Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Oddychaj bo się zapowietrzysz .

Natomiast co do tego, że wypuścili GT5 z drobnymi zmianami - cóż, takie prawa rynku. To tak jak w każdej innej dziedzinie życia - samochody, komórki, nawet odkurzacze - ciągle to samo ze zmianami kosmetycznymi, ale mówi się nowe, za odpowiednio wyższą cenę .
    Przyznaj się, co ile wymieniasz komórkę na "nowszą" i "lepszą"? <lol>

Komentarz

Bez przesady, gdyby GT6 było takim crapem to nikt by w to nie grał, proste i marketing czy flagowy produkt by tutaj nic nie pomógł. Jazda jest bardzo przyjemna, grafika bardzo ładna i najważniejsze co kolega Campo zauważył. Jakość rozgrywek sieciowych zależy od samych ludzi i od tego, czy chcą się ścigać jak zawodowi kierowcy, czy co chwilę w kogoś wpadać i się rozbijać psując innym zabawę. Jak grałem to przeważnie trafiałem na fajne serwery i zabawa była zawsze przednia. Jestem w stanie się zgodzić z tym, że leniami są, to fakt, bo przez ten okres śmiało by graficy dali radę wymodelować resztę wozów do poziomu premium. Ale nie zrobili? Trudno, nikt się chlastać z tego powodu nie będzie.

Komentarz

Co 2-3 lata, zależnie od umowy. Spokojnie, nie mam zamiaru tutaj się wyżywać na wszystkim. Po prostu boli mnie, że moja gra dzieciństwa robi się coraz to żałośniejsza. Z GT5-GT6 chodzi mi o to, że zapowiadali że będzie super. Dla mnie wystarczyłoby usunąć z 300 aut (mazda miata - mazda mx5 - mazda roadster etc... zostawic 2-3), przerobić to co jest na premium i wtedy to będzie pełnoprawna gra. Żaden inny producent nie posunął się ze swoim lenistwem aż tak daleko. Poza tym zawsze tłumaczyli się możliwościami przestarzałej konsoli. A na PS4 czym się wytłumaczą, skoro już wiadomo że też nie wszystkie auta będą "premium"? Równie dobrze mogliby wypuścić Gran Turismo 5.5, bo tym tak naprawdę jest 6.

Komentarz

Nie są leniami, ciężko pracują, ale wszystko to będzie w GT7 na PS4 - ktoś liczył na nowy, w pełni wypasiony produkt na konsolę, która odchodzi do lamusa? Litości. Dla nas ta gra to jest świetna zabawa, ale dla nich biznes tylko i wyłącznie - a biznes będzie teraz tylko na nowej generacji. I już.

Komentarz

Ostatnia część serii Gran Turismo niestety nie jest tak popularna, jak poprzednie jej odsłony, co potwierdzają wyniki sprzedaży na poziomie około 3 milionów egzemplarzy. - niezbyt wielki sukces.
            Producenci nie porzucą jednakże aut standardowych, gdyż to właśnie one dla wielu graczy stanowią największą atrakcję i mają ogromną rzeszę fanów. Niestety zapowiedź, że część z nich przejdą do kategorii Premium i będą dodatkowo płatne, nie jest już dobrą wiadomością. - świetnie.
            Żródło - technowinki.onet.pl

Komentarz

Dodatkowo płatne?
              Ja zreszta nawet nie myślę o kolejnej części GT. Kupno PS4 przy obecnych cenach to tragedia, do tego płacić abonament aby grać online i teraz jeszcze jakieś pomysły z dokupowaniem aut + moja DFGT nie będzie działać na PS4.
              W tej sytuacji lepiej kupić PC i pójść w Assetę, Projecta, albo konkretnie po prostu w iRacing.
              Cóż, taka polityka Sony. Ale nie ma strachu, na tym nie stracą - tylko my patrzymy co się bardziej opłaca, na całym cywilizowanym świecie po prostu idzie i się kupuję konsolę, gry i się bawi w to co chce.

