Oświetlenie znacznie na plus to samo z prowadzeniem samochodu. :mrgreen:
Ale moim zdaniem znowu mamy do czynienia z AI, które jest jeżdżącymi 10 tonowymi klockami które poruszają się po sznureczku i raczej nie prezentują sobą żadnego wyzwania.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Znów śmieszne odgłosy drewnianego pukania przy zderzeniu. Silniki jak zawsze. Ale oświetlenie faktycznie bardzo na plus. AI za łatwe, Online za trudne, nigdy nie mogłem się w tym odnaleźć
Uszkodzenia wizualne w GT5 to jest po prostu żenada,marzy mi síę model zniszczeń rodem z TOCA RACE DRIVER 3,ale jeszcze kilka jak nie kilkanaście lat poczekamy
Gran Turismo nie służy do obijania się w końcu, drobne uszkodzenia wizualne, jak najbardziej. Imo w TOCE nie było jakiegoś super modelu zniszczeń, no fakt przy uderzeniu w ścianę auto składało się jak puszka, ale chyba nikt celowo w grach tego typu nie wjeżdża przy 300km/h w bandę.
Mnie najbardziej ucieszyłoby w końcu zrezygnowanie ze standardów, nawet jakby miało mniej aut być, mogą w końcu dodać w darmowych DLC, no i te nieszczęsne dźwięki.
Kolejny mit powtarzany bez końca wszędzie i przez wszystkich. Dźwięki w GT5 są na najwyższym poziomie, szczególnie w autach premium. Ale, żeby się o tym przekonać, to trzeba podłączyć konsolę do kina domowego, a nie słuchać przez piszczące, śmieszne głośniczki w telewizorze.
Kolejny mit powtarzany bez końca wszędzie i przez wszystkich. Dźwięki w GT5 są na najwyższym poziomie, szczególnie w autach premium. Ale, żeby się o tym przekonać, to trzeba podłączyć konsolę do kina domowego, a nie słuchać przez piszczące, śmieszne głośniczki w telewizorze.
heh to co się stanie jeżeli podłączę Forze z XBoxem do kina domowego jak już na tych głośniczkach zrywa beret. Dźwięki w GT są nudne jak flaki z olejem. W sportowym aucie masz taki sam dźwięk jak w jakimś miejskim daihatsu. Jak na razie nie zanosi się na to, aby w szóstce coś się zmieniło w tej materii.
heh to co się stanie jeżeli podłączę Forze z XBoxem do kina domowego jak już na tych głośniczkach zrywa beret.
Sprawdź, to wtedy docenisz GT za realizm a tak będziesz wypisywał głupoty. Dźwięki z Forzy są delikatnie mówiąc przesadzone, tak samo jak grafika jest zbyt cukierkowa. Dźwięk jest podkręcony, głośniejszy i niższy. Nie ma to zbyt wiele wspólnego z realizmem, ale wiadomo jest głośna i kolorowa uczta dla ucha i oka. Dzieciakom się podoba, dlatego wielu producentów idzie w tę stronę. Ja cenię GT za realizm i mam nadzieję, że Polyphony Digital nie skusi na upiększanie gier pod wpływem takich komentarzy jak Wasze.
Nie ujmując Forzy, bo to bez wątpienia dobra gra, ale jeżeli chodzi o dźwięki samochodów, to mam wrażenie że każdy samochód, nie ważne czy z 2 litrowym czy 4 litrowym silnikiem brzmi jak widlasta 8 lub niczym wyciągnięty z filmu Muscle Car. Akurat tam przesadzili z dźwiękami. Dźwięki z GT5 da się bez wątpienia poprawić, mnie w piątce irytowało to, że mimo iż silnik kręci się na bardzo wysokich obrotach nie było czuć tej mocy podczas prowadzenia samochodu. Takie 8-9 tysięcy słychać jakbym kręcił silnik do 4k maksymalnie. Takie wrażenie miałem czasem prowadząc niektóre samochody.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
heh to co się stanie jeżeli podłączę Forze z XBoxem do kina domowego jak już na tych głośniczkach zrywa beret.
Sprawdź, to wtedy docenisz GT za realizm a tak będziesz wypisywał głupoty. Dźwięki z Forzy są delikatnie mówiąc przesadzone, tak samo jak grafika jest zbyt cukierkowa. Dźwięk jest podkręcony, głośniejszy i niższy. Nie ma to zbyt wiele wspólnego z realizmem, ale wiadomo jest głośna i kolorowa uczta dla ucha i oka. Dzieciakom się podoba, dlatego wielu producentów idzie w tę stronę. Ja cenię GT za realizm i mam nadzieję, że Polyphony Digital nie skusi na upiększanie gier pod wpływem takich komentarzy jak Wasze.
akurat mam auto sportowe od jakiegoś czasu, które też jest w grze i jego dźwięk w realu (poezja) nie ma porównania z tym z GT5 (jak w Forzie nie wiem, bo jest to auto DLC. 90% z Was wolałoby takie dźwięki jakie są w Forzie, nawet jeśli podkręcone. Nie ma co tego bronić i udawać, że tak jest dobrze bo mega realnie (tak jak realny jest w tej grze tunel aerodynamiczny). PD musi popracować na dźwiękiem to jest oczywiste.
Komentarz