Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Impact

Pierwsze i ostatnie zwracajÄ… uwagÄ™.

Komentarz

[quote="ZieLarz24"przez to dziwne rozmycie asfaltu, ale ja sie chyba zbytnio czepiam ;p[/quote]
      Moim zdaniem rozmycie asfaltu to najzwyklejszy efekt panoramowania.

A wracając do zdjęć - 372 bardzo ładnie, prezentuje się jak pocztówka, 374 też nieźle, czuć dynamikę tego ujęcia, no i oczywiście 375 - genialnie wyszło to koło w ruchu.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dziś kolejne zdjęcia. Tym razem Black Mask wyruszył na łowy

Komentarz

Pierwsze za dużo asfaltu. Drugie udane - jest dynamika. Trzecie za duży kąt. Czwarte kiepskie - unikaj takich ujęć. Piąte poprawne, choć bez ekscytacji.

Komentarz

Ogólnie wygląd auta kiepski, a pierwsze zdjęcie wydaje się pozbawione szczegółów, a pozostałe są lepsze.
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Strasznie lipne są te biało czarne kolory, zwłaszcza w TVR i tym oto Japończyku.

W każdym razie, jak wyżej, pierwsze zdjęcie - lipa ze szczegółami.
              Reszta jest całkiem spoko

Ostatnie mi się spodobało, pięknie ukazany piękny samochód przy pięknej publiczności.

Komentarz

Tak wiem , że ostatnio moje zdjęcia są ******. Po prostu wyszedłem z wprawy, moje palce zbyt dawno nie bawiły się opcjami i zapomniały jak to jest. Zanik formy spowodowany może być codzienną monotonią... Dlatego może pojawi się jakaś konkretna sesja po jutrzejszej jeździe z Rafem na Nurbie Zobaczymy... Btw. Od 400-setnego liczę wam 100% powrót do formy.

* - umiejętnie cenzuruj słowa
                thooorn

Komentarz

Pierwsze - naprawdę dobre, drugie - wygląda jakby przednie prawe koło było nad ziemią, ale to chyba sprawka tego żółtego paska na drodze, trzecie - dobre, ale trochę za duży kąt, moim zdaniem. Ogólnie sesja lepsza od poprzedniej .

Komentarz

Sesja z GieTeeRem słabutko, ale pomarańczowa sesja- miód!

Tylko to ostatnie pod złym kątem pstryknięte, a reszta idealna!

Komentarz

Wszystkie bardzo dobre, tylko ostatnie nie ten kÄ…t.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

A mi sie podobajÄ… te 3 foty. Ostatnie najlepsze. A i kolorystycznie jest fajnie.
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

No i nadszedł czas na kolejną sesję... Dzisiaj moda na pomarańczki Zbliża się nieunikniona 400'tka, która nie będzie pod żadnym względem wyjątkowa... Wybaczcie nie mam jakoś pomysłów, weny itp. na sesję, dlatego robię sobie po raz kolejny przerwę... Niestety Do tego nie wiem co będzie z tą galerią w Sierpniu będę miał mało czasu... Basen i parę innych pierdółek także będę mocno ograniczony w przyszłym miesiącu... Wybaczcie ale i tak chyba nie robi wam to różnicy bo nikt tutaj praktycznie nie zagląda. Dziękuje tym, którzy zaglądają... No i to by było na tyle.

*387 - Pożegnanie z Toskanią

Komentarz

Najlepsze 387 niewiem dlaczego ale evory ładnie wychodzą na toskani urok auta

Komentarz

3. najlepsze :wink:

Komentarz

Zgadza sie. Ostatnia najlepsza. Evory są miłe dla oka
                                Zapraszam tutaj.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X