Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Impact

Kocham żółte Lotusy, a naj jest 387.

Komentarz

Evora żółta jest piękna.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

No to czas na kolejne słabe foty. Ostatnio nie uważam, że pstrykam coś niesamowitego, dlatego zdam się w 100% na waszą opinię...

Dziś trochę old-schoolu. Jedno B&W, parę zdjęć z sepią oraz parę standardowych z bajerami

Komentarz

Ta obróbka mnie normalnie rozwaliła... Ze standardowych kadrów stworzyłeś naprawdę MEGA ZAJEFAJNE zdjęcia!! Brawo!! 392 z lustrzanym odbiciem to absolutna miazga, ponadto 388, 389 i 390 (świetny kąt) rozłożyły mnie na łopatki.

Sesja absolutna, moim skromnym zdaniem to najlepszy set w Twojej galerii. Respekt.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Cudo bejbe

Komentarz

Uuuuuu slabizna.
              Żarcik cos pięknego. To auto pasuje do każdej scenerii, a ty to potwierdzasz zdjęciami! Trzymasz poziom
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

1 i 2 zdjęcie powala mnie na łopatki

Komentarz

Wszystkie cud, ale do tych wszystkich przebajerzeń nie pasuje kolorowość 389.
                  (zawsze się przyczepię )

Komentarz

391 kojarzy mi się z kadrem rodem z GP ze złotej ery Formuły 1.

Komentarz

Świetne zdjęcia, tylko po co je jeszcze przerabiasz. Nie wystarczy samo GT5?
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

A jak dla mnie to z ostatniej sesyjki fajne są tylko te bez koloru. Kolor kompletnie nie pasuje do formy starej zniszczonej fotografii, szczególnie dwie pierwsze wyglądają dosyć kuriozalnie (szczególnie z tymi nowoczesnymi zabudowaniami w tle...)
                        Ale już takie np. 390 cieszy fizjonomię

Komentarz

392 i lustrzane odbicie budynku to kolejny typ zdjęć, które uwielbiam. Do tego ten szary kolorek nadaje smaczku. 390 również przypadło mi do gustu. Bardzo ładny kadr i sporo otoczenia (m.in morza), jest na co popatrzeć. Trzy dziewięć jeden tak jak ktoś wspominał wyszło świetnie. Do moich ulubionych fot z tej sesji dorzuciłbym ostatnią. Mimo iż jest kolorowa to i tak moim skromnym zdaniem, zrywa włosy ^^

Komentarz

Kolor na fotce stylizowanej na starą razi w 389, w 388 aż tak to nie przeszkadza. Dla mnie świetne jest 392 - Corvette Morrison przypomina jedno wielkie lustro na kołach

Komentarz

Aj człowieku. Nie ma Cię od sierpnia 2012 a już Twój temat ląduje na drugiej stronie. Po ciężkich pracach górniczych ażeby odkopać wątek powracam. Z nowym telewizorem, nowymi pomysłami itp. Zdjęcia nie pojawiały się ze względu na moje problemy z w/w urządzeniem. Sumą sumarów wróciłem - nareszcie ;D

//Nie wiem jak tam stoję ze zdjęciami. Minęło w cholerę czasu odkąd trzymałem wirtualny aparat w dłoni//

PS Polecam oglądać zdjęcia w pełnej rozdzielczości (lewy klik na fotę) gdyż jakość jest dwukrotnie lepsza.

Komentarz

391. Idealne warunki do jazdy Subaru , świetne, tak jak 397. Na 399 auto miało stać, czy jechać ?

Komentarz

Pracuję...
                                X