Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Trwają prace nad Gran Turismo 6!

Zamieszczone przez saruto
    Zamieszczone przez cichy45
    Zdarzają się gry na które trzeba poświecić kilkadziesiąt, czasami nawet 100h, ale kwestia tego czy one same zdołają kogoś wciągnąć na tyle aby je ukończyć
    a co to za gry? bo nie pamiętam takich
    Polecam sprawdzenie sobie GT Legends, grafika gorsza (choć dla mnie jest to drugorzędna kwestia) ale za to fizyka, force feedback i przede wzystkim odgłosy silnika są rewelacyjne! Poza tym można sobie fajne mistrzowstwa tworzyć w Race'07 który też ma bardzo dobrą fizyke i znakomity ff który naprawdę pozwala idealnie wyczuć kiedy koła zaczynają tracić przyczepność. Ale trzeba przyznać, że mimo wszystko nie są te gry nawet w połowie tak rozbudowane jak GT5

Komentarz

będzie przeżytek z PS3 a samochodów kolo 2500 sztuk

Komentarz

Zamieszczone przez tomek9413
        będzie przeżytek z PS3 a samochodów kolo 2500 sztuk
        Równie dobrze mogą szóstkę odchudzić do 3GB i wsadzić zaledwie 500 samochodów. Póki co wszystko jest utajnione tak samo jak w przypadku GTA V...

Komentarz

Orientuje się ktoś w cenach konsoli PS3 wraz z grą GT5? Bo ja kupiłem PS2 od kuzyna, i kompletnie się z tym nie orientuję...
          Odnośnie GT6, to mam nadzieję, że wszystkie niedociągnięcia z GT5 pójdą w nicość
          http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
          Zapraszam do udziału!

Komentarz

Poczekaj do jakiś świąt do dnia dziecka do czegokolwiek na co się kupuje prezenty prócz urodzin i imienin. Wtedy są zniżki na konsole i dodają ciekawe gierki w zestawie, może trafisz na PS3 + GT + jakiś FPS...

Odnośnie GT6 to tez uważam, że pójdzie raczej w kierunku Forzy a jeśli nie i dalej będzie ten sam silnik to przerzucę się na coś ,,świeższego''.

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
              Poczekaj do jakiś świąt do dnia dziecka do czegokolwiek na co się kupuje prezenty prócz urodzin i imienin. Wtedy są zniżki na konsole i dodają ciekawe gierki w zestawie, może trafisz na PS3 + GT + jakiś FPS...

Odnośnie GT6 to tez uważam, że pójdzie raczej w kierunku Forzy a jeśli nie i dalej będzie ten sam silnik to przerzucę się na coś ,,świeższego''.
              O jaki silnik chodzi? Nie rozumiem
              O PS3 pytam za kolegę. Ja kupię konsolę dopiero po premierze GT6 (Co zapewne zdarzy się nieprędko, no ale mam czwórkę) :wink: Bo 6 to parzysty numer a to oznacza w GT że lepszy
              Zapraszam do udziału!

Komentarz

Zamieszczone przez TheBest44444
                O jaki silnik chodzi? Nie rozumiem
                Raczej nie samochodowy. Chodzi o silnik graficzny i cały ten system, który niezbyt mi się podoba. Poczekamy dobre z 3 lata i doczekamy się może GT6.

Komentarz

Dziękuję za oświecenie
                  Fajnie by było, gdyby w GT6 były samochody z GT5 no i z 100-200 nowych Nie mam nic przeciwko nowej wersji GT na PC, tylko żeby nie ograniczyło to jej możliwości.
                  Zapraszam do udziału!

Komentarz

GT na PC jest niemożliwe :wink:
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

niewiem czy to ktoś pisał, ale mój kumpel miał na PS3 GT4 :] i to na slimie bodajże (dopytam się może to FAT był, jak wiadomo na facie był emulator .), w polsce to nie było sprzedawane, lecz w holandii.. i w innych krajach .. (tam mieszkałem 2lata temu :]) więc idąc tym tokiem myślenia GT6 bd na PS4 :] a jak to był Facik to jest możliwość że wyjdzie na PS3 :]
                      PSN: LogiTivePL
                      Gry:
                      GT5
                      CoD : MW3 - 78lvl .
                      Kill Zone3
                      za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Znalazłem na gry-online.pl newsa na temat GT6, który oczywiście można traktować dwuznacznie.
                        Linki:
                        http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=68267

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=305

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Moim skromnym zdaniem GT6 musi wyjść na PS3. Podobno PS4 będzie miała zupełnie odmienną architekturę i brak kompatybilności z PS3. Wynika z tego że albo użyją obecnego silnika gry i wydadzą GT na PS3 (64 milionów potencjalnych klientów), abo znów będą robili wszystko od nowa dla "garstki" posiadaczy nowej konsoli.
                          Oczywiście jeżeli PS4 okaże się kompatybilna z PS3 to problem z głowy, bo w GT6 będzie można grać na obydwu platformach.

Komentarz

Bardzo chciałbym by argument za wydaniem na PS3 pt. "miliony graczy już ten system mają" okazał się być decydujący. Dopiero co zainstalowałem ten system i na PS4 nie chciałbym się upgrade'ować bardzo szybko ;-) (może mój błąd, że zainwestowałem w PS3 na krótko przed spodziewaną premierą PS4)

Zwłaszcza że gdzieś (źródła nie pamiętam) PS4 ma być bardzo kompatybilna z PS3 (więcej rdzeni i SPU, takich samych ale szybszych i więcej RAMu, taki sam blu ray i o kilka rzędów wielkości bardziej przegięte GPU i to wszystko).

Komentarz

Tak, ale w GT5 już się ludziska od produkcji tłumaczyli, że "konsola ich ogranicza", no i podczas premiery GT5, PS3 to już nie była nowa maszyna, więc myślę, że jeżeli Gran Turismo 6 ma być PORZĄDNE i bez wielu niedopracowań, to MUSI wyjść na PS4. Osobiście modlę się, żeby było to na PS4, ponieważ w GT5 i tak nigdy nie zagram (nie mam PS3, a po wpisach w temacie Czego Ci brakuje w GT5? osądziłem, że po prostu GT5 się nie opłaca. Czekam z niecierpliwością na premierę GT6, może będzie porządna, a nie jak GT5 na starej "konsoletce".
                              Zapraszam do udziału!

Komentarz

Seria Gran Turismo to jedna z najbardziej popularnych i znanych serii gier - na system Playstation chyba najpopularniejsza. Tłumaczenie że konsola ich ogranicza uważam za bzdurne i głupie. Nie chce zgadywać czy 6 część pojawi się na PS3 czy PS4 ale wiem jedno - GT5 to pomyłka i wielki pstryczek w nos ludzi/fanów którzy po nowej części serii spodziewało się wycinania z butów. Miałem okazję obcować z każdą grą spod znaku GT i właśnie piątkę uznaję za najgorszą część. Nowy system, nowe możliwości a GT5 sprawia, że ubolewam że gry z PS2 na HDTV wyglądają delikatnie mówiąc kiepsko - w innym wypadku dawno przesiadł bym się z powrotem na nieśmiertelne do tej pory GT4. Szkoda tylko że psycho fani (zaliczam się do nich niestety i ja) kupią wszystko co opatrzone jest logo Polyphony

Od GT6 oczekuje... chyba za dużo, przynajmniej tak myślę codziennie włączając Gran Turismo na PS3

Komentarz

Pracuję...
                                X