Ta obróbka mnie normalnie rozwaliła... Ze standardowych kadrów stworzyłeś naprawdę MEGA ZAJEFAJNE zdjęcia!! Brawo!! 392 z lustrzanym odbiciem to absolutna miazga, ponadto 388, 389 i 390 (świetny kąt) rozłożyły mnie na łopatki.
Sesja absolutna, moim skromnym zdaniem to najlepszy set w Twojej galerii. Respekt.
A jak dla mnie to z ostatniej sesyjki fajne są tylko te bez koloru. Kolor kompletnie nie pasuje do formy starej zniszczonej fotografii, szczególnie dwie pierwsze wyglądają dosyć kuriozalnie (szczególnie z tymi nowoczesnymi zabudowaniami w tle...)
Ale już takie np. 390 cieszy fizjonomię
392 i lustrzane odbicie budynku to kolejny typ zdjęć, które uwielbiam. Do tego ten szary kolorek nadaje smaczku. 390 również przypadło mi do gustu. Bardzo ładny kadr i sporo otoczenia (m.in morza), jest na co popatrzeć. Trzy dziewięć jeden tak jak ktoś wspominał wyszło świetnie. Do moich ulubionych fot z tej sesji dorzuciłbym ostatnią. Mimo iż jest kolorowa to i tak moim skromnym zdaniem, zrywa włosy ^^
Kolor na fotce stylizowanej na starą razi w 389, w 388 aż tak to nie przeszkadza. Dla mnie świetne jest 392 - Corvette Morrison przypomina jedno wielkie lustro na kołach
Aj człowieku. Nie ma Cię od sierpnia 2012 a już Twój temat ląduje na drugiej stronie. Po ciężkich pracach górniczych ażeby odkopać wątek powracam. Z nowym telewizorem, nowymi pomysłami itp. Zdjęcia nie pojawiały się ze względu na moje problemy z w/w urządzeniem. Sumą sumarów wróciłem - nareszcie ;D
//Nie wiem jak tam stoję ze zdjęciami. Minęło w cholerę czasu odkąd trzymałem wirtualny aparat w dłoni//
PS Polecam oglądać zdjęcia w pełnej rozdzielczości (lewy klik na fotę) gdyż jakość jest dwukrotnie lepsza.
Komentarz