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                Nie są leniami, ciężko pracują, ale wszystko to będzie w GT7 na PS4 - ktoś liczył na nowy, w pełni wypasiony produkt na konsolę, która odchodzi do lamusa? Litości.
                Grałeś może w God of War 2 na PS2?Wypuszczony rok po premierze PS3 stał się hitem,gdyby zrobili GT6 porządnie,a nie na odpi***ol by mogli zrobić najlepiej sprzedającą się grę na PS3,w końcu PS3 jest od groma.
                Ja nie oczekuję od GT realizmu wprost z toru,ale latanie poślizgiem niczym z GT1 lub NFS w wyzwaniu,które ma wyłonić najlepszych kierowców do prawdziwego ścigania jest śmieszne.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Ja nie oczekuję od GT realizmu wprost z toru,ale latanie poślizgiem niczym z GT1 lub NFS w wyzwaniu,które ma wyłonić najlepszych kierowców do prawdziwego ścigania jest śmieszne.
                  Tak, to jest śmieszne, o tych dziwnych poślizgach piszę akurat w innym wątku. Ale nie nazywajmy grę od razu "crapem".
                  Ponad to chcesz prawdziwego realizmu, zacznij grać w iR.
                  Strasznie Jankess marudzić zacząłeś. Przecież nikt nikogo do grania nie zmusza - pamiętam rok temu to byłeś pierwszy na każdy wyścig, a teraz tylko crap i crap.
                  Ponad to zdaje się sprzedałeś konsolę, więc co za różnica jakie teraz jest gran turismo.

Komentarz

Camp ja zawsze marudziłem
                    Jest wiele osób,które tak jak ja zaczynały w Gran Turismo 10-15 lat temu(ja jak miałem podajże 7 lat) i są coraz bardziej rozczarowane nowymi częściami,może GT7 coś zmieni
                    Mi to co było w Gt5 wystarczało do rywalizacji w świetnym gronie w wyścigach w NR,poza tym lubię jeździć na padzie xD
                    PS odzyskałem konsolę i myślę że niedługo do Was dołączę,więc ostro trenujcie władca torów powraca <lol>

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                      PS odzyskałem konsolę i myślę że niedługo do Was dołączę,więc ostro trenujcie władca torów powraca <lol>
                      A ja się nie zgadzam znowu jedno miejsce w kierunku podium będę miał w plecy

Komentarz

Ah, co do tego GT7 jeszcze, według mnie na 100% nie okaże się komercyjnym sukcesem, tak samo jak GT6 zresztą. Teraz samochodówek na PS4 będzie kilka naprawdę dobrych - DriveClub, The Crew, Project CARS. W przyszłym roku wychodzi NFS, który ma być rewolucją, w co wierzę. W końcu zerwali z tradycją gry co rok. GT7 po prostu zastanie konkurencję i nie wystarczy już lekko zmienić gry. Czas na jakąś zmianę.

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                          W przyszłym roku wychodzi NFS, który ma być rewolucją, w co wierzę.
                          Ja natomiast kompletnie nie wierzę, ta seria już dawno powinna się skończyć, bo przeważnie coraz bardziej się pogrąża. Kiedyś to były spoko wyścigi. Co do rewolucji, EA ciągle zapowiada rewolucje, a wiadome jak to bywa.

Komentarz

Taak to fakt. Ale skoro zrezygnowali z gry w tym roku, może być coś na rzeczy. Wreszcie ^^

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                              Czy w GT6 zawsze można było farmić na jednej sezonówce
                              Zamieszczone przez Campo
                              Na której?
                              Wyzwanie dla samochodów drogowych - początkujący na torze Twin Ring Motegi, za 1 miejsce przy 200% premii dostaję za każdym razem 140 000 cr.

Co do ilości aut w Gran Turismo 6 mimo tego, że mamy ich 1251 to tak naprawdę jest ich mniej niż w Forza Motorsport 4 gdzie jest ich 671, bo tam jedno auto nie powtarza się po kilkadziesiąt razy jak to ma miejsce w GT6

Komentarz

Wspominałem o tym gdzieś na tej/poprzedniej stronie Andrzeju ^^

Komentarz

Pracuję...
                                X