Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

To powtarzanie aut jest bez sensu. Po co komu wersja z kierą po prawej lub lewej jak nawet nie ma środka... Już mogli pójść na jakość a nie ilość ehh
    A tymczasem zapraszam do mojej galerii gt6, bo będzie aktualizacja lada moment

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
      Taak to fakt. Ale skoro zrezygnowali z gry w tym roku, może być coś na rzeczy. Wreszcie ^^
      Ja bym raczej obstawiał, że wyszedł im kompletny gniot i muszą to poprawić, dlatego przełożyli datę lub po prostu się nie wyrobili. <dokuczacz>

Komentarz

Criterion mógłby przestać się wygłupiać tylko zrobić Burnouta na modłę genialnej drugiej części. Od trójki, mimo że świetnej, zaczęła się równia pochyła, a Paradise to już bluźnierstwo.
        Nie rozumiem narzekania na GT6. Świetnie się jeździ po ładnych trasach, można podriftować, można polamić z powłączanymi asystami.
        Dziwi mnie że kogoś dziwią uślizgi w GT Academy. Czy kierowcy ścigający się prawdziwymi samochodami po prawdziwych torach nie doświadczają takiego zjawiska?
        Owszem, niektóre samochody wyglądają paskudnie, ale ja traktuję to jako ukłon w kierunku historii serii.

Najbardziej doskwiera to:
        Zamieszczone przez Gawron88
        -wyswietlanie czasow do 1,poprzedzajacego i tego co jest za nami
        -pd zamiast zrobic poprawnie trzon gry to zajmuje sie pierdolami typu malowanie zaciskow hamulcowych
        oraz brak obiecanego edytora tras (przynajmniej wiadomo że wciąż nad nim pracują), brak shuffle'a online i opcji społecznościowych (zakładanie klubów, lig itp.).
        I jeszcze flag brakuje: niebieskiej żeby przepuścić i żółtej żeby zachować ostrożność.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
          Dziwi mnie że kogoś dziwią uślizgi w GT Academy. Czy kierowcy ścigający się prawdziwymi samochodami po prawdziwych torach nie doświadczają takiego zjawiska?
          Nie . Auta sportowe i wyścigowe nie jeżdżą bokiem . To nie rajdy na szutrach .
          Problem może nie jest w tym, że poślizgiem można uzyskać lepszy czas, niż jadąc jak po sznurku zgodnie zasadami jazdy wyścigowej. Problem polega na tym, że ten efekt jak się wyczuje grę, to jest niesamowicie powtarzalny, a czegoś takiego nie ma w rzeczywiśtosci - każdy uślizg w wyścigu w realu to ryzyko utraty panowania nad autem. W granturismo jak się wyczuje auto i trasę, to można w nieskończoność powtarzać ten sam manewr, tak jakby nie było w trakcie żadnych zmiennych.

Mnie najbardziej wkurza w wielu autach totalnie odjechany i przesadzony efekt lift off oversteer, czyli spin po odjęciu gazu w zakręcie, często niemożliwy do skontrowania - mam wrażenie, że wtedy nie następuje transfer masy, a jego wręcz teleportacja .

Poza tym gra jest super i tyle

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
            Auta sportowe i wyścigowe nie jeżdżą bokiem [ciach] każdy uślizg w wyścigu w realu to ryzyko utraty panowania nad autem.

[youtube:3qwxjvr9]https://www.youtube.com/watch?v=bbbrX2Zbrag[/youtube:3qwxjvr9]

W sumie to nie wiem o jaki uślizgi w GT Academy chodzi
            Z LOO sobie radzę jako-tako. Masakra była w Prologu Fordem GT, Ferrari F40 i Hondą NSX. Bez asyst z fizyką na "Pro" było naprawdę trudno.

Mój kanał

Komentarz

Niee, to nie chodzi o takie jeżdżenie bokiem, a na filmie wyżej jest mega ulewa. W GT Academy po prostu zamiast hamowania jedzie się MEGA poślizgiem lekko ścinając zakręt. Tak mi się wydaje xD

Komentarz

Szczwanygapa piękne poślizgi wstawiłeś,ale to są wyścigi V8 Supercars na mokrym torze,a w GT academy to jest skręt samochodu o 90stopni i samochód sam się wyprostowuje.

Komentarz

A gdzieś można zobaczyć te jazdy z Academy?

Komentarz

Gran Turismo skończyło się na Kill'Em All

A poważnie Deni wytrzyj nos, oporządź się, przestań pieprzyć i dawaj w końcu na wyścigi do NR

Komentarz

Jeszcze dla mnie miejsce jest?

Komentarz

A miało nie być? Dla każdej marudy zawsze znajdzie się miejsce

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                          Jeszcze dla mnie miejsce jest?
                          Ferrari przyszykuj to się poślizgamy <mrgreen>
                          night-riders/night-riders-propozycje-turniejow-t7532-450.html#p160071

Mój kanał

Komentarz

Jakie mody można? Wezmę udział z chęcią, jeżeli nie pójdę na imprezę (nie wiem kiedy jest xD)

Komentarz

Aaaa nieeee, to trudny wybór, F40 czy Impreza. Ale tym razem jedziemy F40 .

Zamieszczone przez siniak
                              (...) i dawaj w końcu na wyścigi do NR
                              No właśnie Siniak dawaj dawaj <winko>

Komentarz

Campo, chodzi o to, że nie wiem kiedy jest dokładnie, jak będzie jutro to się nie pojawię, a tak to chętnie pojadę Jakieś modyfikacje dozwolone, czy tylko opony sportowe twarde reszta stock?

Komentarz

Pracuję...
                                X