taiwanese media): gamerhotline.tw udn.tw"

Komentarz

Ja się pytam teraz na cholerę nam tyle tych RB X2014?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pierwsze pytanie fana (wentylatora? ) mnie zmiażdżyło

Komentarz

Po przeczytaniu tego INSANE pytania spodziewałem się tego, że kolejne będą o to czy do GT6 trafią motocykle i czołgi

Mój kanał

Komentarz

Wiadomość z maila
              GT5 - 100%
              GT6 - 100%
              GTS - 100%
              GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                Ja się pytam teraz na cholerę nam tyle tych RB X2014?
                Też mnie to irytuję. W ogóle obawiam się o jakość DLC (aut) dla GT6. Zamiast samochodów pokroju F50, M1 i innych klasyków (lub nowych superaut) będziemy dostawać jakieś koncepty typu Toyota, Vision GT, czy popierdółki z red bulla. A prawdziwe auta będą zachowane dla GT7. Poza tym Kaz się podnieca tym redbullem jakby nie wiadomo ile osób na to oczekiwało. To jeszcze GT czy pomału Wipeut?

A pytania od fanów do KAZ przypominają mi coroczną konferencje Putina hehe. Żadnych niewygodnych pytań heheheh.

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                  Wiadomość z maila
                  Właśnie miałem tą "niezwykle tanią ofertę" otrzymaną na maila wstawiać ale mnie uprzedziłeś

Czyli np. za Ferrari 250 GTO CN.3729GT '62 zapłacimy jedyne 571 zł

Komentarz

To za tą kasę kupiłbym sobie model z Auto Art'a i będzie cieszył oko na półce.
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Komercha z tymi autami Red Bull - kontrakcik między PD, Vettelem i Red Bullem powstał i tak oto dostajemy ciągle nowe bolidy, które w większości przypadków różnią się tylko nazwą i lakierowaniem. Poza tym, tak ciężko wprowadzić nowe samochody, które nie są ani bolidami, ani conceptami? Gdzie Koenigsegg? Hummerem też chętnie bym się przejechał. Dodanie kilku normalnych aut (czyli nie typu le mans, bolidy itd) byłoby świetnym rozwiązaniem. Ale nie, ale po co? Wepchnijmy graczom kolejne 10 Red Bulli i samochodów które samochodów nie przypominają!

Komentarz

Nie mam nic do tego pojazdu księżycowego, bo to zawsze jakaś odskocznia od jazdy autem. Jednak po tysiąckroć bardziej wolałbym przejechać się Koenigseggiem lub każdym innym autem, którego nie ma w GT6. Nie będę ich wymieniał, bo wszyscy wiemy, że są ich setki jak nie tysiące.

Komentarz

ale z tego co obiecywali to co miesiąc miało być dlc z torami, red bulle miały być 1, później było, że pod koniec stycznia a teraz na pewno będzie pod koniec lutego

Komentarz

Ja już przyzwyczaiłem się do niespełnionych obietnic Polyphony Digital i Turn10 <bezradny>

Komentarz

O obietnicach Kaza które nie dotarły do GT można książkę napisać. Wyścigi Drag były obiecane już od Gran Turismo 2 (i miały się tam znaleźć bo pierwszej wersji NTSC-U nie można było ukończyć na więcej niż 98%, poza tym jest o nich wzmianka w instrukcji). Zmienne warunki pogodowe też miały być już w GT2. Standardy w GT5 miały być konwertowane do Premium - wszyscy wiemy jak wyszło. Nie ma co brać jego słów i obietnic na poważnie

Swoją drogą przed chwilą ukończyłem wszystkie wyścigi i mam wszystkie gwiazdki, krótsze od GT6 jest tylko GT1. Do tego strasznie łatwe licencje i wyzwania (w poprzednich częściach z moim skillem nawet nie próbowałem złocić), dużo mniej trofeów jak w GT5 i łatwiejsze (tam mam 26%, tutaj już 80), brak nagród za wyścigi/ turnieje jak w poprzednich GT, wywalenie podziału standard/ premium i człowiek musi co chwilę wchodzić w samochody u dealerów, brak wyścigów wytrzymałościowych, aut używanych, B-Speca, niemożność instalacji całej gry od razu (teraz po podłączeniu dysku mnie to drażni bo na tej śmiesznej pamięci Flash nie miałem miejsca i mało co się zainstalowało i robi to od teraz)... Muszę przyznać że się zawiodłem na szóstce. Plusy są, choćby nowa fizyka i dodane fajne tory. Ale z obecnej generacji mimo wszystko chyba GT5 bardziej mi się podobało (choć może porównanie trochę niesprawiedliwe bo w GT5 grałem już po wszystkich patchach a tu może dalej będą łatać i coś dodadzą). Zobaczymy.
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

B-speca naprawdę można przeboleć...był strasznie nudny.
                                Wyścigi wytrzymałościowe, po co nam, skoro już w 5 części były. Może gracze nie chcą ich już przechodzić na nowo.
                                Plusem jest też to, że większość aut jest tańsza niż w poprzedniej części, np. Red Bulle za 6 mln a nie za 20.
                                Kolejny plus - od teraz warunki pogodowe i pory dnia są na prawie wszystkich torach w grze.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Pracuję...
                                X