Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: TrwajÄ… prace nad Gran Turismo 6!

Ja tam się cieszę, że klasyki przerabiają. A z tego, że moje ulubione Lambo, czyli Countach zostanie dodane do grona premium to najbardziej.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Dokładnie trochę szkoda że nie wszystkie samochody które nie było w GT4,a były w GT PSP nie zmienili na premium,przykładem jest wyżej wymieniony Countach czy Veyron
      Przydałoby síę trochę przekonwertować standrartów na premium,szkoda takiej imprezy 22B z czarnym wnętrzem

Komentarz

Zamieszczone przez charger
        jakie 100? w GT5 zleksza 200-300 standardów zasługuję na konwersje do premium;>:>
        No pomarzyć to zawsze można, najlepiej jakby wzszyskie standardy zamienili na premium, no ale na to raczej nie można liczyć. Myślę, że jakby zrobili 100, to już byłoby dobrze ;D

Komentarz

Dziwne, że jak budowali na przykład Bugatti Veyrona do GT5 zrobili go w standardzie zamiast od razu w premium

Komentarz

Najgorsze jest to, że po PD nie wiadomo czego się spodziewać. Ich stwierdzenie "że nie wszystkie standardy zostaną podniesione do premium" może oznaczać, że np 400 standardów będzie premium lub tylko 20. A znając ich tempo prac i obiecanki pewnie będzie bliżej 20

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
              Dziwne, że jak budowali na przykład Bugatti Veyrona do GT5 zrobili go w standardzie zamiast od razu w premium
              Veyrona przenieśli z GT na PSP :wink:
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Standardy przeniesione z PSP (np. Veyron, Countach czy XFR) nie wyglądają nawet tak źle. Jeśli w GT6 wszystkie standardy byłyby w takiej jakości to byłbym nawet zadowolony.

Zamieszczone przez charger
                Najgorsze jest to, że po PD nie wiadomo czego się spodziewać. Ich stwierdzenie "że nie wszystkie standardy zostaną podniesione do premium" może oznaczać, że np 400 standardów będzie premium lub tylko 20. A znając ich tempo prac i obiecanki pewnie będzie bliżej 20
                Nie zdziwiłbym się jakby tak było. Po premierze obiecali miliard premiumów w DLC itp. a dodali może z 20 aut, w tym chyba 4 bezpłatne, a chyba żadnego nie podnieśli do premium. Ale uważam, że konkurencja w postaci Forzy trochę im da zapału do pracy. Wszak, japońce to naród pracoholików.

Mnie najbardziej denerwuje mnie Al przeciwników. Z jednej strony potrafią szybciej jechać, gdy się na nich wywiera presję, popełniają błędy, ale w ogóle nie mają ducha walki. Przy wyprzedzeniu ich potrafią na prostej drodze odpuścić jak wystraszona blondynka w Peugeocie po odebraniu prawa jazdy. Wyprzedzanie u nich też jest słabiutkie. Wjeżdżają w dupę nawet na Indianapolis, a w zakrętach trzeba im zrobić miejsce wielkości oceanicznego tankowca żeby się odważyli ataku.

Komentarz

W AI jest postęp,nadal dużo im brakuje.Mam nadzieję że w GT 6 zrobią następny krok do przodu

Komentarz

W Gran Turismo że tak ujmę nie widać tej prędkości. Co z tego że jedziesz 300km/h jak po prostu tylko jedziesz nie mówię tu o efekcie rodem z "F-16" czyli widać białą smugę z rogów spoilera. Ale tło mogło by być bardziej rozmazane . Gram w Shifta 2 i tam jest lepiej, być może kosztem grafiki bo gra jest tak strasznie naszpikowana "ząbkami" że masakra. Ale efekty w nfs na plus. Fizyka skopana. W gt5 o niebo lepsza. Zaraz polecą hejty ale w końcu shift 2 też miał/ma być symulacją. No Tuning taki smaczek i w końcu dzięki niemu każdy by się wyróżniał jakieś naklejki i wolna kamera by się przydała przy powtórkach. Nie tylko przy zdjęciach. Trochę manu długo się zbiera trzeba po kliknięciu czekać.

Komentarz

Zamieszczone przez OoSkyLineR34oO
                      Zaraz polecą hejty ale w końcu shift 2 też miał/ma być symulacją.

Komentarz

Ja akurat nie lubię efektu rozmycia ekranu i zawsze wszystkie blury i inne efekty graficzne temu podobne wyłączam zawsze w opcjach gry na PC. Ja się akurat cieszę, że GT5 nie miało tego.

edit: filmik z Mercedesem SLS GT3 na Silverstone: [youtube:ipf3z8t2]http://www.youtube.com/watch?v=ioRsgvlzQ7g[/youtube:ipf3z8t2]
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          Ja akurat nie lubię efektu rozmycia ekranu i zawsze wszystkie blury i inne efekty graficzne temu podobne wyłączam zawsze w opcjach gry na PC. Ja się akurat cieszę, że GT5 nie miało tego.

edit: filmik z Mercedesem SLS GT3 na Silverstone: [youtube:237doetf]http://www.youtube.com/watch?v=ioRsgvlzQ7g[/youtube:237doetf]

Jedna sprawa mnie martwi... W GT 5 jakbym tak jechał jak ten gość tym mercedesem to już bym dawno poleciał na piasek i to zapewne nie raz . Oby nie było prawdą to , że fizyka została uproszczona ze względu na grafikę .

Komentarz

Po Kaziku i ekipie PD wszystkiego można się spodziewać :mrgreen:

Komentarz

Moim zdaniem, jeżeli uproszczą fizykę, jednocześnie nie wnosząc znaczących poprawek odnośnie dzwięków, ilości torów i aut premium, strzelą sobie samobója i podarują kolejnych fanów twórcom forzy.

Komentarz

Obyś nie miał racji.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X