Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy zamierzasz kupić GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czy zamierzasz kupić GT6?

Niestety, takie czasy nastały. Wiadomo - gry są coraz bardziej rozbudowane i coraz bardziej skomplikowane - to daje możliwość pojawienia się większej ilości błędów i niemożliwości wychwycenia ich wszystkich. Ale takie chamskie DLC(zapowiedź kilku kolejnych DLC na pół roku przed premierą gry) czy takie błędy jak w ostatnim TW Rome 2 to w głowie się nie mieszczą. Podobnie jak z premierą Diablo 3 albo SimCity.

Hej, zrobimy grę którą kupi kilkaset tysięcy ludzi w pierwszy dzień, hej, po co inwestować w nowe serwery? Niech czekają i widzę błędy - nie można było nawiązać połączenia z serwerem.

Co prawda nie grałem ani w diablo 3, ani nowe simcity czy TW Rome 2, ale to co się dzieje to masakra jakaś. I jeszcze zabugowane Rome 2 otrzymuje recenzje na poziomie >90%... śmiech na sali.

Komentarz

W patchach nie widzę nic złego, jeśli poprawiają/usprawniają coś co graczom się nie podoba. Teraz każdy jest podłączony do internetu, konsole także, update to nie problem, więc producenci z tego korzystają. Jeszcze nawet niedawno konsole nie miały nawet dysków twardych, więc produkt musiał być tak ukończony, aby nie wymagał żadnych łatek. Tylko że podobnie jak z DLC, poszło to troszkę za daleko. Z graczy obecnie robi się beta-testerów, którzy wyłapią wszystkie błędy i jeszcze dodatkowo zapłacą za grę.

Komentarz

Dostałem na maila, zakup przedpremierowy w dwoch sklepavch po 250 zł, ale tylko zwykła edycja...
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Przeglądając "konkurencję" zauważyłem ciekawą rzecz.Sklep gekon chyba na razie jako jedyny w Polsce ma wersję Aniversary edition i to w świetnej cenie 260zł http://sklepgekon.pl/advanced_search_re ... f7&x=0&y=0

Komentarz

W Ultimie też już można zamawiać.

http://www.ultima.pl/gran_turismo_6_pl_ ... ki/i14653/

Komentarz

muve.pl nie ma a w gram.pl jest po 290zl

Komentarz

nie kupie szczeze mowiac czekalem na gt6 bo mialem nadzieje ze bd porsche ale nie ma a ruf to nie to samo chodzi mi konkretnie o model 962cr schuppan czy dauer le mans i jeszcze te dlc nie ma mowy mialem kiedys fallouta 3 i tak 1 dlc niechcialo dzialac ale pokombinowalem w gecku i dalo rade a 2dlc wogule nie dzialalo wyrzucilem kase w bloto co do dlc to zlodziejstwo w czystej formie tez pamietam test drive unlimited i cars pack bez cars packa bylo dobrze a jak go zainstalowalem to mi sie gra wylanczala co jakis czas nie zapisujac stanu gry.

Komentarz

[youtube:v7hq6hp1]http://www.youtube.com/watch?v=Sn6SMErmYRA[/youtube:v7hq6hp1]

Tak to jakiś głupi żart, aby za 30 PLN dostać 10 aut...
                  Serio to wolę poszukać preorderu u ruskich o którym tutaj mowa.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

To nie lepiej już zamówić pre-order Edycji Anniversary i dostać 25 samochodów? Co chyba kosztuje nie więcej niż 40zł w sumie. Ten oddzielny pre-order to jakiś żart naprawdę. Sony Polska się nie postarało...
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Też uważam, że ta edycja Anniversary jest świetna i zechcę ją kupić za wszelką cenę.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

A mogę spytać czemu Wam się tak podoba ta edycja Anniversary? Z tego co wynika z oficjalnej strony to za te 300 zł dostajesz tylko steelboxa, 25 aut w tym samym kolorze (czy ładnym to kwestia gustu) i chyba tylko tyle. Brak żadnych gadżetów, ani okolicznościowej książeczki. Przynajmniej ja nic więcej nie zauważyłem. Dla mnie to stanowczo za mało aby wydać 300 zł. W dniu premiery pewnie wezmę zwykłą edycje za jakieś 200-220 zł.

Komentarz

Wątpię że za tyle znajdziesz w sklepach na premierę,bd raczej 260-280 w końcu to Gran Turismo,najlepiej sprzedający síę exlucive na PS3(wszystkie pełne części są w TOP5 najlepiej sprzedających exclusivów ever).Dlatego warto wziąć wersję specjalną,steelbox bardzo ładnie wygląda na półce

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                            A mogę spytać czemu Wam się tak podoba ta edycja Anniversary? Z tego co wynika z oficjalnej strony to za te 300 zł dostajesz tylko steelboxa, 25 aut w tym samym kolorze (czy ładnym to kwestia gustu) i chyba tylko tyle. Brak żadnych gadżetów, ani okolicznościowej książeczki. Przynajmniej ja nic więcej nie zauważyłem. Dla mnie to stanowczo za mało aby wydać 300 zł. W dniu premiery pewnie wezmę zwykłą edycje za jakieś 200-220 zł.
                            Ależ oczywiście. W moim przypadku sprawa wygląda tak, że kupiłem konsolę dla GT5 i praktycznie w nic innego na niej nie gram, więc wydanie tych 40zł więcej na edycję Anniversary mojego budżetu za bardzo nie naruszy. :wink:
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Kupię preoreder wersji 15 th Anniversary pieniądze już odłożone

Komentarz

No no widać że GT6 cieszy síę dużym powodzeniem,mam nadzieję że zainteresowanie turniejami bd nie mniejsze

Komentarz

PracujÄ™...
                                X