[quote="ZieLarz24"przez to dziwne rozmycie asfaltu, ale ja sie chyba zbytnio czepiam ;p[/quote]
Moim zdaniem rozmycie asfaltu to najzwyklejszy efekt panoramowania.
A wracając do zdjęć - 372 bardzo ładnie, prezentuje się jak pocztówka, 374 też nieźle, czuć dynamikę tego ujęcia, no i oczywiście 375 - genialnie wyszło to koło w ruchu.
Pierwsze za dużo asfaltu. Drugie udane - jest dynamika. Trzecie za duży kąt. Czwarte kiepskie - unikaj takich ujęć. Piąte poprawne, choć bez ekscytacji.
Tak wiem , że ostatnio moje zdjęcia są ******. Po prostu wyszedłem z wprawy, moje palce zbyt dawno nie bawiły się opcjami i zapomniały jak to jest. Zanik formy spowodowany może być codzienną monotonią... Dlatego może pojawi się jakaś konkretna sesja po jutrzejszej jeździe z Rafem na Nurbie Zobaczymy... Btw. Od 400-setnego liczę wam 100% powrót do formy.
Pierwsze - naprawdę dobre, drugie - wygląda jakby przednie prawe koło było nad ziemią, ale to chyba sprawka tego żółtego paska na drodze, trzecie - dobre, ale trochę za duży kąt, moim zdaniem. Ogólnie sesja lepsza od poprzedniej .
No i nadszedł czas na kolejną sesję... Dzisiaj moda na pomarańczki Zbliża się nieunikniona 400'tka, która nie będzie pod żadnym względem wyjątkowa... Wybaczcie nie mam jakoś pomysłów, weny itp. na sesję, dlatego robię sobie po raz kolejny przerwę... Niestety Do tego nie wiem co będzie z tą galerią w Sierpniu będę miał mało czasu... Basen i parę innych pierdółek także będę mocno ograniczony w przyszłym miesiącu... Wybaczcie ale i tak chyba nie robi wam to różnicy bo nikt tutaj praktycznie nie zagląda. Dziękuje tym, którzy zaglądają... No i to by było na tyle.
Komentarz